inan ayakta kaldığım zaman karnım taş gibi oluyor. nedesem normal diyorlar sizinde mi öyleİşte kendi içerisinde bile çelişiyorlar.
20 dkdan fazla ayakta durma ama çalışma şartların nasıl
bak bence sen içgüdülerinle hareket et.
az daha sık dişini
Of çok sinirleniyorum çok. Bu normal bi dönem değil biz doktorlara edebiyle ulaşmaya çalışıyoruz, hepsi ateş pahası zaten. Nedir bu muamele. Kim kime 20 dk için en az 500 TL ödüyor karşımızda derdimizi anlatacak dinleyecek 2 kelam edecek doktor bulamıyoruz ya.Dün kan vermiştim troidim yükselmiş ilaca rağmen doz ayarlamak gerek doktora vatsaptan mesaj attım arayarak rahatsız etmeyeyim diye hem daha çok tanımıyorum iki gündür görüldü şeklinde duruyo dün sinirden ağladım daha yeni muayene parası vermişim kime sorayım hayret bişe tutup bunun için hastaneye mi gideyim bu koronalı dönemde canım çok sıkıldı kendi kendime doz ayarlıcam başka doktor bulacağım sonraki ay
Valla sadece ayakta kaldığımda değil Yattığımda da taşlaşıyorum.inan ayakta kaldığım zaman karnım taş gibi oluyor. nedesem normal diyorlar sizinde mi öyle
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha çıkmaz ateşin basakcim ya . Allah yardımcın olsunÇok sağ ol bebeğim. Anlatıp daha da korkutmayayım seni ama eşini uyar dikkat etsin, ben hastane dışında evden çıkmıyordum, hastanede de çok çok dikkatliydim.
Eşimin testinin negatif olduğuna inanmıyoruz, o da diyor zaten benden bulaştı sana diye.
İki doz aşım var biontech, dün dahiliye doktorum aradı bunu sordu, o zaman hiçbir şey olmaz korkma dedi.
Arkadaşlarım da atlattı ama çok hafif atlattılar. Ben gribi bile böyle ağır atlatıyorum her bünye bir olmuyor minnoşum.
Özel klinik kimseye hesap vermiyolar işte hastaneye girmeyelim diye gidiyoruz zaten bi daha gitmicem ama yazıp içimi döksem diye düşünmüyor değilim devlet hast kapısındayım çok kalabalık girmicem sanırım döncem of yaOf çok sinirleniyorum çok. Bu normal bi dönem değil biz doktorlara edebiyle ulaşmaya çalışıyoruz, hepsi ateş pahası zaten. Nedir bu muamele. Kim kime 20 dk için en az 500 TL ödüyor karşımızda derdimizi anlatacak dinleyecek 2 kelam edecek doktor bulamıyoruz ya.
Hayır bir de özel klinik sıfır profesyonellik. Kendin ilgilenmesen de asistanın takip etmeli.. hastanın ihtiyacı olan durumda süreci yönetmeli.
Valla sadece ayakta kaldığımda değil Yattığımda da taşlaşıyorum.
ben özellikle geçtiğimiz ay sürekli taş bir karın ile geçiyordu çok sancılanıyordum, yatınca geçmiyordu. Acilde verilen ilaçlardan sonra karnım biraz yumuşadı. Sürekli taş gibi değilim ama çok sık taşlaşıyor ve sancı da eşlik ediyor çoğunlukla.
Pantolon tayt bırak iç çamaşırı giymek rahatsız ediyordu sürekli elbise giyiyordum. Bir haftadır evde tayt giyebilmeye başladım yeniden. Cildime Temas etmesi bile canımı çok yakıyordu..
çift maske taksaydın canım.Özel klinik kimseye hesap vermiyolar işte hastaneye girmeyelim diye gidiyoruz zaten bi daha gitmicem ama yazıp içimi döksem diye düşünmüyor değilim devlet hast kapısındayım çok kalabalık girmicem sanırım döncem of ya
endişelerinde çok haklısın ne denebilir ki..Kızlar covid aşısı ile ilgili olarak;
Kendi doktoruma sorduğumda bir sakıncası yok olabilirsin demişti ama benim içim rahat etmiyor nedense yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha dayanayım diyorum.
Bugün sağlıkoi ocağına gitmiştim, kendi doktorum dışında orda beğenip sevdiğim bir doktor var onunla konuştum aşı pıhtılaşma sorunu yaratabiliyor sen oksapar kullanıyorsun ama istersen bekle doğumdan bir kaç ay sonra olursun dedi. Ben aşı olmamaya karar verdim şimdilik.
Bir yanım hala ol diyor ama düşük geçmişim olduğu İçin biraz daha bekleyeceğim kendi imkanlarımla korunacağım.
