- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
- Konu Sahibi friendsfan
-
Kan değerin kaç çıktıBen dün idrar testi yaptım. Sonra kan testi. 2 g0n arayla bir daha kan testi yaptırıcam iki katına çıkmış mı diye. Doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum. Bayramdan sonra gitmek istiyorum aslında. Zamanında cok erken gittim zor oluyor öyle.
Canım kan değerin kaç çıktı ben pazar idrarla öğrendim. Aynı gün kan verdim 58 çıktı bugün yine vericem kanBen dün idrar testi yaptım. Sonra kan testi. 2 g0n arayla bir daha kan testi yaptırıcam iki katına çıkmış mı diye. Doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum. Bayramdan sonra gitmek istiyorum aslında. Zamanında cok erken gittim zor oluyor öyle
Benim kan 2000 küsür cıktı. Ama değerler senin kafanı karıştırmasın. Çünkü ben kızıma hamileyken bu zamanlarda değerim 160 çıkmıştı. İnşallah iki katına çıkar mis gibi çıkar kan sonucunCanım kan değerin kaç çıktı ben pazar idrarla öğrendim. Aynı gün kan verdim 58 çıktı bugün yine vericem kan
İnşallah canım bende oğlumda 6 değerle öğrenmiştim bunda daha yüksek bi değerle öğrendim benim için önemli olan katlanarak artması zaten seninle aramızda gün farkı var senin bat ne zamandı benim normalde bat yarınBenim kan 2000 küsür cıktı. Ama değerler senin kafanı karıştırmasın. Çünkü ben kızıma hamileyken bu zamanlarda değerim 160 çıkmıştı. İnşallah iki katına çıkar mis gibi çıkar kan sonucun
18 nisandı. AA sen cok erken öğrenmişsin gercektenİnşallah canım bende oğlumda 6 değerle öğrenmiştim bunda daha yüksek bi değerle öğrendim benim için önemli olan katlanarak artması zaten seninle aramızda gün farkı var senin bat ne zamandı benim normalde bat yarın
Benim bat 27 mart ben 24 martta öğrendim canım18 nisandı. AA sen cok erken öğrenmişsin gercekten
Nasıl yaBenim bat 27 mart ben 24 martta öğrendim canım
Hayır sen doğrusun ben yanlışım mart değil nisan yazmam gerekiyordu ayları karıştırdımNasıl yaben yanlıs grupta mıyım acaba jajsjsjsh ben nisanda öğrendim
Ahahajsjs ödüm koptuHayır sen doğrusun ben yanlışım mart değil nisan yazmam gerekiyordu ayları karıştırdım
Yok bende daha gitmedim ama bayramdan önce gitmek istiyorumAhahajsjs ödüm koptubir yandan merak edip doktora gitmek istiyorum . Diger yandan beklemek istiyorum . Sen gittin mi
Beni gecen Sefer şey cok yormuştu. Yolk sac göründü bebek yokYok bende daha gitmedim ama bayramdan önce gitmek istiyorum
Gecen hamileliğim 4 Ay yatmakla kurmakla geçti ama 8 haftada başlamıştı. Şimdilik yok gelmez inşallahMerhaba kızlar mide bulantısı var mı
Ne zaman başlamıştı? Sanki 8. Haftaya girince başlıyorGecen hamileliğim 4 Ay yatmakla kurmakla geçti ama 8 haftada başlamıştı. Şimdilik yok gelmez inşallah
8. Haftada başladı. Ama cok cok zorduNe zaman başlamıştı? Sanki 8. Haftaya girince başlıyor
4-5 gündür başladı. sabahları tiroid ilacı içiyorum. iki gün ilacı içtikten yarım saat sonra istifra ettim. tiroid de çok önemli kusmamam için doktorum mide bulantısı ilacı yazdı. çok şükür daha iyiyim.Merhaba kızlar mide bulantısı var mı
Geçmiş olsun prilam mı?4-5 gündür başladı. sabahları tiroid ilacı içiyorum. iki gün ilacı içtikten yarım saat sonra istifra ettim. tiroid de çok önemli kusmamam için doktorum mide bulantısı ilacı yazdı. çok şükür daha iyiyim.
Hoşgeldin canım bizde 4+4 olduk bugünBende geldim uygulamaya göre 4+3 üz
evetGeçmiş olsun prilam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?