2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
kızlar puset örtüsü diktiricem bi tamamen kapalı modeller var bi de önü açılan modeller vae hangisi daha kullanışlı ankarada yaşıyorum önü açılanda bebek üşür mü? zaten en fazla doktora götürüp getiririz arabamızla ama yine de deneyimi olan varsa merak ettim nasıl daha kullanışlı oluyo model olarak görselleri attım pusetim bebek arabama da takılacak hangisi daha uygun olur acama açık mı kapalı mı
A ne güzelmiş . Ben kendi battaniyelerinden örtüyordum. Ben de bakayım

Eveet son dkka özele gittik iyi mi ettik kötümü ettik bilmiorum sağlığı iyi çok şükür de neyse foto atıorum yorumlarınızı bekliorum cinsiyetine kesin bişey demedi

Eklentiler

• IMG_20220714_160428.webp
    IMG_20220714_160428.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20220714_160342.webp
    IMG_20220714_160342.webp
    8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20220714_160330.webp
    IMG_20220714_160330.webp
    36 KB · Görüntüleme: 86
Salı günü tekrar gideceğiz bakalım ne dicek kızdır herlde ya eşim pek memnun kalmadı. Şimdi erkek olanlara soruyorum yatagın ne tarafında yatıyorsunuz sırt üstü yatınca eşiniz ne tarafınızda kalıyor?
Öyle bi fark mı varmış 😁 bizde ilk yatana göre değişiyor o. Normalde eşim sağımda

Kızlar Allah’ın izniyle yarın 20 haftalık oluyorum haftaya detaylı ultrasonumuz var bu zamanda kadar sadece 2.5 kilo almışım iştahım yerinde karnımda çıktı baya dışardan herkes anlıyor sizce normal mi bebeğin kilosunu haftaya öğrencez inşallah şuan ki kilom 55.5 kg en kilolu olduğum dönemdeyim 😊

Canım tecrübem yok ama önü çift kat çıtçıtlı yapıyorlar. Açılıyor böylece yazın güneşten de korumak için kullanıyorsun. Hatta çift kat da birbirinden ayrı yapılıyor. Altı müslin üstü pike mavi olan gibi. Böyle yapılanlar genelde ayrılıyor yaz kış kullanılıyor. Diktireceksen böyle öneride bulunabilirim
Anladım canım benim. Bence de mantıklı öyle yaptırayım

Salı günü tekrar gideceğiz bakalım ne dicek kızdır herlde ya eşim pek memnun kalmadı. Şimdi erkek olanlara soruyorum yatagın ne tarafında yatıyorsunuz sırt üstü yatınca eşiniz ne tarafınızda kalıyor?
Onunla hiç alakası yok ama canım bizim yerlerimizi bellidir eşim sırt üstü yatınca sağımda kalıyor ama ilkinde kız 2. erkek oldu kısmet biraz

Kızlar peki böyle bebeği yatırmak için şey sizce kullanışlı mı kullanılıyor mu? Ben anakucağı (babybjörn çakması) aldım ekstradan onu da kullanır mıyım hepsini annem dikecek gereksizse hiç uğraşmasın.

Eklentiler

• 734BE2B9-C8B5-4C47-A942-0F1F6470AD78.webp
    734BE2B9-C8B5-4C47-A942-0F1F6470AD78.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar peki böyle bebeği yatırmak için şey sizce kullanışlı mı kullanılıyor mu? Ben anakucağı (babybjörn çakması) aldım ekstradan onu da kullanır mıyım hepsini annem dikecek gereksizse hiç uğraşmasın.
Ben almayacağım canım salonda zaten salıncağı olacak onda yatacak yatak odasında da beşiği var gereksiz bulduğum bir şey

Ben bunları gereksiz buluyorum canım. Bebeğin yatakta bizimle yatmasını boğulma riski oldığu için doğru bulmuyorum. Bunun yerine açılı reflü yatağı dikebilirse yatak içinde daha kullanışlı olur. Bunları en fazla gezmeye giderse orada uyutmak için kullanırsın

