2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Kücük Sehirlerde sabah erken gidildiginde sira no veriyorlar diye duymustum

Kizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Ücret ödemezsiniz ama sabah sıra verirler mi bilmiyorum bazı hastaneler veriyor bulunduğunuz şehir ve ilçeye göre değişir sistemden randevu ancak on beş gün sonra veriliyor keşke önceden alsaydınız randevuyu 😕

Sabah erken gidersen verirler diye tahmin ediyorum . Ben almıştım. Ama şehirden şehire değişimi bilmiyorum

Çabuk yorulan, temposu yavaşlayan arkadaşlar daha düşük kilo ile hamile kalıp kilo almaya bağlı olabilir mi?
Bana da mantikli geldi bu teori. Ben de 78 kiloyla hamile kaldim, masa basi calistigim icin hareketsizim.
Ilk basta cok hizli kilo aldim, su an toplam +6 kilodayim. Ama hareketlerimde bir kisitlanma vs. olmadi. Hatta gectigimiz iki hafta ev arama surecinde oldugum icin gunde 10bin-20bin adim arasi yurudum. Sadece bir gun 20 bini de asmisim, yorgunluktan hafif agrim oldu.

Fark ettim ki hic hareket etmedigim gunler daha yorgun oluyorum. Ama biraz cikip yuruyunce vs. enerjim geliyor hemen.

Kadin hastaliklari ve dogum hastanesi varsa acilden giris yapin direk bakiyolar zeynep kamil de ben gidiyorum o sekilde

Magnezyum kullandıktan sonra ishal olan var mı?
2 gün önce magnezyuma başladım, bu gece ishal oldum. Onunla mı alakalıdır acaba?
Canım ben kabızlık hastasıyım normwkde de. Hamile kalmadan önce de kabızlık için düzenli magnezyum kullanırdım. Yani dışkı yumuşatmaya etkisi var . Hangi formunu kullanıyosun? Beni hiç ishal yapmadı ama yediklerin de bağırsağı fazla çalıştıran şeylerse belki etksi olmuştur
Günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar.
Ben de erken yoruluyorum merdiven in çık yaparken çok yavaşladım.
Bir de benim burnum tıkanıyor açma gereği hissediyorum spreyle. Benim gibi burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı?
Burun tıkanıklığı bende de var canım. Uyurken çok rahatsız ediyor. Ve bu haftalarda normalmiş bu sitede altta hamilelik takviminde yazanlardan okumuştum.
Kızlar isimli hastane çıkış tulum vs yaptıracak var mı

Mağazalarda satılıyor mu bilmiyorum
İnstagramda çok var ama hangisi gerçek hesap hangisi sahte ayıramadım 🤦🏻‍♀️

Sizin yada etrafınızda daha önce alışveriş yapmış Bildiğiniz sayfalar varsa birbirimizle paylaşalım mı 💖
Ben yaptırıcam annem yapacak. İsim işletir miyim bilmiyorum belki baş harfini işletirim
herkese iyi pazarlar ;

Çabuk yorulan, temposu yavaşlayan arkadaşlar daha düşük kilo ile hamile kalıp kilo almaya bağlı olabilir mi?

Ben kilolu hamile kaldım. Başından beri bir kilo aldım. Ama hamilelik öncesi de aktiftim, şimdi de aktifim. Bu kiloyu taşımaya bel ve bacaklar alıştığı için olduğunu sanıyorum.

Önceden de çok zayıf değildim ama özellikle hamile kalmadan önceki iki aylık dönemde kortizon kaynaklı daha hızlı aldım. Ama hep aktiftim günde 10-15 bin adım mutlaka atıyorum. Hala aynı tempoda bunu yapıyorum yorulmuyorum. Sadece ayaklarımda daha fazla ödem oluyor. O da sıcaklardan olabilir, bacakların gün boyu sarkık kalmasından olabilir..
Canım ben aşırı yorulanlardanım ama 52 ile hamile kaldım şu an 54 üm. Yani pek ağırlaşmadım. Ama 2 yıldır çok hareketsiz bir hayatım vardı o yüzden hareketsizlikten bacağın belin güçsüz olmasındandır diye düşünüyorum. Bacağı beli sporla güçlü olanlar daha az yorulur bence de. Ama şu an sıcaklar da var hepsi etken tabi

Yurtdışı yerleşik mi görünüyorsun yoksa adresin Türkiye’de mi ? Bebeğin iyidir muhtemelen ama gidip görüp rahatlamak istemen çok normal..

