Canım bahsettiğim araba için olanlardan değil. Hani babybjörn vs var ya evde kullanılanlar. Ondan bahsediyorum isimleri hep aynı kullanılıyo o yüzden karıştırılıyo
Canım dolapta hep babybjörn var 2. El onlar da 2. Eli bile 3000 2500. Bu bütçeye sıfır daha güzel bi şey alınır. Uzun zamandır bakıyorum ama hep böyle
Çok geçmiş ılsun canım üzülme burda arkadaşlar sıkıntısız atlattı. Sen de atlatırsın
Aaa çok sağ ol canım hemen bakıyorum.
Canım çok geçmiş olsun moralini bozma ateşini kontrol altında tutmaya çalış. Arkadaşlar sorunsuz atlattı. İnşallah sen de atlatacaksın
Prensesin hayırlı olsun canım

Ben de kendimde bikaç gündür varis fark ediyorum çok beyaz tenliyim ve mor mavi kılcal damarlar çıktı her yerimde hiç böyle bi problemim yoktu. İnşallah geçicidir.
Canım çok sevindim detaylıdan güzel şeyler çıkmasına. Allah inşallah o duyguyu bekleyen tüm annelere yaşatsın. Evlatlarımız sağlıklı olsun inşallah.

Canım ben de buhar makinesi bakıyorum. Lazım olduğunu duydum. Bilen ya da alan arkadaşlar var mı önerileri alalım. Uyguna da var pahalıya da var kullananlar ne kullandı acaba hangi kriteri göz önünde bulundurmamız lazım
Aman aman sakın uzak dur. 20 gün para yatacak mı diye bekleyeceğiz bi de 1050 tl yapmışlar. Mamma premium anakucağı var trendyolda ona bakıcam bi de