2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ciddi bir şey olduğunu sanmam ama içinin rahat etmesi için git istersen canım aklında kalacağına
Covidden dolayı pek gitmek istemiyorum birde kadın doğum doktoru yoktur muhtemelen. Uzandım şimdi dinleneyim biraz dedim inşallah önemli bisey olmaz 🤲

Bebeği aşağıda hissetmemen iyi rahim ağzın kısalmış olsa bile bebek aşağıda olmadığı için sorun oluşturmaz ki rahim ağzı uzunluğun kısalmamıştır zaten benim bile şu anlık iyi gidiyor karın sertliği bende de vardı magnezyumdan sonra rahatladım sana da magnezyum verir belki canım sadece kontrol amaçlı çağırmıştır detaylı ultrasonu belki ilerleyen haftalarda

Canım ne güzel fark edilmesi benim geçen sene hiç belirtim olmamıştı kanamam geldiğinde çok geçti yapısal veya enfeksiyon tetikliyor veya tesadüfi de olabilir hareket şu açıdan önemli bundan sonra doğuma kadar hep yatacaksın inşallah bebeğini de vaktinde kucağına alacaksın bebeğin sana işaret göndermiş💙

Kızlar bakılmıyor olabilir genelde ilk hamilelikte anlaşılan bir durum değil benim ilk hamileliğimde salı doktora gittim kasılman var dedi yolladı cuma günü hastaneye yattım yani belliki benimki bakmıyormuş ayrıntılı ultrasonda belli oluyor ilk hamileliklerde çok nadir doktoru bu konuyu önemseyenler fark edebiliyor sizler her ihtimale karşı gittiğinizde sorun içiniz rahat eder
Ya aslında bakmaları lazım neden ihmal ediyolar ki hamile kalıp haftalarca bi canı beklemek hayaller kurmak gün satmak kolay mı? İhmalkar davranmış seninki de. Hayırlısı öyleymiş diyelim kuzum ama büyük yanlış. Yani sonuçta doktor olan onlar biz sormadan gerekeni yapmaları lazım ilk gebeliği diye kim bebeğinden ayrılmayı kolay atlatabilir. Benim salı günü randevum gittiğimde sorayım. Alttan vajinal ultrason ile mi ölçüyolar?

Ya aslında bakmaları lazım neden ihmal ediyolar ki hamile kalıp haftalarca bi canı beklemek hayaller kurmak gün satmak kolay mı? İhmalkar davranmış seninki de. Hayırlısı öyleymiş diyelim kuzum ama büyük yanlış. Yani sonuçta doktor olan onlar biz sormadan gerekeni yapmaları lazım ilk gebeliği diye kim bebeğinden ayrılmayı kolay atlatabilir. Benim salı günü randevum gittiğimde sorayım. Alttan vajinal ultrason ile mi ölçüyolar?
Herhalde canım ya sürpriz bebekti benimki 9. Hafta öğrendim hamile olduğumu da geldiği gibi gitti miniğim hayırlısı buymuş deyip devam ettim hayatımıza ama doktorlar için çok basit kaybın acısını sen yaşıyorsun ne var ki onlar için hasta kaybediyorlar en fazla ama senin doktor kesin bakıyordur garantici birine benziyordu karından da ölçülüyor canım eğer karından kısalma şüphesi olursa vajinal bakılır

Covidden dolayı pek gitmek istemiyorum birde kadın doğum doktoru yoktur muhtemelen. Uzandım şimdi dinleneyim biraz dedim inşallah önemli bisey olmaz 🤲
Eğer uzanmana rağmen geçmezse gidersin canım nöbetçi kadın doğumda asistan filan olmuyor mu üniversite hastanesinde oluyordu normal devletlerde yok mu

Eğer uzanmana rağmen geçmezse gidersin canım nöbetçi kadın doğumda asistan filan olmuyor mu üniversite hastanesinde oluyordu normal devletlerde yok mu
Sanmıyorum canım acil durumda belki doktoru cagiriyorlardir. Bakalım şimdi daha iyi sanki

Arkadaşlar göğüsten gelen sıvı normalmis ara ara olabilir dedi doktor. Bugün ayrıntılı ultrason da gördük bebeği 20+4 deyiz. Her şey normal dedi ama böbrekler oluşmuş ekosunu alamadim dedi. Sanırım sesini duyamadi küçük olduğu içindir sorun görmüyorum dedi. Ben endişelendim yinede böyle bir durum yaşayan duyan var mı?

