2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
ölçmedim canım topladık kaldırdık. ama üstüne yatağını koyunca baya yüksek kalıyor. fotoğraflarda bakınca anne yanı altta kalıyor gibi ama ben üstüne yatak koyunca en üst kısmı ile yatak arası 1 karış gibi kalmıştı.
Yatak hangi marka aldınız canım

Doktorun bu kadar net hüküm vermesi de garibime gitti. Zira benim de 3 tane biontech aşım vardı en sonuncusunu aralık ayında vurulmuştum ama gel gör ki bir hafta önce covid e yakalandım ilk defa. Demem o ki bağışıklık da bir yere kadar kazanılıyor. Ha belki aşılar hafif atlatmamızı sağladı ama 4. aşı olmadan tamamen koruma altında değilsiniz sanırım.
Ben yanlış anlaşıldım sanırım. 4. Aşı bi işe yaramaz kesimlikle çok zaraelı sakın olma demedi dr. Zaten aşı olduysan vücut mikrobu tanıdı . Aşısız covid olmakla 3 aşıyla covid olmak fark ettirir. Ama 4 aşıyla covid olmak o kadar da fark ettirmez gibisinden bi ihtimalden bahsetti🫠Burda zaten eminim herkes kendi doktoruna danışıyodur . Sonuçta aşı olmamız covide yakalanmamıza engel değil 🙏

Dünki gittiğim doktor özeldeki magnezyum yazdı bide demir ilacı tozdu onu içemiorum dedim onun yerine hap şeklnde yazdı. Bide balık yağı yazmış bu kadar şeye gerek varmı sizce balık yağını almadım 56 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum doğuma 64 kiloyla girmeni istiyorum dedi. Ya ne bilim özele ilk defa gittim ilgili bişey brkliordum adam hep azarlar gbi konuştu.

Dünki gittiğim doktor özeldeki magnezyum yazdı bide demir ilacı tozdu onu içemiorum dedim onun yerine hap şeklnde yazdı. Bide balık yağı yazmış bu kadar şeye gerek varmı sizce balık yağını almadım 56 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum doğuma 64 kiloyla girmeni istiyorum dedi. Ya ne bilim özele ilk defa gittim ilgili bişey brkliordum adam hep azarlar gbi konuştu.
Bebeğin beyin gelişimi için haftada 2 kez balık yemek şart, yiyemiyorsan balık yağı kullanmalısın canım.

Balık yağı bende evde vardı arada içiyorum her gün değil doktorum da vitaminlerimi nöbetleşe alabileceğimi söyledi demir multivitamin OMEGA 3 her gün birini alabilirsin dedi. Balık yağı ayrıca almak istemiyorsan multivitamini OMEGA 3 içerenlerden tercih edebilirsin. Ocean mummy öyle mesela. Benim evdeki takviye bitince multivitamini omegali olanı alacağım.
Bu arada kilon normal araliktaymis tabi boyunu bilmiyorum ama yine de 55 li kilolar gebelik başlangıcı icin çok değil. Doktorun çok idealist konuşmuş evet gebelikte çok kilo almak iyi birşey değil ama düşük kiloda 12-15 tolore edilebilir. Şeker sorunu yoksa tabi

Ben yanlış anlaşıldım sanırım. 4. Aşı bi işe yaramaz kesimlikle çok zaraelı sakın olma demedi dr. Zaten aşı olduysan vücut mikrobu tanıdı . Aşısız covid olmakla 3 aşıyla covid olmak fark ettirir. Ama 4 aşıyla covid olmak o kadar da fark ettirmez gibisinden bi ihtimalden bahsetti🫠Burda zaten eminim herkes kendi doktoruna danışıyodur . Sonuçta aşı olmamız covide yakalanmamıza engel değil 🙏
Ben asi olmayanlardanim, covid gecirdimm ve cok hafif atlattim esim pozitif olmasaydi kendime covid bile demezdim 😅 yani asi olupta cok agir gecirenlerde var, bunye meselesi birazda bagisikliginla alakali. Kimseye ol veya olmada demem herkesin kendine gore dusuncesi vardir 🙏🏻

Herkese merhaba

Çok sık giremiyorum ve bazen geriye doğru da bakamıyorum. Umarım herkes iyidir, bebekler sağlıkla keyifle büyüyordur.. covid olanlar da sakince atlatıp sağlıkla devam ediyordur.

Daha bebek için hiç bir şey almadım. Ne alacağımı da bilmiyorum. Dün bebek arabası bakayım dedim. Hiç anladığım konular değil kısaca bakıyor çıkıyorum. Bir model beğendim ama diğerlerinden farkını da bildiğim söylenemez 😂😂😂 yani işte tek elle kapanıyor travel sistem falan ama ne bileyim ya keşke gelse birisi bana bunları alsa 😂😂

kardeşim böyle şeyleri biliyor ve halleder muhtemelen zamanı gelince ama biz bir şeye bakınca ya da beğenince de tamam beğendiysen al diyor beni sinir ediyor 😂😂

