• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar herkese merhaba çok zor günler geçirdik herkes umarım iyidir. Psikolojilerimiz iyi değil, olaylardan etkilenmemek mümkün değil. Kızım hasta oldu çok korkuttu bizi. Aileden birinden grip kapmış. Küçücük bedeniyle koca koca öksürüyor. İnşallah ciğerlere inmeden atlatırız. Bu sırada sütüm azaldığı için mamaya başladık. Doktor 60ml ver dedi ama doymayınca 90ml vermeye başladım fakat hiç fikrim yok. Sizinkiler kaç saatte bir kaç ml içiyor? Bir de bu mama işi zormuş 10 dk suyu kaynat soğusun bekle baya uzun sürüyor hazırlaması. Siz nasıl hazırlıyorsunuz?
60 az değil mi??biz 120 yiyoruz her 2.5-3 saatte. Gece 4 saat uyuyor

Ya olabilir gerçekten. O günden beridir uykusu problem olmaya başladı. Deprem olduğu gün gündüz sıfır uyudu gece uyutana kadar neler çektim. O günden beri bir haftadır her gün olmasa da uyumuyor saatlerce

Canım ise yarıyor mu papatya bir de anne mı içmeli bebeğe verilmez herhalde

27 Aralık'ta suni sancı ile normal doğum yaptım. 3300 doğdu. ,3090'a düştü. Sütün az dediler takviye aldım mastit oldum... Neyse sütüm tazyikli geliyor, benimki memede yaşıyor bir aylık kontrolünde 4500 olmuştu. Şu an ne kadar bilmiyorum ama kilo alıyor kıyafetleri olmuyor artık taşımaktan belim ağrıyor 😍😅
Bizde bugün ölçüdük 5200 olduk 🤣🤣🤣dün 3 ve 6 aylık için ebebekte alt pantolon aldım. Eve geldim 3 aylık bize küçük geldi 🙄 tüm elbise değiştirdim hep 3-6 ay aldım

Bizde bugün ölçüdük 5200 olduk 🤣🤣🤣dün 3 ve 6 aylık için ebebekte alt pantolon aldım. Eve geldim 3 aylık bize küçük geldi 🙄 tüm elbise değiştirdim hep 3-6 ay aldım

Biz de 5 kg olduk dun.
En fazla iki defa giyiyor giydigini, sonra hop kuculmus

Bizde aptamil kullanıyorduk sonra gittiğimiz doktor sma önerdi diye onu aldık ama bi huzursuz bir kaç gündür
Artık mamayla ilgisi varmı bilmiyorum ama bize en iyi aptamil gelmişti
Sanirim ben de aptamile gececegim, Similac aliyorduk artik satilmiyor burda killandim ben de neden diye

Sanirim ben de aptamile gececegim, Similac aliyorduk artik satilmiyor burda killandim ben de neden diye
Similac bir ara toplatılmıştı diye hatırlıyorum canım
Ozamanlar benim arkadaşım yeni doğum yapmıştı hatta o söylemişti ordan hatırlıyorum 1 yılı geçmiştir
Aptamil bize en iyi gelen mama oldu canım
Bende sma aldım ama bu huzursuzluk devam ederse aptamile geçicem
Onu çok severek içiyodu, bunu mıkırdanarak içiyor

TheDandelion TheDandelion A Asya2022 kızlar siz mamayı nasıl veriyorsunuz?
Ben önce şırınga ile veriyordum emzirdikten sonra doymuyordu çünkü , zaten sütümde hep azdı, sonra şırınga zor olmaya başladı aldığı miktar artınca, kaşık biberona geçtim , o da zorlayınca şimdi emzirme destek sistemi ile devam ediyorum, biberon hiç vermedim meme reddi yaşar diye , ama şimdi de eds olmadan mememi uzun süre emmiyor zaten, alıştı mamaya sanırım sizler nasıl yapıyorsunuz

TheDandelion TheDandelion A Asya2022 kızlar siz mamayı nasıl veriyorsunuz?
Ben önce şırınga ile veriyordum emzirdikten sonra doymuyordu çünkü , zaten sütümde hep azdı, sonra şırınga zor olmaya başladı aldığı miktar artınca, kaşık biberona geçtim , o da zorlayınca şimdi emzirme destek sistemi ile devam ediyorum, biberon hiç vermedim meme reddi yaşar diye , ama şimdi de eds olmadan mememi uzun süre emmiyor zaten, alıştı mamaya sanırım sizler nasıl yapıyorsunuz

Avent set almistik bu biberon basligi ile verdim, Ilk ay 1 numara, 2. ay 2 numara baslik ile. Simdiye kadar sorun yasamadim canim, burda 3. ayda meme reddi oluyor diye okudum ama neden bilmiyorum

Eklentiler

• CE47D58E-C1FF-4BE7-9C5C-76E45387E55C.webp
    CE47D58E-C1FF-4BE7-9C5C-76E45387E55C.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhabalar hanımlar Depremden dolayı yaklaşık iki haftadır konteynır da kaliodk.Bebegim Çok kötü oldu soğuk aldı ishal oldu iki haftadır su gibi ishal günde 10 kez altını degisiyorz.İlaclar falan hepsi boş fayda etmedi.rabbim bebekli olup depremi yaşayanlara dahada zor.Tek duam birdaha yaşamamak.O korku o telaş berbat bişey sürekli sallantı hali😢Bebeğim iki aylık iki haftada 5kilodan 4 200 kiloya düştü.İshal için bana bişey onerebilirmisnz

Biz de 5 kg olduk dun.
En fazla iki defa giyiyor giydigini, sonra hop kuculmus
Gerçekten kıyafet konusu tam bir sorun. Görümceme özeniyorum. Hem kendi kızına hem benim kızıma şimdi giymesi için veya ileriye dönük öyle güzel alış veriş yapıyor ki. Ben alıyorum bazılarını o kadar az giydiriyorum ki. Kurutma da çekiyor diye 3-6 ay almaya başladım zaten. Benim kızım on gün önce 4770 ti. Daha 20 gün var kontrolüne bakalım ne olacak..

Back
X