- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #44.061
Kızlar ben geldimm.
Yokluğumda benim oğluş 1 yaşına girdi. Evde tatlı bir kutlama yaptık.
hala yürümüyor ama dengeyi iyi kuruyor.
baba, mama, meme, ver, yok gibi birkaç anlamlı kelimesi var. benim söylediğim her şeyi de anlıyor.
5 tane dişi var.
Uykular haram modumuz hiç kapanmadı
bir yandan çalışıyorum. Haftada 4 gün pazartesiden perşembeye. 3-6-8-6 saatlik çalışmalar. kayınvalidem 2 gün destek oluyor sağ olsun diğer günler eşimle ben düzen oturttuk bir sıkıntı yok çok şükür. Evim yakın aralarda gelip emziriyorum duruma göre. 6-7 saat emzirmedğim de oluyor ama.
Aşı vs olduk rutin. Özel devlet hepsini.
bir ara bi besin dokundu vücut epey döktü sonra azalarak bitti. hangi besin bilemedim. İnek sütüyle yapılmış krep vermiştim bir parça belki de o dokundu.
Son 1 haftadır gece öksürmesi var. Doktor alerjik dedi. Şurup kullanıyorum bakalım haftaya kontrol var.
Benden haberler bu kadar.
Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir, çokça sevgiler

Yokluğumda benim oğluş 1 yaşına girdi. Evde tatlı bir kutlama yaptık.
hala yürümüyor ama dengeyi iyi kuruyor.
baba, mama, meme, ver, yok gibi birkaç anlamlı kelimesi var. benim söylediğim her şeyi de anlıyor.
5 tane dişi var.
Uykular haram modumuz hiç kapanmadı

bir yandan çalışıyorum. Haftada 4 gün pazartesiden perşembeye. 3-6-8-6 saatlik çalışmalar. kayınvalidem 2 gün destek oluyor sağ olsun diğer günler eşimle ben düzen oturttuk bir sıkıntı yok çok şükür. Evim yakın aralarda gelip emziriyorum duruma göre. 6-7 saat emzirmedğim de oluyor ama.
Aşı vs olduk rutin. Özel devlet hepsini.
bir ara bi besin dokundu vücut epey döktü sonra azalarak bitti. hangi besin bilemedim. İnek sütüyle yapılmış krep vermiştim bir parça belki de o dokundu.
Son 1 haftadır gece öksürmesi var. Doktor alerjik dedi. Şurup kullanıyorum bakalım haftaya kontrol var.
Benden haberler bu kadar.
Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir, çokça sevgiler