Kızlar Allah’ın izniyle yarın 20 haftalık oluyorum haftaya detaylı ultrasonumuz var bu zamanda kadar sadece 2.5 kilo almışım iştahım yerinde karnımda çıktı baya dışardan herkes anlıyor sizce normal mi bebeğin kilosunu haftaya öğrencez inşallah şuan ki kilom 55.5 kg en kilolu olduğum dönemdeyim 😊
Gayet normal ben ilk başta verdilerimi bile geri almadım ama bebiş sağlıklı , doktor önümüzdeki ay 1,5 2 kilo alacaksın şimdiye kadar almaman normal dedi

Merhaba kızlar, ben de oğluşumu gördüm her şey yolunda çok şükür.
Kasıklarımda ve yan taraflarda kasılma ve ağrı oluyordu. Normalmiş.
Tetanoz haftaya olacağım gibi 18. haftaya denk geliyor. Olabilirsin dedi.
Covid aşısı olmamı önerdi doktorum. Son aşım ekimdeydi. 12. haftadan sonra aşı güvenli dedi.
Detaylı ultrason için İzmir’de bir perinatologdan randevu aldım. 900₺ nakit ücreti. 20. haftamın ortasına denk geliyor.
Yatmak için şu anda sakıncalı bir durum yok istediğin gibi yat dedi. Daha sonra ben uyaracağım seni zaten dedi.
Afp testi için de genelde folik asit kullananlarda sorun çıkmaz dedi.Omurgasına vs bakılıyormuş. Benim tüp bebek olduğu için ve zaten uzun zamandır folik ve vitaminler kullandığım için sorun çıkmaz dedi. Genel anlamda da baktı zaten.

Ben almayacağım canım salonda zaten salıncağı olacak onda yatacak yatak odasında da beşiği var gereksiz bulduğum bir şey
Canım benim bir tek yatak odamda park beşik olacak. Salonda da buna yatırırı mıyım acaba yanımda otururken çünkü beşiği dışında başka bi şeyi olmayacak
Ben bunları gereksiz buluyorum canım. Bebeğin yatakta bizimle yatmasını boğulma riski oldığu için doğru bulmuyorum. Bunun yerine açılı reflü yatağı dikebilirse yatak içinde daha kullanışlı olur. Bunları en fazla gezmeye giderse orada uyutmak için kullanırsın
Canım zaten beşiğinde uyuyacak bizimle uyumayacak. Bi tane beşiğimiz yatak odamızda olacak. Gündüz salonda birlikte otururken uyuması için bir şeyimiz yok salonda da bunda yatırır mıyım diye düşündüm. Sence o zaman kullanılır mı? Açılı olması çok mantıklı onu düşüneyim

2.5 kilo çok ideal kuzucum maşallah Aay çok güzel kilon ben 100 kiloyla Doğuma giricem galiba 😂😂

Canım benim bir tek yatak odamda park beşik olacak. Salonda da buna yatırırı mıyım acaba yanımda otururken çünkü beşiği dışında başka bi şeyi olmayacak

Canım zaten beşiğinde uyuyacak bizimle uyumayacak. Bi tane beşiğimiz yatak odamızda olacak. Gündüz salonda birlikte otururken uyuması için bir şeyimiz yok salonda da bunda yatırır mıyım diye düşündüm. Sence o zaman kullanılır mı? Açılı olması çok mantıklı onu düşüneyim
Salondayken ana kucağına yatırsın canım orada uyur

Bunu benim kuzenim çok az kullandı hamak almıştı 2 yaşına kadar onu kullandı hep bende örücem bi tane puset fotoğraf çekmek için sadece 😂
Buna benziyordu aldığı

Eklentiler

• Screenshot_20220714_170242_com.opera.browser.webp
    Screenshot_20220714_170242_com.opera.browser.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 101
Back
X