Çok geçmiş olsun, benim de tiroidim yüksek seyrediyor ilaca rağmen, hatta daha da yükselme eğilimine geçmiş bu ay. Bence bir daha mesaj at doktoruna hatta ara, kendini düşün boşver.Dün kan vermiştim troidim yükselmiş ilaca rağmen doz ayarlamak gerek doktora vatsaptan mesaj attım arayarak rahatsız etmeyeyim diye hem daha çok tanımıyorum iki gündür görüldü şeklinde duruyo dün sinirden ağladım daha yeni muayene parası vermişim kime sorayım hayret bişe tutup bunun için hastaneye mi gideyim bu koronalı dönemde canım çok sıkıldı kendi kendime doz ayarlıcam başka doktor bulacağım sonraki ay
Hay Allah. Tekrar eski semptomlar geri geldi demek ki, ne diyeyim Allah acil şifalar versin kuzucum.Hastanede de defalarca parol takılmıştı, evde de sürekli içtim minnoşum, bu covid ateşini kendisi istemezse düşüremiyormuşsun işte.Yavaş yavaş düşüyor şimdi çok şükür.
ben özellikle geçtiğimiz ay sürekli taş bir karın ile geçiyordu çok sancılanıyordum, yatınca geçmiyordu. Acilde verilen ilaçlardan sonra karnım biraz yumuşadı. Sürekli taş gibi değilim ama çok sık taşlaşıyor ve sancı da eşlik ediyor çoğunlukla.
Pantolon tayt bırak iç çamaşırı giymek rahatsız ediyordu sürekli elbise giyiyordum. Bir haftadır evde tayt giyebilmeye başladım yeniden. Cildime Temas etmesi bile canımı çok yakıyordu..
Bebeklerimiz şanslı, covidden kurtulduk derken sil baştan.endişelerinde çok haklısın ne denebilir ki..
dikkat etmeye çalışacağız artık kuzum tam bitti derken artışa denk geldik maalesef.
Ben de olmayacağım 3. aşıyı. Öyle kan pıhtılaşma sorununu ben de göz önüne alamam.Kızlar covid aşısı ile ilgili olarak;
Kendi doktoruma sorduğumda bir sakıncası yok olabilirsin demişti ama benim içim rahat etmiyor nedense yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha dayanayım diyorum.
Bugün sağlıkoi ocağına gitmiştim, kendi doktorum dışında orda beğenip sevdiğim bir doktor var onunla konuştum aşı pıhtılaşma sorunu yaratabiliyor sen oksapar kullanıyorsun ama istersen bekle doğumdan bir kaç ay sonra olursun dedi. Ben aşı olmamaya karar verdim şimdilik.
Bir yanım hala ol diyor ama düşük geçmişim olduğu İçin biraz daha bekleyeceğim kendi imkanlarımla korunacağım.
Çok iyimser gördüm seniSakin olurlar belki doğduklarında da
Doktor bana sizin doğum yaptığınız vakitlerde daha da artacak çok dikkatli olun dedi.Ben de olmayacağım 3. aşıyı. Öyle kan pıhtılaşma sorununu ben de göz önüne alamam.
Evet bebeğim. Sen de yaptırmış mıydın?Aşılarını hamilelikten önce mi yaptırmıştın canım?
gerçekten bazen nasıl bir döneme denk geldik diyorum herşeyin hayırlısı.Doktor bana sizin doğum yaptığınız vakitlerde daha da artacak çok dikkatli olun dedi.
Aslında aşı olunca bebekte antikoru doğuyor diye bir bilgi var bende ama ben de bu riski alamam.-Sunshine nin dediği gibi çift maske vs korunacağız bir şekilde.
Çok teşekkür ederim papatyam, inşallah.Çok geçmiş olsun inşallah bir daha çıkmaz ateşin basakcim ya . Allah yardımcın olsun
inşallah.Normalleşmeye başlamana sevindim canım benim...
Daha önümüzde uzun bir 3. trimester var inşallah rahat rahat geçirirsin artık.
Bebeklerimiz şanslı, covidden kurtulduk derken sil baştan.
Yorulduk vallahi.
guzularım :))Doktor bana sizin doğum yaptığınız vakitlerde daha da artacak çok dikkatli olun dedi.
Aslında aşı olunca bebekte antikoru doğuyor diye bir bilgi var bende ama ben de bu riski alamam.-Sunshine nin dediği gibi çift maske vs korunacağız bir şekilde.
boncuğum ben bu mesajı kaçırmışım.Rabbim yardımcın olsun doktorun riskli gebelik uzmanı mıydı senin
Şu şeklinde gelmesi normal aslında ama senin fazla geliyor sanırım dimi kuzumtanışmadım canım benim
bakındım biraz ama denk gelmedi tam olarak bu sekil sorunları olan birisi.
Kuzum baya bi kaç farklı noktanın birinden seffaf akıyo diğerinden çok koyu renkli kıvamlı turuncu akıyor gibi düşün. anlık değişiyor.
gebelik haftasına göre sütün şekli rengi içeriği de farklı oluyormuş işte.
aynen çok akıyor senin bebişin fotosunu görünce demin daha da cok aktıŞu şeklinde gelmesi normal aslında ama senin fazla geliyor sanırım dimi kuzum
Yaaa bebek görünce dayanamıyor demekki hormonlar bebişim göğüs sizlamasi olunca süt iner kanallara derler güzel gunesimiz birazcık daha sıksın olmayan dişini güzelliğimiz üzmesin anneciginiaynen çok akıyor senin bebişin fotosunu görünce demin daha da cok aktı
seffaf da var kuzu ama daha çok turuncu seklinde geliyo
hatta seffaf akarken hissetmiyorum çıkışı ama turuncu gelince göğsüm sızlıyor
sanırım tamamen hormonlar tarafından ele geçirildimYaaa bebek görünce dayanamıyor demekki hormonlar bebişim göğüs sizlamasi olunca süt iner kanallara derler güzel gunesimiz birazcık daha sıksın olmayan dişini güzelliğimiz üzmesin annecigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?