Evet doğru söyledin canım daha ilk denemesi benimde ilk denemem negatif çıkabilirim ben de çoğu arkadaş kaç kere denemiş öyle pozitif elde etmişlerdi yakın arkadaşım 3 defa yaptırdı sonuncusu tuttu şimdi 7 aylık hamile. Rabbim herşeyin hayırlısı versin canımDaha ilk denemen canm niye umudunu kaybediyorsun alalhh büyük sıkma canını bende 7 yıldır yqpmadigim sey gitmedigim doktor kalmadı halada belli degil olup olmadıği alalhh buyuk yani sikma canıni herşeyin hayirlisni iste
Hakkımızda hayırlı si olsun camHemen hemen aynı zamana denk geliyoruz buradan paylaşırız sonuçları ben de akşam idrar testi yapmak istiyorum çöm sabırsızlanıyorum korkuyorum da sonuçtan açıkçası ne kadar karışık duygular içindeyiz belirsizliklerle doluyuz
Canim senin kanaman falan.oldumu benim transfern 10 nuncu günü kanamam oldu 3. 4 saatt sürdüHemen hemen aynı zamana denk geliyoruz buradan paylaşırız sonuçları ben de akşam idrar testi yapmak istiyorum çöm sabırsızlanıyorum korkuyorum da sonuçtan açıkçası ne kadar karışık duygular içindeyiz belirsizliklerle doluyuz
Inşallah canım
Allah razı olsun benim tüplerim bağlı canım doğal yolla gebelik imkansız Rabbim isteyen herkeze ve hepinize sağlıklı bebisler nasip etsin benim için bittiKızlar ikiniz adına da çok üzüldüm bu durumda kelimeler anlamsız biliyorum ama rabbim tez zamanda kucağınıza hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
Yok cnm kanamam olmadı sanki hiç transfer olmamış tüp benek yapmamış gibiyim hiç bişi hisssetmiyorum ben akşam idtar testi yapacağım bakalım ne gösterecek daha var test günüme. Ama dediğim gibi dayanamıyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu Benim 5.gün embriosuCanim senin kanaman falan.oldumu benim transfern 10 nuncu günü kanamam oldu 3. 4 saatt sürdü
Bende test yapmicaktimm aslında kanamam oldu ya dedim nasilsa olmadi evdede test vardi oylesine yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi gün yine yaptim erken gebelik testi yaptim ondada cikti insalaa vardir bilmiyorum artikk test günümu bekliyirum hayirlisiylaYok cnm kanamam olmadı sanki hiç transfer olmamış tüp benek yapmamış gibiyim hiç bişi hisssetmiyorum ben akşam idtar testi yapacağım bakalım ne gösterecek daha var test günüme. Ama dediğim gibi dayanamıyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu Benim 5.gün embriosu
Benimde 5.gün ebriyosuYok cnm kanamam olmadı sanki hiç transfer olmamış tüp benek yapmamış gibiyim hiç bişi hisssetmiyorum ben akşam idtar testi yapacağım bakalım ne gösterecek daha var test günüme. Ama dediğim gibi dayanamıyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu Benim 5.gün embriosu
Bence olumlu sonuç alacaksın canım sen stres yapma üzülme sen dal noktanı değiştir yeter. dediğim gibi yakın arkadaşımında kanaması oldu birisini düşürdü diğerinde devam etti şimdi 7 aylık gebe kızı olacak inşallah ben de onun doktoruna gidiyorum. Güzel haberlerini alacağım inşallahBenimde 5.gün ebriyosu
İnsalaaa canmm herkes çift çizgileri görsün insalaaaBence olumlu sonuç alacaksın canım sen stres yapma üzülme sen dal noktanı değiştir yeter. dediğim gibi yakın arkadaşımında kanaması oldu birisini düşürdü diğerinde devam etti şimdi 7 aylık gebe kızı olacak inşallah ben de onun doktoruna gidiyorum. Güzel haberlerini alacağım inşallah
Yaptım şimdi tek çizgi çıktı 8.günüm bugün benim ama bazılarında çıkıyordu bu yüzden yapmak istememiştim hep korktuğum başıma geliyordu zatenİnsalaaa canmm herkes çift çizgileri görsün insalaaa
Erken daha canmm üzülme bence testt gününü bekleYaptım şimdi tek çizgi çıktı 8.günüm bugün benim ama bazılarında çıkıyordu bu yüzden yapmak istememiştim hep korktuğum başıma geliyordu zaten
Evet bahsettiğim arkaşımda da idrar testlerinde hiç çıkmamış kan testinde çıkmış. 5.gün embriyosu bana 1 tane transfer yapıldı diğerini dondurdum doktorum 2 tane yapamam tehlikeli olabilir genetiğe yolladıklarımı 2 tane transfer yapmıyorum dediBide senin kaç embriyo transfer edildi
Testi erken yapmışsın 3.gün embriyosu için idrar Testi erken senin için canımMerhaba arkadaslar bende 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu 5.gun transferim oldu yani ayin 10 unda 20.sinde gebelik testi yaptiracagim dun test yaptım negatif çıktı ayin 20 sini bekliyorum
Sanki babalarının hayrına yapıyorlarDoktorumun sekreteri hava bin beşyüz olmamış deyip açıklama yapacağına birde trip atıyor
Canım ben bekliyorum 26 sında test günüm 5. Günüm bugun cuma günü yapsammı bilmiyorum 8. Gün oluyorSenin son durum ne canım
Canım sonuçum nedirDün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 17 ocak test günüm bu 3. denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olur çok heyecanliyim zaman geçmiyor
Bende varım 8 ocakta 2 embriyo transferi yapıldı 20 Ocak kan verecemKızlar bu benimle bekleyecek başka kimse yokmu ocak transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?