- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #14.501
PemDurdum durdum bebek alisverisine hardcore bir giris yaptim
dolaptan ikinci el yatas juno yatak ve lansinoh ciftli pompa aldim. Ikisinin fiyati da cok uyguna geldi, zaten cok kisa sure kullanildigi icin sifir almak istemedim. benim de ne kadar ihtiyacim olacagi belli degil cunku.
Oyshodan da bebek sirt cantasiyla biberon cantasi aldim kombin. Bunlar asiri hosuma gitti. Sirt cantasi bebek olmasa bile kullanilir resmen. Zaten cogunlukla esim tasir diye biraz ona da uygun olsun dedim. Kalitesi, islevleri falan cok iyi. Bebek arabasina asma aparatlari da var. Biraz pahaliydi ama kendimi simarttim
Biberon cantasi
Bebek cantasi
Kızım 1 yasına kadae bebek arabasını görünce bile agladı mesela. Kolikti hep kucaktauydı. O yüzden dogmadan bence araba ya da yBen çok önceden silverette markayı favorilemişim bugün gördüm 780 TL olmuş bi şaşırdım
Ne kadar şanslısın maşallah İnşallah bize de gerek olmaz ama yara olan bunlardan çok fayda gören insan olunca alayım diye düşündüm. O zaman ihtiyaç olursa kim bilir fiyatlar ne kadar olur
Ahahah bence de öyle haklısın canım
Bu sling ya da kanguruyu ne zaman nerede kullanacağız? Ben kafamda oturtamıyorum pek. Dışarıda bebek arabasında olur evde anakucağında diye düşündüm ama tecrübeli anneler bizi bi aydınlatırsanız iyi olur![]()
Kanguru vs almaktansa dpgduktan sonra deneyip hangisini severse ondan baslamak daha mantıklı. Ben suan hiçbirini almıyorum. Denerim bakalım cocugun karakterine göre alırım herakde