- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.181
Fırsat bulunca bizi bilgilendir aklımız sende.İnşallah şimdi hastaneye gidiyoruz rahat edemedik dua edin lütfen
Diz altı çiçekli elbiserim vardı arkası kuşaklı ya da beli lastikli onları giyiyorum. Ya da beli lastikli eteklerim vardı fırfırlı falanBen son 3 yıldır yaza girerken hatrı sayılır kilo verip yazı fit geçiriyordum taki bu seneye kadar. Hamilelik değil kilo vesilesiyle hiç bir kıyafetime giremiyorum. Hamile olunca diyet ve spor da yapmadım haliyle. Giyecek hiç bişi yok şaka gibi.Ufak ufak her ay bişiler alacağım artık. Tek şansım şu an çalışmıyor olmam. Çalışsam klasik giyinmek durumunda kalırdım birde çok fena. Bu arada temmuz ve ağustos ayı yüksek sıcaklıklara gebeymiş aman dikkat edelim kızlar.
Allah razı olsun hastaneden çıktık gördük şükür bir risk görünmüyor dedi bol istirahat dediKuzum sağlıklı bi bebek ne yaparsan yap düşmez iyi düşün iyi olsun yorma kendini yat dinlen bir çoğumuz geçirdik kanama atağını
Bende 3 gündür yatıyordum iğne ve fitil kullanıyorum bugün kesildi şükür
Doktorum pembe kahverengi korkulucak bi şey değildir dedi kırmızı yoğun olursada hastanede yatış yaparız dedi hiç düşükden bile bahsetmedi
Korkuyo insan tabi ama dinlenince geçiyor su iç bol bol kuzucum
Çok şükür kalp atışlarını gördük kesede güzel bebektede riskli bişey yok dedi stres yapma dedi bi iğne yaptılar progestan başladım önlem amaçlı dinleniyorumFırsat bulunca bizi bilgilendir aklımız sende.
Ben de bugünlerde aynısını yaşıyorum, ilk bebeğimde 4 aylıkken bile bu kadar değildi göbeğim,ki kilo olarak hemen hemen aynıyım o zamanki ile hatta şu an daha az kilodayım ama görüntü daha kocamanMerhaba kızlar, benim karnım birkaç gündür belirginleşti 2.ler gerçekten erken beliriyormus ilk gebelikte 22 haftalıkken böyleydim.tabi arada 10 kg fark var neredeyse onun da etkisi vardır sonuçta daha kalın bir yağ tabakası var karın bölgemdeben geçen hafta gebe pantolonu aldım içini dolduramiyorum beli düşüyor ama mevcut pantolonlar da sigamiyordum artik. Sizde durum nasıl?
Ayrica 2 gündür gece uyuyamiyorum çok muzdaribim bu konudankeşke bu kadar erken baslamasaydi uykusuzluk çok mutsuzum.
Sağ ol canım çıkıntıya hiç dikkat etmedim ama ben kız gibi hissediyorum bakalım artıkMaşallah çok bal bir çıkıntı var ama yatay
Bence rahatla canım bak kötü bir sonuç çıkmamış azalıyor. Muhtemelen önceden geçirdiğim.
Ablam özel Balat hastahanesine gitmişti canım. Vakıf hastahanesi güzel temiz bir yerdi iki çocuğunu da orda doğurdu sezeryanlaSelam arkadaşlar umarım hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdirhenüz doğum için çok erken ama İstanbul Avrupa yakasında devlet Hastanelerinden birinde daha önce doğum yapan var mı veya bilgisi olan? Ona göre öncesinde oradan randevu alıp kontrollerimi de doğum planladigim hastanede yapmak istiyorum, randevu almak çok zor devlet hastanelerinde, özel hastane fiyatlari da uçmuş vaziyette çok kararsızım
Her şey çok pahalı ben de para harcamamak için bol birkaç elbisem var onlarla geziyorum. Nasılsa ilerde mecbur kıyafet almak zorunda kalıcam diye düşündüm ama kıyafet gerçekten sorun oluyor. Keşke ekonomik kriz olmasa.Bu hafta gittim bişiler almaya her şey ateş pahası ve doğru düzgün hoşa giden parçada yok. 2 elbise bi şort aldım. Ama hamile pantolonları için de erken bel bayağı bol geliyor.
