2022 ARALIK ANNELERİ

Kızlar merhaba bende yeni katıldım kan testini 4+3 de yaptım 860 çıkmış çok yüksek değil mi acaba ikiz olabilir mi daha doktora gitmedim böyle yüksek çıkan var mı

Kızlar merhaba 2 günde bir kan verdim. Sonuçlar 58-201-390 şeklinde ilerledi bugün 4+5 olduk sizce nasıl bayramdan sonra doktora gidicem

Kızlar bugun oğrendim tahmini 6 ocak diyor hem ocakta hem aralıkta takılacağım galiba 4+2 diyor beta bakmaya yarın başlayacağım. Daha 2 gün geciktim

Eklentiler

• 20220430_100742.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 25
Slmlar herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum ben de katıldım aranıza :)

Merhaba kızlar, Hayırlı olsun herkese saglıkla gelsın kuzular
Benım ocak gorunuyor ama muhtemelen Aralıkta gelır bebıs.
4+2 de keseyi gorduk. Ikıncı olacak benım
.Kımseye soylemıycem dedım ama neredeyse herkese söyledim
Siz ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz yakınlarınızla

Kızlar bugun oğrendim tahmini 6 ocak diyor hem ocakta hem aralıkta takılacağım galiba 4+2 diyor beta bakmaya yarın başlayacağım. Daha 2 gün geciktim
Masallah canım benımde oyle. 5 Ocak gorunuyor ama kızımda 39+3 de gelmişti. Bir de bu ıkıncı olacagı ıcın ya benzer ya da erken gelır dıye dusunuyorum. Aralık ayının sonlarında beklycez artık

Kızlar 1378 di bugun böyle çıkmış çok şükür

Eklentiler

• Screenshot_20220503-163017_Chrome.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba bende yeni katıldım kan testini 4+3 de yaptım 860 çıkmış çok yüksek değil mi acaba ikiz olabilir mi daha doktora gitmedim böyle yüksek çıkan var mı
Benım 3+6 da 818 cıktı canım korktum bende anormal diye . Doktora gıttım erken dollenme olmus , ıkız degıldı

Bu benim 5. Hamilelğim 2 tane kızım var dğerlerini kaybettim.Kızımın biri 6 biride 2 yaşında buda süpriz oldu Rabbim herşeyin hayırlısını nasp etsin.Kan pıhtılaşması sorunum var iğne kullanıorum bundada kalp atışlarını duyunca ğneye başlayacağım bakalım yarın gideceğm muayene olablirsem tabi.

Merhaba 6+3 günlük hamileyim geçen ki bebeğimi düşürdüm şimdi kalp atışımo görfük ama duymadık dr vajinadan bakmadığım için dedi mutluydum ama test sonucum rubella toksalar anti ıgm ıgg hepsi poz çıktı çok korkuyorum dr üzmemek adına bir şey demedi sanırım diğer sonuçlar çarş çıkacak korkuyorum yaşayan var mı

Kötü şeyler düşünme İnşallah bişey olmaz benim başıma gelmedi dğer sonuçlar çıksında ozaman daha net bişey söyler doktorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…