Magnezyum kullandıktan sonra ishal olan var mı?
2 gün önce magnezyuma başladım, bu gece ishal oldum. Onunla mı alakalıdır acaba?
Evet canım magnezyum yapar. İçinde açık açık yazıyor zaten, yemekten hemen sonra iç.
Kızlar demiri ne zaman alıyorsunuz? aç ya da tok nasıl alınmalı?
Sabah kalkar kalkmaz aç karnına canım. Ama yemekten 1 saat önce

Kızlar demiri ne zaman alıyorsunuz? aç ya da tok nasıl alınmalı?
Ben gece yatmadan önce alıyorum. Doktorum aldıktan sonra 2 saat bisey yeme demişti, çalıştığım için mecbur kahvaltı yapıyorum. O zaman gece yatmadan önce al demişti
Sigortan varsa ücretsiz canım ama kadın doğuma sıra almadan bakmıyorlar genel olarak. Yine bir şansını dene yada mhrs veya 182 den randevu almaya çalış

Ben uzun suredir kullaniyorumm olmadiydim pek ama bende dunden beri ishalim 🤣 neye baglayacagimi sasirdim 🙄 memlekete geldim sudanmi acaba diyorum ama oyle cesmedende icmem hic bir zaman
Ben her zaman çeşme suyu içerim, şişe sulara hiç güvenemiyorum.
Bugün ben de olmuşum ama ben kabızlık sorunu yaşadığım için hem duphalac içtim hem magnezyum hem sabahları kuru incir ondan oldu tabi ama internette okuduğuma göre magnezyum aç karnına ishal yapabiliyormuş yemekle beraber tüketin yazıyordu
Ben yemekten sonra içiyorum. Ben de normalde kabızım. Her gün kayısı tüketiyorum. Dün hem komposto içtim hem de kayısıyı biraz abarttım.

Magnezyum fazla olunca da ishal olabiliyormuş insan, ciddi sorunlara neden olabilir gibi şeyler okudum internetten.
Canım ben kabızlık hastasıyım normwkde de. Hamile kalmadan önce de kabızlık için düzenli magnezyum kullanırdım. Yani dışkı yumuşatmaya etkisi var . Hangi formunu kullanıyosun? Beni hiç ishal yapmadı ama yediklerin de bağırsağı fazla çalıştıran şeylerse belki etksi olmuştur
Kabız olmamak için lifli gıdalar ve kayısı vs tüketiyorum. Ben de sürekli kabız olduğum için bunları tüketirken bile rahatlayamadığım oluyor. Dün biraz abarttım bi de üstüne dediğin gibi magnezyumun da etkisi varsa

Ayyy kabız olmayım derken bütün gece ishal sancısından uyuyamadım. 🤣
Evet canım magnezyum yapar. İçinde açık açık yazıyor zaten, yemekten hemen sonra iç.
Yemekten hemen sonra içiyorum 🌸
Millet beşik alıyor, bebe arabası alıyor 😂 ben doğumdan sonra kendimi rahatlatma derdindeyim, airfryer aldım bir dahaki ay robot süpürge alacam 😂
Ben de robot süpürge alacaktım ama eşim süpürüyor diye alasım gelmiyor. Biraz daha süpürsün, doğuma yakın alırım 😂😂
Ya benim sabah bulantılarım bitmedi ki aç karnına alamam 🤦🏻‍♀️
ben aldığım an kusuyorum, hiç içemiyorum. Doktorum da şimdilik zorlama dedi

Back
X