ah yavrum hiç mi yorulmadın ya.Bizde dün 1 buçuk saat falan uyuduk bölük pörçük.Sizinki daha da zormuş.Allah yardımcımız olsun
Bizde genelde 06:45 07:15 arası uyanıyoruz bebeğim hemen 1 saat içinde uyumak istiyor yni genelde 1 saat sonra uyutuyorum anca o kadar dayanıyor.Acaba gece uykusunu mu tamamlıyamıyor diye düşünüyordum bende.Son uykuyu erken yapıp erken kalkınca akşama kadar huzursuzlanmıyor mu peki? bizimki cozutuyor öyle birşey olursa.Henüz saatler oturmadı ama uykularımız hep 35 dk civarı uykuyu tamamlıyamıyoruz.Bazen de bakıyorum çok nadiren 1 saat uyuyor bizde şöyle sizin gibi 1 er saat uyusak aslımda daha dirençli olur.
bizde uyku döngümüzde uyanıyoruz.Geri yatırmaya çalışıyorum ama nafile.İnstagramda uyanmasına yakın gidip hafif dokunun gibi bir reels izledim denedim bazen işe yarıyor bazen yaramıyor tesadüf mü anlamadım.Bu arada bizde 6 ay 4 günlüğüz henüz desteksiz oturmuyoruz.Yanlış bilmiyorsam 9. Aya kadar normal karşılanıyor.Ki siz birde erken doğum yapmışsınız.Düzeltilmiş yaşlarına göre 6 aylıklarsa normal bence.Bizimkine deneme yaptırıyorum devriliyor hep

Bence endişelenmeyin.Her bebek aynı değil kızınız maşallah erken oturmuş.Bizim bebekte kudurukluğundan hep baş önde öne eğiliyor.Doktorunuz başka bir durum gördüyse bilemiyorum ama bizde böyleyiz yani