Ben asi olmayanlardanim, covid gecirdimm ve cok hafif atlattim esim pozitif olmasaydi kendime covid bile demezdim 😅 yani asi olupta cok agir gecirenlerde var, bunye meselesi birazda bagisikliginla alakali. Kimseye ol veya olmada demem herkesin kendine gore dusuncesi vardir 🙏🏻
Evet mesela ben 3 biontech aşılı olmama rağmen çok ağır atlattım ateşlendim vs. O yüzden şu an covidden çok korkuyorum. Eşim de 3 aşılıydı anlamadı bile hasta olduğunu.
Kızlar merhabalar . Grupta ikiz bebek bekleyen var mı. Benimkiler zamanında gelirse aralık ayında olur umarım herşey yolunda gider hepimiz için. Balık yiyor musunuz mevsimi değil diye ben hiç yemiyorum
Bebeklerinizin cinsiyeti ne🥰🧿 ankarada yaşıyorum ben de yemiyorum o sebeple. Omega 3 alıyorum

Evet mesela ben 3 biontech aşılı olmama rağmen çok ağır atlattım ateşlendim vs. O yüzden şu an covidden çok korkuyorum. Eşim de 3 aşılıydı anlamadı bile hasta olduğunu.

Bebeklerinizin cinsiyeti ne🥰🧿 ankarada yaşıyorum ben de yemiyorum o sebeple. Omega 3 alıyorum
Henüz göstermediler son kontrolümde 2hafta onceydi Dr erken dedi bakalım haftaya gösterirler bence artık sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah hepimizin bebeleri de .

Kızlar bir sorum olacak. 16. Haftada minik hareketi hissettim. Bunun dışında bir şey oldu. Sırt üstü uzanırken karnım yukarı doğru yumurta gibi toplantı hafif bi kasılma bükülme hissettim. Resmen bebek boyutunda bi kabartı ve bükülme oldu 3 5 sn. Sonra normale döndü. Tecrübeli yakınlarım bunun 6 7 ayda olabileceğini söyledi başına gelen var mı

Balık yağı bende evde vardı arada içiyorum her gün değil doktorum da vitaminlerimi nöbetleşe alabileceğimi söyledi demir multivitamin OMEGA 3 her gün birini alabilirsin dedi. Balık yağı ayrıca almak istemiyorsan multivitamini OMEGA 3 içerenlerden tercih edebilirsin. Ocean mummy öyle mesela. Benim evdeki takviye bitince multivitamini omegali olanı alacağım.
Bu arada kilon normal araliktaymis tabi boyunu bilmiyorum ama yine de 55 li kilolar gebelik başlangıcı icin çok değil. Doktorun çok idealist konuşmuş evet gebelikte çok kilo almak iyi birşey değil ama düşük kiloda 12-15 tolore edilebilir. Şeker sorunu yoksa tabi
Önceki gebelklermde bukadar detaylı vitamin kullanmıordum özel olduğu için mi bukadar dikkat etti blmıorum şaşırdıö bende biraz devlettki dktr demir d3 bide herzamnki decavit verdi okadar kiloymuş bilmem neymiş pek bişey sölemedi. Buarada boyum 1. 45 kilom çokda fazla sayılmaz aslında diyet yapıordum zaten 63 den 56 ya düşmüştüm hamile kaldığımı öğrennce bıraktım

Kızlar merhabalar . Grupta ikiz bebek bekleyen var mı. Benimkiler zamanında gelirse aralık ayında olur umarım herşey yolunda gider hepimiz için. Balık yiyor musunuz mevsimi değil diye ben hiç yemiyorum
Ben varım kuzum sağlıkla gelsinler inş 🌺
Balık yiyemiyorum kokusu çok rahatsız ediyor balık yağı verdi doktorum zaten onu kullanıyorum

Kızlar bir sorum olacak. 16. Haftada minik hareketi hissettim. Bunun dışında bir şey oldu. Sırt üstü uzanırken karnım yukarı doğru yumurta gibi toplantı hafif bi kasılma bükülme hissettim. Resmen bebek boyutunda bi kabartı ve bükülme oldu 3 5 sn. Sonra normale döndü. Tecrübeli yakınlarım bunun 6 7 ayda olabileceğini söyledi başına gelen var mı
Kasılma olabilir canım ama şuan ki haftana göre biraz fazla kabarmış sanırım bendede şuanda oluo ama dışardan belli olmuo 20 den snra gbeğim yamuluo falan

Kasılma olabilir canım ama şuan ki haftana göre biraz fazla kabarmış sanırım bendede şuanda oluo ama dışardan belli olmuo 20 den snra gbeğim yamuluo falan
Evet ben çok şaşırdım ilk olduğunda anlam veremedim ikincide çok şaşırdım bu kadsr erken olmasına. Endişelensem doktora görünsem mi onuda bilrmedim. Ağrı falan olmuyo çünkü bükülüyo ve geçiyo sadece

Kizlar yaa maddi durumdan dolayi catlak kremi almayayim dedim vucut kremi kullaniyodum ama onlarda fayda etmiyo yaa. Dun doktor catlaklarin olmaya baslamis dedi catlak kremlerini kullan dedi. Bildiginiz memnun kaldiginiz kokusu falanda guzel bi catlak kremi var mi ??

Catlak kremii onerisiii tavsiyesiii verir misiniiiiz ??? Ozellikle memnun kalanlar? Birde ben hamilelikten once hizli kilo aldigim icin her yerim catlamisti ozellikle belim falan. Onlari gecirmek icin ne kullanabilirim ??

Back
X