- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #14.421
Bende bunun benzerini düşünüyorumİlk doğduğunda doktora hastaneye götürmek için bu olur mu sizce kullanışlılık durumu nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunun benzerini düşünüyorumİlk doğduğunda doktora hastaneye götürmek için bu olur mu sizce kullanışlılık durumu nedir
Ben de favorilere eklemiştim bu tulumu bence olur hoş Ankara daha soğuk olur İstanbul’dan ama yeter bence deİlk doğduğunda doktora hastaneye götürmek için bu olur mu sizce kullanışlılık durumu nedir
Uyuyordur, ya da ac karna gidince de hareketsiz oluyor sanki. Endise edecek bir sey olsa doktor soyler hic cekinmez. Benim de son gittigimde doktor ultrason basligiyla iyice durtmustu uyansin da hareket etsin diyeKızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Kan sulandırıcı kullanırken olmuştu, ilk haftalardaKızlar burnu kanayan var mı? Tam böyle şarıl şarıl kanama değil de, peçeteye silince geliyor bazen
Benim 22.12.22 olacak galibaBen de 02.12.2022 ya da 12.12.2022 de doğsun istiyorum![]()
Doktorun ultrasyon cihaznı sabit tutup bekledimi beklerse hareket ettiğini görürsün benm doktor durdu bak bacaklarını hareket ettırıo dedi sonra cinsiyetini görmek için göbegmn bi tarafndan eliyle oynattı oda hareket ettiKızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Kullanışlı bence canım ben kundak yapardım bide nohut bttnyeye sarardım duruma göre bişey daha örterdm pusetndeİlk doğduğunda doktora hastaneye götürmek için bu olur mu sizce kullanışlılık durumu nedir
çok güzel tarih sağlıkla gelsin inşallah :)Benim 22.12.22 olacak galiba
Benim 38+0 sonrası yay öncesi akrep oluyor. Yayın başı gibi olcak bence ama biraz erken geleyim derse akrep de olabilir. Yükselen ben de düşünüyorum acaba ayarlamaya çalışsam mi diye ama hangisi daha iyi olur onu da bilmiyorumBu arada yükselen burç, kişilik, ruh yapısı ve dış görünüş yani insanların seni nasıl tanıdığını gösterir. Güneş burcu yani burcumuzdan daha önemli olan yükselen burçtur. Sezaryen olursam seçme şansım olursa yükselen seçerim hemeno saatte aldırırım bebeğimi.
Ben bugün 21.haftaya girdim tam 2 kilo almışım. Son 2 3 haftada aldım inşallah böyle hızlı devam etmez iyi gidiyorum diyordum ama totalde bence yine iyi çok takilmiyorum o yüzden, mümkünse 10 kilo ile kapatmak hedefimKızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko6.5 kilo aldım yok mu arttıran
![]()
Vallaa benimki kipir kipirrr ozellikle gecee yatmadan once dogunca uyutmucak beni ozaman belliiiMerhaba kızlar. Bebek anne karnında sakinse doğunca da öyle oluyor. Yani bir nevi iyi denebilir.
Ben deBen de 02.12.22 ye göz diktim![]()