- 14 Temmuz 2021
- 74
- 35
- 3
- 26
- Konu Sahibi friendsfan
-
Merhaba kan testini ne zaman yaptınız kaç çıktı acabaBende geldim uygulamaya göre 4+3 üz
Merhaba kan testini ne zaman yaptınız ve kaç çıktı acabaHoşgeldin canım bizde 4+4 olduk bugün
4 gün önce 58, 2 gü önce 200 çıktı. Bugünde verdim ama sonuç yarına kaldıMerhaba kan testini ne zaman yaptınız ve kaç çıktı acaba
Anladım benimki yüksek çıktı ondan sordum 4+3 de 860 çıktı4 gün önce 58, 2 gü önce 200 çıktı. Bugünde verdim ama sonuç yarına kaldı
Maşallah senin yüksek çıkmış benim 4+2de 200 çıktıAnladım benimki yüksek çıktı ondan sordum 4+3 de 860 çıktı
Aynen yüksek çıktı acaba ikiz miMaşallah senin yüksek çıkmış benim 4+2de 200 çıktı
4 gün önce yaptırdım adetimden bir gün önce 73 çıktıMerhaba kan testini ne zaman yaptınız kaç çıktı acaba
Masallah canım benımde oyle. 5 Ocak gorunuyor ama kızımda 39+3 de gelmişti. Bir de bu ıkıncı olacagı ıcın ya benzer ya da erken gelır dıye dusunuyorum. Aralık ayının sonlarında beklycez artıkKızlar bugun oğrendim tahmini 6 ocak diyor hem ocakta hem aralıkta takılacağım galiba 4+2 diyor beta bakmaya yarın başlayacağım. Daha 2 gün geciktim
Benım 3+6 da 818 cıktı canım korktum bende anormal diye . Doktora gıttım erken dollenme olmus , ıkız degıldıKızlar merhaba bende yeni katıldım kan testini 4+3 de yaptım 860 çıkmış çok yüksek değil mi acaba ikiz olabilir mi daha doktora gitmedim böyle yüksek çıkan var mı
Benimde 4+6 da 1089 çıktı daha bende doktora gitmedmAynen yüksek çıktı acaba ikiz mi
Şuan 5+4 deyiz daha doktora gitmedim yarın gidicem inşallah
Kötü şeyler düşünme İnşallah bişey olmaz benim başıma gelmedi dğer sonuçlar çıksında ozaman daha net bişey söyler doktorundaMerhaba 6+3 günlük hamileyim geçen ki bebeğimi düşürdüm şimdi kalp atışımo görfük ama duymadık dr vajinadan bakmadığım için dedi mutluydum ama test sonucum rubella toksalar anti ıgm ıgg hepsi poz çıktı çok korkuyorum dr üzmemek adına bir şey demedi sanırım diğer sonuçlar çarş çıkacak korkuyorum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?