Herhalde canım ya sürpriz bebekti benimki 9. Hafta öğrendim hamile olduğumu da geldiği gibi gitti miniğim hayırlısı buymuş deyip devam ettim hayatımıza ama doktorlar için çok basit kaybın acısını sen yaşıyorsun ne var ki onlar için hasta kaybediyorlar en fazla ama senin doktor kesin bakıyordur garantici birine benziyordu karından da ölçülüyor canım eğer karından kısalma şüphesi olursa vajinal bakılır
Haklısın canım benim yaşadığın olumsuz tecrübeyi unutamazsın ama gelecekte bebeğinle harika anılar yaşayarak her anını mutlu geçirirsin inşallah🤲🏻 Güzel günler bizleri bekler🤲🏻❤️❤️❤️
Arkadaşlar göğüsten gelen sıvı normalmis ara ara olabilir dedi doktor. Bugün ayrıntılı ultrason da gördük bebeği 20+4 deyiz. Her şey normal dedi ama böbrekler oluşmuş ekosunu alamadim dedi. Sanırım sesini duyamadi küçük olduğu içindir sorun görmüyorum dedi. Ben endişelendim yinede böyle bir durum yaşayan duyan var mı?
Süper canım gözün aydın. 🧿 önemli bi şey olsa sorun yoktur demez bence. İçini ferah tut

Haklısın canım benim yaşadığın olumsuz tecrübeyi unutamazsın ama gelecekte bebeğinle harika anılar yaşayarak her anını mutlu geçirirsin inşallah🤲🏻 Güzel günler bizleri bekler🤲🏻❤️❤️❤️

Süper canım gözün aydın. 🧿 önemli bi şey olsa sorun yoktur demez bence. İçini ferah tut
Teşekkür ederim 😇😇

Bizde yavaştan başladık alışverişe 🥳 umarım gereksiz şeyler almamışızdır 😄 ilk olunca herşeyden olsun istiyor insan

Eklentiler

• ED1F6E42-3C68-4103-8154-B3C2CB994A00.webp
    ED1F6E42-3C68-4103-8154-B3C2CB994A00.webp
    91,8 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar 2 gündür ciddi bel ağrısı çekiyorum artık ayaklarıma vuruyor. Şöyle diyeyim belimin kenarında 2 yumru var gibi kemiğim ağrıyor eşim gitmiş hamile bel kemeri almış. Açıkçası benim kızımın hastanesindeki ihmaller sırf kızıma değildi bana spinal iğnesini de 2 kez yaptılar yanlış yapmışlar iğneyi. Belimde ağrı kaldı. Şimdi de bu ağrı cidden hayat kalitemi düşürdü. Şimdi kilo almadım ileride en az 10 kg alacağım. Sonrası korkutuyor beni.

Size sorum şu öneriniz var mı ? Ayrıca ben elenetal2 ve D3k2 vitamini dışında birşey kullanmıyorum. Magnezyum kullananlar ne önerir?
Osteocare iyi yada magnimore plus alabilirsiniz
Ay şimdi de o geçti vajinal batma başladı geziyor batma hissi 😅
Bana oldu gecen doktora gittim magnezyum eksikliğinden oluyor magnezyum için

Alınmamasının sebebi muhtemelen sorun olmadığındadır. Ayrıntılıda bakıyor heralde. Benim hep kahverengi akıntım vardı ara ara da olsa hep panik halindeydim. İlk öyle bakmıştı sonra da hep kontrol etti. İhmal olacağını sanmam yani. Bi yerden sonra zaten yukardan da az da sapmayla olsa görüyorlar. Sanırım benim yukardan aaa Kısa dedi de öyle baktı hatta aşağıdan. Endişelenmeyin yani.
Yukarıdan yani karından bakıldığında anlaşılır miydi yani, valla hamileligin her alanı zor, sağlıkla inşallah hepimiz doğururuz

Kızlar dün tetanoz aşısı oldum bugün bebeğin hareketlerini çok net hissedemedim bir kere azcık hisseder gibi oldum normal mi acaba

Yukarıdan yani karından bakıldığında anlaşılır miydi yani, valla hamileligin her alanı zor, sağlıkla inşallah hepimiz doğururuz
Benim doktorum karından da görebildi dün gittiğim muayenede ama yeterli hassasiyette olmuyor sanırım,bir de vajinal baktı,önceki kaybımdan dolayı baktı ona da,rutinde daha önce hiç bakılmamıştı

Back
X