2019 yılını özler oldum. 2 yıl bizi 10 yıl geriye attı resmen. İlk bebeğim özencim var haliyle ama her şeyi düşüneceğiz belli oldu bu ekonomide.Her şey çok pahalı ben de para harcamamak için bol birkaç elbisem var onlarla geziyorum. Nasılsa ilerde mecbur kıyafet almak zorunda kalıcam diye düşündüm ama kıyafet gerçekten sorun oluyor. Keşke ekonomik kriz olmasa.şu an aynı kilodayım ama ne alaka ise göbeğim şiş gerçekten. Pantolonlar beni de zorlamaya başladı
Katılıyorum ekonomi gidince insanın psikolojisi de gidiyor. Yurtdışında iki üç kuruşa alınan şeyler için burada ciddi paralar veriyoruz2019 yılını özler oldum. 2 yıl bizi 10 yıl geriye attı resmen. İlk bebeğim özencim var haliyle ama her şeyi düşüneceğiz belli oldu bu ekonomide.
Olanla yetineceğiz canım napalım sağlık olsun diyeceğiz.Katılıyorum ekonomi gidince insanın psikolojisi de gidiyor. Yurtdışında iki üç kuruşa alınan şeyler için burada ciddi paralar veriyoruzhayat standartlarımız düşüyor ne yazık ki böyle olunca kaliteden vazgeçip uygun seçenekler arıyoruz. Benim de ilk bebeğim ama gerçekten özensem de çoğu şey içimde kalacak daha şimdiden her şeyin hesabını yapmaktan bunaldım. Düşününce neyse yapamadıkların için üzülme güzel yetiştirdikten sonra en büyük servetin o senin diyorum bu şekilde teselli ediyorum kendimi.
12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
Günlerimiz aynı canım benimde karnim kocamanMerhaba kızlar, benim karnım birkaç gündür belirginleşti 2.ler gerçekten erken beliriyormus ilk gebelikte 22 haftalıkken böyleydim.tabi arada 10 kg fark var neredeyse onun da etkisi vardır sonuçta daha kalın bir yağ tabakası var karın bölgemdeben geçen hafta gebe pantolonu aldım içini dolduramiyorum beli düşüyor ama mevcut pantolonlar da sigamiyordum artik. Sizde durum nasıl?
Ayrica 2 gündür gece uyuyamiyorum çok muzdaribim bu konudankeşke bu kadar erken baslamasaydi uykusuzluk çok mutsuzum.
Hiç bilmiyorum canım ben de aynı vitamine bugün başladım ama su ile içiyorumKusura bakmayın bende birşey sormak istiyorum doktorum regenesis omega vita mineral verdi bn drajede olsa yutamıyorum onu ağzımda eritip patlatıp.işiyorum zararı olur mu
Sebebini bilmiyorum canım ama yarın gittiğinde doktoruna söyle tabi bir tavsiyede bulunur veya yönlendirir seniKızlar son 20 gündür filan sol diz kapağım uykudayken kitleniyor. Bazen üstüne doğru yatıp bükük haldeyken bazen düz yattığımda uzatmış şekildeyken kitleniyor. Açarken ya da bükerken ağrısına uyanıyorum. Sizce neden böyle oluyor fikri olan var mı? Daha önce hiç bu durum başıma gelmedi. Doktora söylemeli miyim?
Magnezyum eksikliğinden olabiliyor canım 12. Haftaya girince başlıyor kramplar. Muz yemeyi ve sade soda içmeyi öneriyorlar geçmezse suda eriyen magnezyum veriyorlar.Kızlar son 20 gündür filan sol diz kapağım uykudayken kitleniyor. Bazen üstüne doğru yatıp bükük haldeyken bazen düz yattığımda uzatmış şekildeyken kitleniyor. Açarken ya da bükerken ağrısına uyanıyorum. Sizce neden böyle oluyor fikri olan var mı? Daha önce hiç bu durum başıma gelmedi. Doktora söylemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?