2022 ARALIK ANNELERİ

Merhaaba 6 hafta 6 günlüğüm bugün aşırı midem bulanıyor midem acıyor be kasğıma ağrı giriyor bir düşüğüm var ve korkuyorum atmam gerekm ilaçlar var ama ayağa kalktığım an kususım geliyor yaşayan var mı

Merhaba hoşgeldin İnşallah bir sorun yoktur canım gönlünü ferah tut ve git bakalım Rabbim sağlıcakla duymayı nasip etsin.

Ben 7+4 deyim bugün gittim doktora kalp atışını duyduk ama kanama alanı var dedi istrahat et iş falan yapma dedi.Progestan yazdı zaten pıhtılaşma sorunumda var onun içinde iğne yazdı.Hakkımızda hayırlısı bakalım

Nasıl oldun iyisindir İnşallah

Ay maşallah darısı bana aynı 7+4 bende ama 19 mayıstan dolayı gidemedim kalp atışları için sabırsızım İlk gebeliğimde progestan kullandım bende kanamam wardı şükür 9 yaşında oğlum stres sıkıntı yapmayın hiç

İlk gebelğm ols ytardım full ama bubda yatamıorumda 2 yaşındaji kızım kucak istıo diğerni okula götür ev işleri derken full tempo.bide artık bu gebelk değersiz gbi gelıo ben her hamleliğimde üstüne titredim ama eşm öyle değil

Ayh rabbim yardımcın olsun rabbim dağına göre kış veriyor inşallah kolayca atlatırsın zaten yatmak imkansız benimde 9 ve 7 yasinda iki oğlum war ikiside okula gidiyor kendi rahatsızlığım var bel ve bacakta extra ayrı zorlanıyorum günlük hayatımı yaşayamıyorum eşin belki ilgilidir ama malüm hassas dönemdeyiz öyle hissediyor olabilirsin rahatlat kendini hiç üzülme stres yapma rabbim sağlık versin biz anneler herşeyi atlatırız

Amin sanada yardım etsin Rabbim hem güzel hem zor br dönem

Merhaba kızlar bende katıldım size 3. Bebeğim olacak Allahin izniyle inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…