2022 ARALIK ANNELERİ

Kızlar, doktorunuz seyahat ile ilgili bir şey söyledi mi? Benim yaşadığım yerde özel hastane yok ile gideceğim 1,5 saat falan. Korkuyorum biraaz

Kızlar merhaba, yeni katıldım aranıza. Birşey sormak istiyorum. Geçen salı günü hamile olduğumu öğrendim 2 gün arayla beta hcg değerlerim 62 - 115 - 315 olarak ilerledi.
Bugün de test yaptırdım ama sonucu çıkmadı daha. İlk hamileliğim. 3 4 gündür karın ve kasık ağrım vardı. Sabahtan beri de sol kasığım da ve karnımda batmalar oluyor, çok endişelendiriyor bu durum beni. Sizce normal mi yaşayan var mı acaba

Canım ağrı ve batmalar bende de var ben de dün öğrendim betam 58 çıktı benimde bugün 4+1 aramızda değer farkı çok neden acaba

Canım ağrı ve batmalar bende de var ben de dün öğrendim betam 58 çıktı benimde bugün 4+1 aramızda değer farkı çok neden acaba
Hiç bilmiyorum ki sebebini. Ama
Hiç bilmiyorum sebebini ama Kağan Kocatepe diye bir doktor videosunda her kişinin beta hcg si kendine özgüdür alt ya da üst değer önemli değil artış önemlidir demişti

Benim de bugün idrarr teslim pozitif çıktı . Sonra kan testi 2622

Daha herkes yeni yeni hamile olduğunu öğreniyor mayısın ilk haftası dolar buralar
O da doğru bu grup benim için olmazsa olmaz. Bir önceki hamileliğimden haşa WhatsApp grubumuz duruyor

Bizim için çok iyi olacak burası aramızda 2 hafta kadar var doktor kontrolüne gittin mi
Ben dün idrar testi yaptım. Sonra kan testi. 2 g0n arayla bir daha kan testi yaptırıcam iki katına çıkmış mı diye. Doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum. Bayramdan sonra gitmek istiyorum aslında. Zamanında cok erken gittim zor oluyor öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…