2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Durdum durdum bebek alisverisine hardcore bir giris yaptim :anneadayı:

dolaptan ikinci el yatas juno yatak ve lansinoh ciftli pompa aldim. Ikisinin fiyati da cok uyguna geldi, zaten cok kisa sure kullanildigi icin sifir almak istemedim. benim de ne kadar ihtiyacim olacagi belli degil cunku.
Oyshodan da bebek sirt cantasiyla biberon cantasi aldim kombin. Bunlar asiri hosuma gitti. Sirt cantasi bebek olmasa bile kullanilir resmen. Zaten cogunlukla esim tasir diye biraz ona da uygun olsun dedim. Kalitesi, islevleri falan cok iyi. Bebek arabasina asma aparatlari da var. Biraz pahaliydi ama kendimi simarttim :KK15:
Biberon cantasi
Bebek cantasi
Pem
Ben çok önceden silverette markayı favorilemişim bugün gördüm 780 TL olmuş bi şaşırdım

Ne kadar şanslısın maşallah İnşallah bize de gerek olmaz ama yara olan bunlardan çok fayda gören insan olunca alayım diye düşündüm. O zaman ihtiyaç olursa kim bilir fiyatlar ne kadar olur

Ahahah bence de öyle haklısın canım 😂

Bu sling ya da kanguruyu ne zaman nerede kullanacağız? Ben kafamda oturtamıyorum pek. Dışarıda bebek arabasında olur evde anakucağında diye düşündüm ama tecrübeli anneler bizi bi aydınlatırsanız iyi olur 😂
Kızım 1 yasına kadae bebek arabasını görünce bile agladı mesela. Kolikti hep kucaktauydı. O yüzden dogmadan bence araba ya da y
Kanguru vs almaktansa dpgduktan sonra deneyip hangisini severse ondan baslamak daha mantıklı. Ben suan hiçbirini almıyorum. Denerim bakalım cocugun karakterine göre alırım herakde

Merhaba ben 8 hafta hamileyim. Ankarada yaşıyorum.
Asilama ile hamile kaldık cok sükür.
Şu anda kontrol için bahceci'ye gidiyorum Doğum paketi sunmuyorlar bu yüzden başka bir doktor arıyorum.

doğum paketi yaptınız mı? Hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?

Birkaç doktora baktım ama çok emin değilim. Hassas bir doktor benim için önemlidir çünkü çok korkuyorum.

Ben Zahide Kücük, Ciğdem güler baktım.
Keciören Medicalpark ve Koru Hastane baktım ama orada bir doktor seçmedim.
aranızda bu doktorlara veya hastanelere gidip bana doktor önerebilecek var mı? ❤️
Hangi doktorda karar kıldınız memnun musunuz

Ben çok önceden silverette markayı favorilemişim bugün gördüm 780 TL olmuş bi şaşırdım

Ne kadar şanslısın maşallah İnşallah bize de gerek olmaz ama yara olan bunlardan çok fayda gören insan olunca alayım diye düşündüm. O zaman ihtiyaç olursa kim bilir fiyatlar ne kadar olur

Ahahah bence de öyle haklısın canım 😂

Bu sling ya da kanguruyu ne zaman nerede kullanacağız? Ben kafamda oturtamıyorum pek. Dışarıda bebek arabasında olur evde anakucağında diye düşündüm ama tecrübeli anneler bizi bi aydınlatırsanız iyi olur 😂
benim oturduğum yer öyle çocuğu alayım çıkıp bir tur atayıma uygun bir semt değil. Hep yokuş. O yüzden her yere arabayla gidiyoruz. Dediğin gibi gittiğim yerlerde de hep bebek arabası kullandım. Sadece evde iş yaparken slinge koyup öyle iş yapıyordum. 2 tane kangurum olmasına rağmen hiç kullanamadım. Bunda almayacağım. Kumaş alıp sling olarak bağlayacağım yine.

