2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Diz altı çiçekli elbiserim vardı arkası kuşaklı ya da beli lastikli onları giyiyorum. Ya da beli lastikli eteklerim vardı fırfırlı falan onlarla devam pantolonlarımı giyemiyorum o devir geçti.

Allah razı olsun hastaneden çıktık gördük şükür bir risk görünmüyor dedi bol istirahat dedi

Fırsat bulunca bizi bilgilendir aklımız sende.
Çok şükür kalp atışlarını gördük kesede güzel bebektede riskli bişey yok dedi stres yapma dedi bi iğne yaptılar progestan başladım önlem amaçlı dinleniyorum

Selam arkadaşlar umarım hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir henüz doğum için çok erken ama İstanbul Avrupa yakasında devlet Hastanelerinden birinde daha önce doğum yapan var mı veya bilgisi olan? Ona göre öncesinde oradan randevu alıp kontrollerimi de doğum planladigim hastanede yapmak istiyorum, randevu almak çok zor devlet hastanelerinde, özel hastane fiyatlari da uçmuş vaziyette çok kararsızım

Bu arada ilk doğumum sezeryan olduğu için ,bu doğumum da sezeryan olacak ve şu an gittigin özel hastanedeki doktorum Kasım sonunda sezeryan alırız dedi

Ben de bugünlerde aynısını yaşıyorum, ilk bebeğimde 4 aylıkken bile bu kadar değildi göbeğim,ki kilo olarak hemen hemen aynıyım o zamanki ile hatta şu an daha az kilodayım ama görüntü daha kocaman

Maşallah çok bal bir çıkıntı var ama yatay

Bence rahatla canım bak kötü bir sonuç çıkmamış azalıyor. Muhtemelen önceden geçirdiğim.
Sağ ol canım çıkıntıya hiç dikkat etmedim ama ben kız gibi hissediyorum bakalım artık

Ablam özel Balat hastahanesine gitmişti canım. Vakıf hastahanesi güzel temiz bir yerdi iki çocuğunu da orda doğurdu sezeryanla

Bu hafta gittim bişiler almaya her şey ateş pahası ve doğru düzgün hoşa giden parçada yok. 2 elbise bi şort aldım. Ama hamile pantolonları için de erken bel bayağı bol geliyor.
Her şey çok pahalı ben de para harcamamak için bol birkaç elbisem var onlarla geziyorum. Nasılsa ilerde mecbur kıyafet almak zorunda kalıcam diye düşündüm ama kıyafet gerçekten sorun oluyor. Keşke ekonomik kriz olmasa. şu an aynı kilodayım ama ne alaka ise göbeğim şiş gerçekten. Pantolonlar beni de zorlamaya başladı

2019 yılını özler oldum. 2 yıl bizi 10 yıl geriye attı resmen. İlk bebeğim özencim var haliyle ama her şeyi düşüneceğiz belli oldu bu ekonomide.

2019 yılını özler oldum. 2 yıl bizi 10 yıl geriye attı resmen. İlk bebeğim özencim var haliyle ama her şeyi düşüneceğiz belli oldu bu ekonomide.
Katılıyorum ekonomi gidince insanın psikolojisi de gidiyor. Yurtdışında iki üç kuruşa alınan şeyler için burada ciddi paralar veriyoruz hayat standartlarımız düşüyor ne yazık ki böyle olunca kaliteden vazgeçip uygun seçenekler arıyoruz. Benim de ilk bebeğim ama gerçekten özensem de çoğu şey içimde kalacak daha şimdiden her şeyin hesabını yapmaktan bunaldım. Düşününce neyse yapamadıkların için üzülme güzel yetiştirdikten sonra en büyük servetin o senin diyorum bu şekilde teselli ediyorum kendimi.

Kusura bakmayın bende birşey sormak istiyorum doktorum regenesis omega vita mineral verdi bn drajede olsa yutamıyorum onu ağzımda eritip patlatıp.işiyorum zararı olur mu

Olanla yetineceğiz canım napalım sağlık olsun diyeceğiz.

Kızlar son 20 gündür filan sol diz kapağım uykudayken kitleniyor. Bazen üstüne doğru yatıp bükük haldeyken bazen düz yattığımda uzatmış şekildeyken kitleniyor. Açarken ya da bükerken ağrısına uyanıyorum. Sizce neden böyle oluyor fikri olan var mı? Daha önce hiç bu durum başıma gelmedi. Doktora söylemeli miyim?

12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.

Bana multi vitamin verdi sadece başka bir şey vermedi onun dışında

Günlerimiz aynı canım benimde karnim kocaman 1 tane hamile pantolonu almıştım azıcık büyük ama mecbur onu giymeye başladım. Normal pantolonlarım ayaktayken sıkmıyor ama oturunca beni mahvediyor vicdan da yapıyorum bebeğim sıkışıyor diye. Şimdilik 1 pantolonla idare ediyorum birkaç gündür. Çalıştığım ve araziye çıktığım için mecbur pantolona erken geçiş yaptım

Kusura bakmayın bende birşey sormak istiyorum doktorum regenesis omega vita mineral verdi bn drajede olsa yutamıyorum onu ağzımda eritip patlatıp.işiyorum zararı olur mu
Hiç bilmiyorum canım ben de aynı vitamine bugün başladım ama su ile içiyorum

Sebebini bilmiyorum canım ama yarın gittiğinde doktoruna söyle tabi bir tavsiyede bulunur veya yönlendirir seni

Magnezyum eksikliğinden olabiliyor canım 12. Haftaya girince başlıyor kramplar. Muz yemeyi ve sade soda içmeyi öneriyorlar geçmezse suda eriyen magnezyum veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…