2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Of çok sinirleniyorum çok. Bu normal bi dönem değil biz doktorlara edebiyle ulaşmaya çalışıyoruz, hepsi ateş pahası zaten. Nedir bu muamele. Kim kime 20 dk için en az 500 TL ödüyor karşımızda derdimizi anlatacak dinleyecek 2 kelam edecek doktor bulamıyoruz ya.
Hayır bir de özel klinik sıfır profesyonellik. Kendin ilgilenmesen de asistanın takip etmeli.. hastanın ihtiyacı olan durumda süreci yönetmeli.

inan ayakta kaldığım zaman karnım taş gibi oluyor. nedesem normal diyorlar sizinde mi öyle
Valla sadece ayakta kaldığımda değil Yattığımda da taşlaşıyorum.

ben özellikle geçtiğimiz ay sürekli taş bir karın ile geçiyordu çok sancılanıyordum, yatınca geçmiyordu. Acilde verilen ilaçlardan sonra karnım biraz yumuşadı. Sürekli taş gibi değilim ama çok sık taşlaşıyor ve sancı da eşlik ediyor çoğunlukla.
Pantolon tayt bırak iç çamaşırı giymek rahatsız ediyordu sürekli elbise giyiyordum. Bir haftadır evde tayt giyebilmeye başladım yeniden. Cildime Temas etmesi bile canımı çok yakıyordu..

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha çıkmaz ateşin basakcim ya . Allah yardımcın olsun

Özel klinik kimseye hesap vermiyolar işte hastaneye girmeyelim diye gidiyoruz zaten bi daha gitmicem ama yazıp içimi döksem diye düşünmüyor değilim devlet hast kapısındayım çok kalabalık girmicem sanırım döncem of ya

Kızlar covid aşısı ile ilgili olarak;

Kendi doktoruma sorduğumda bir sakıncası yok olabilirsin demişti ama benim içim rahat etmiyor nedense yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha dayanayım diyorum.

Bugün sağlıkoi ocağına gitmiştim, kendi doktorum dışında orda beğenip sevdiğim bir doktor var onunla konuştum aşı pıhtılaşma sorunu yaratabiliyor sen oksapar kullanıyorsun ama istersen bekle doğumdan bir kaç ay sonra olursun dedi. Ben aşı olmamaya karar verdim şimdilik.

Bir yanım hala ol diyor ama düşük geçmişim olduğu İçin biraz daha bekleyeceğim kendi imkanlarımla korunacağım.

çift maske taksaydın canım.
siz bu ilaçları uzun süredir kullanıyorsunuz dozlara da hakimsiniz ama yine de kendi kendine bi değişiklik yapma istersen.

endişelerinde çok haklısın ne denebilir ki..
dikkat etmeye çalışacağız artık kuzum tam bitti derken artışa denk geldik maalesef.

Çok geçmiş olsun, benim de tiroidim yüksek seyrediyor ilaca rağmen, hatta daha da yükselme eğilimine geçmiş bu ay. Bence bir daha mesaj at doktoruna hatta ara, kendini düşün boşver.

Hastanede de defalarca parol takılmıştı, evde de sürekli içtim minnoşum, bu covid ateşini kendisi istemezse düşüremiyormuşsun işte. Yavaş yavaş düşüyor şimdi çok şükür.
Hay Allah. Tekrar eski semptomlar geri geldi demek ki, ne diyeyim Allah acil şifalar versin kuzucum.

Normalleşmeye başlamana sevindim canım benim...
Daha önümüzde uzun bir 3. trimester var inşallah rahat rahat geçirirsin artık.

endişelerinde çok haklısın ne denebilir ki..
dikkat etmeye çalışacağız artık kuzum tam bitti derken artışa denk geldik maalesef.
Bebeklerimiz şanslı, covidden kurtulduk derken sil baştan.
Yorulduk vallahi.

Ben de olmayacağım 3. aşıyı. Öyle kan pıhtılaşma sorununu ben de göz önüne alamam.

Ben de olmayacağım 3. aşıyı. Öyle kan pıhtılaşma sorununu ben de göz önüne alamam.
Doktor bana sizin doğum yaptığınız vakitlerde daha da artacak çok dikkatli olun dedi.

Aslında aşı olunca bebekte antikoru doğuyor diye bir bilgi var bende ama ben de bu riski alamam. -Sunshine nin dediği gibi çift maske vs korunacağız bir şekilde.

Benim 3. Aşım son adet günümdü iyi ki yaptırmışım 3 biontechliyim aşıdan 10 gün sonra hamile kaldım hamileliğimin 5. Haftası covid oldum zaten istesemde aşı olamam covidden 6 ay sonra aşı olunabiliyor ama olmazdım hamileyken doğurduktan sonra olurdum

gerçekten bazen nasıl bir döneme denk geldik diyorum herşeyin hayırlısı.

Normalleşmeye başlamana sevindim canım benim...
Daha önümüzde uzun bir 3. trimester var inşallah rahat rahat geçirirsin artık.

Bebeklerimiz şanslı, covidden kurtulduk derken sil baştan.
Yorulduk vallahi.
inşallah.
2. trimester gerçekten balayı dönemiymiş
hani benim sürecimdeki sıkıntılara rağmen balayı kalıyormuş

guzularım :))
bu doğum sonrası aşılandığımızda da antikorlar bebişe süt aracılığıyla geçiyor diye okumuştum bi doktordan sanırım cook oluyor.

ben doğumdan sonra ameliyattan toplanınca aşıyı yaptırırım herhalde, çok beklemem diye düşünüyorum. tabi vakalar bu sekil artmaya devam ederse.
eder diye de tahmin ediyorum. eylülde okullar kapalı kalabilir gibi geliyor

Rabbim yardımcın olsun doktorun riskli gebelik uzmanı mıydı senin
boncuğum ben bu mesajı kaçırmışım.
kendi doktorum perinatoloji uzmanı değil. ama çok iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum canısı prof zaten ekstra perinatolojide takibimi yaptırmadım o yüzden.

bugün ilaç yazması için mesaj atmıştım. nasıl oldun deyince dünkü toco sonucunu da gönderdim. bir ilk oldu ve pazartesi muayeneye çağırdı. daha erken muayene etmek istiyorum dedi. 10. gün olmuş olacak es kaza muayene ücreti ödemeyeceğimiz ilk randevu olacak sanırım

Şu şeklinde gelmesi normal aslında ama senin fazla geliyor sanırım dimi kuzum

Şu şeklinde gelmesi normal aslında ama senin fazla geliyor sanırım dimi kuzum
aynen çok akıyor senin bebişin fotosunu görünce demin daha da cok aktı
seffaf da var kuzu ama daha çok turuncu seklinde geliyo
hatta seffaf akarken hissetmiyorum çıkışı ama turuncu gelince göğsüm sızlıyor

Yaaa bebek görünce dayanamıyor demekki hormonlar bebişim göğüs sizlamasi olunca süt iner kanallara derler güzel gunesimiz birazcık daha sıksın olmayan dişini güzelliğimiz üzmesin annecigini

Yaaa bebek görünce dayanamıyor demekki hormonlar bebişim göğüs sizlamasi olunca süt iner kanallara derler güzel gunesimiz birazcık daha sıksın olmayan dişini güzelliğimiz üzmesin annecigini
sanırım tamamen hormonlar tarafından ele geçirildim yine bi sürü rüya da gördüm zaten :)))
ah kendimi eğlendirip arada bebemin içemediği sütü napayım diye dalga geçiyorum kendimle
kafayı yememek için ben de bu sekilde mücadele ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…