kızlar günaydın, ben de gümüş kapaklardan alacağım araştırma aşamasındayım şuan. Bir de şöyle olanlar var, bunlar da emzirme sonrası süt aktığı zaman boşa gitmesin diye kullanılan bir ürün, bence çok kullanışlı, mendil ped kullanmak yerine sütün boşa gitmemesi adına iyi bir ürün, ben aldım bu üründen, inşallah sütümüz de olur aldığımız şeyleri kullanabiliriz

Eklentiler

• Ekran Resmi 2022-07-21 10.49.33.webp
    Ekran Resmi 2022-07-21 10.49.33.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 69
kızlar günaydın, ben de gümüş kapaklardan alacağım araştırma aşamasındayım şuan. Bir de şöyle olanlar var, bunlar da emzirme sonrası süt aktığı zaman boşa gitmesin diye kullanılan bir ürün, bence çok kullanışlı, mendil ped kullanmak yerine sütün boşa gitmemesi adına iyi bir ürün, ben aldım bu üründen, inşallah sütümüz de olur aldığımız şeyleri kullanabiliriz
Ben ilk gebeliğimde bunlarda kullandım göğüs uçlarım çok kanıyordu ama bunlar da sütyenle kullanılıyor sütyenin içinden de kenarları sıkıyor rahat edemiyordum.evde de sürekli sütyen takılmıyor.en iyisi gene sağım sonrası kremlemek.mor bi krem vardı adı neydi unuttum göğüs ucu için ondan sürüyordum

Ankara'da oturan sevgili anne adayları hangi doktora gidiyorsunuz, ücretleri ya da doğum paketleri ne kadar bilgi verir misiniz ben henüz karar veremedim de :)

Ben aldim bundan ama hic kullanmadim hic rahat degildi
Krem sürüp göğüs pedi kullandım hep

Bu ürün benim hayatımı kurtarmıştı resmen, doğumdan sonra göğüs uçlarım kopacak derecede yara olmuştu sürekli krem kullanmama rağmen sutyenle temas ettiği ve hava almadığı içinde geçmemişti bir türlü, gümüş kapak yerine bundan almıştım ve evde olduğum sürece hep taktım çokta rahat ettim. Hava delikli olanı taktığımda özellikle süt akmışsa alışana kadar çok üstümü batırdım :KK70:

daha önce de yazmıştım ben bunu hiç kullanamadım ama kullanıp memnun kalanlar da vardı. Kişiden kişiye değişiyor bence bu tarz şeylerin kullanımı.

Pem

Kızım 1 yasına kadae bebek arabasını görünce bile agladı mesela. Kolikti hep kucaktauydı. O yüzden dogmadan bence araba ya da y
Kanguru vs almaktansa dpgduktan sonra deneyip hangisini severse ondan baslamak daha mantıklı. Ben suan hiçbirini almıyorum. Denerim bakalım cocugun karakterine göre alırım herakde
Çok haklısın canım doğru olan bu aslında ama işte herşey her geçen gün pahalandığı için bu telaş
Ben kullanmadım ama araştırmıştım. O biriken süt eğilince falan akıyormuş üstünüze o açıdan kullanışlı değilmiş. Ama sadece atlete sürtmesin diye kullanılabilir belki

Kızlar günaydın, gümüş kapak ve göğüs ucu kremleri konuşulmuş. Göğüs ucu yarası olmaması için ne yapmak gerekiyor her emziren annede yara oluşuyor mu?

Kızlar günaydın, gümüş kapak ve göğüs ucu kremleri konuşulmuş. Göğüs ucu yarası olmaması için ne yapmak gerekiyor her emziren annede yara oluşuyor mu?
ben doktorumun tavsiyesiyle 36. haftada lansinoh kullanmaya başlamıştım. Sonra da bebek emdikten sonra çok az sürüyordum. İlk bebeğim olmasına rağmen çok şükür kanama yara vs olmadı. Yine öyle yapacağım.

Back
X