- Konu Sahibi friendsfan
-
Normal çünkü bende o zaman gittim bebek bile yoktu kesede bugün gittim 8+4 hem bebeği hem kalp atısını duydumGecen hafta 5+5 günlükken kalp atışı duyulamdı normal mi szce
Ben de 7. Haftanın içinde duydumGecen hafta 5+5 günlükken kalp atışı duyulamdı normal mi szce
Normal çünkü bende o zaman gittim bebek bile yoktu kesede bugün gittim 8+4 hem bebeği hem kalp atısını duydum
Sağolun bende 7+3 de tekrar gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısıBen de 7. Haftanın içinde duydum
Merhaba hoşgeldin aramıza daha tam olarak toplaşamadıkMerhaba kızlar 9+6 bende aranıza katılmak istiyorum
Merhaba kızlar bende inşallah aranızdayımMerhaba hoşgeldin aramıza daha tam olarak toplaşamadık
Merhaba hoşgeldin İnşallah bir sorun yoktur canım gönlünü ferah tut ve git bakalım Rabbim sağlıcakla duymayı nasip etsin.Merhaba kızlar bende inşallah aranızdayım5 mayısta gittim kese göründü 5 haftalık dedi kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi. şuan son adet tarihime göre 7+2 bu hafta kalp atışı için gidecem ama korkuyorum
Nasıl oldun iyisindir İnşallahMerhaaba 6 hafta 6 günlüğüm bugün aşırı midem bulanıyor midem acıyor be kasğıma ağrı giriyor bir düşüğüm var ve korkuyorum atmam gerekm ilaçlar var ama ayağa kalktığım an kususım geliyor yaşayan var mı
Merhaba canım olsun toplasirizMerhaba hoşgeldin aramıza daha tam olarak toplaşamadık
Ay maşallah darısı bana aynı 7+4 bende ama 19 mayıstan dolayı gidemedim kalp atışları için sabırsızımBen 7+4 deyim bugün gittim doktora kalp atışını duyduk ama kanama alanı var dedi istrahat et iş falan yapma dedi.Progestan yazdı zaten pıhtılaşma sorunumda var onun içinde iğne yazdı.Hakkımızda hayırlısı bakalım
İlk gebelğm ols ytardım full ama bubda yatamıorumda 2 yaşındaji kızım kucak istıo diğerni okula götür ev işleri derken full tempo.bide artık bu gebelk değersiz gbi gelıo ben her hamleliğimde üstüne titredim ama eşm öyle değilAy maşallah darısı bana aynı 7+4 bende ama 19 mayıstan dolayı gidemedim kalp atışları için sabırsızımİlk gebeliğimde progestan kullandım bende kanamam wardı şükür 9 yaşında oğlum stres sıkıntı yapmayın hiç
Ayh rabbim yardımcın olsun rabbim dağına göre kış veriyor inşallah kolayca atlatırsın zaten yatmak imkansız benimde 9 ve 7 yasinda iki oğlum war ikiside okula gidiyor kendi rahatsızlığım var bel ve bacakta extra ayrı zorlanıyorum günlük hayatımı yaşayamıyorumİlk gebelğm ols ytardım full ama bubda yatamıorumda 2 yaşındaji kızım kucak istıo diğerni okula götür ev işleri derken full tempo.bide artık bu gebelk değersiz gbi gelıo ben her hamleliğimde üstüne titredim ama eşm öyle değil
Amin sanada yardım etsin Rabbim hem güzel hem zor br dönemAyh rabbim yardımcın olsun rabbim dağına göre kış veriyor inşallah kolayca atlatırsın zaten yatmak imkansız benimde 9 ve 7 yasinda iki oğlum war ikiside okula gidiyor kendi rahatsızlığım var bel ve bacakta extra ayrı zorlanıyorum günlük hayatımı yaşayamıyorumeşin belki ilgilidir ama malüm hassas dönemdeyiz öyle hissediyor olabilirsin rahatlat kendini hiç üzülme stres yapma rabbim sağlık versin biz anneler herşeyi atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?