2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de çok kaşınıyorum. Hatta eşim artık yoruldu sırtımı kaşımaktan. Ama hiç böyle bir şey duymadım duymamış gibi yapmak istiyorum

Kızlar doktora gittim çok şükür herşey yolunda günüyle uyumlu çıktı . Sadece plesenta biraz aşağıda ve kafası rahme çok yakınmış bebeğin . Erken doğum riski şimdilik yok . Elle bir daha kontrol ettirme diye benim doktorum da dedi. Kanamayla ilgili birşey söylemedi D dk-ck sende merak ediyordun ya canım . Bence ya hemoroid ya da bende kıl kökü iltihabı var ondan oluyor diye düşündüm . Ya da yakın zamanda ilişki yaşamıştık o da sebep olabiliyormuş .

Canim ne yaptın ?

Benim başlangıçta vardı canım ama bu dönemden sonra kolestazdan şüpheleniyorlarmış ancak bir kaç belirti daha var sadece kaşıntıdan korkma sistral isimli bir krem verdiler bana geçmişti umarım seninde kolay bir tedaviyle geçer

Geçmiş olsun canım
Her kaşıntı değil tabi ki vücut reaksiyon gösteriyormuş
Mesela bende genital bölgede bi şey çıktı, ya siğil ya varis dedim başka ihtimal çıkmıyordu nette. Dr baktı cildin gebelikte reaksiyon gösteriyor önemli bir şey değil kistik yapı sadece dedi
Bakalım inşallah geçer
Ya ben de senin gibi düşünüyorum hani yavaşlıyor ama neden. Mesela çok şiştim ödem yaptım sanki o yüzden mi hissetmiyorum

Of ben göğüs pedine başladım şimdiden ya
Babymom mı ne aldım almayın beğenmedim ufacık bi yapışkanı var sütyen takmazsan düşüyor

Ben dr dan geldim alayını geçiştirdi yine
Bu arada kaşık sancılarına normal diyorlar ama
Bende de var arada bıçak gibi düzenli saplanmalar oluyor.üst üste günlerdir plasenta, kordon kan akışı bebek nefesleri, beyin doppleri filan sorunsuz dediler. Artık neyin sancısını acısını çekiyoruz kestiremiyorum. İnadına gibi çevremde de hep el bebek Gül bebek hamilelik yaşamış insanlar var

Canim ne yaptın ?

Bana gunaydin , sizlere iyi aksamlar kizlar ,

Nasilsiniz ?

-Sunshine ve Birbasak umarim hersey yolundadir kizlar
Kuzular geldim eve tocoya bağlandım bi saat 60 ları vuran sancım oldu ama doktor doğum sancısı değil diyor. Çeken hemşire şok oldu. Yanıma yatan diğer gebeler 38 haftada sancım çıksa diye dua eden tiplerdi. Ben yanda kıvranıyorum sancı girdikçe.
Neyse bebek ölçümü yapılmadı yeni yapıldı diye ama kan akışları plasenta kontrolü filan yaptı sorun yok.

Süt akışı ille de normal filan diyor.
Yani bebek az önce çıkacak gibi en alttan tekmelerken göğsümden damla damla aktı sürekli. Beynim bunun normal olduğunu kabul edemiyor.

Sinirler bozuk napıcaz böyle bilmiyorum inşallah günümüzü doldururuz

ahh normal normal diye diye inşallah bir ihmale gelmiyoruzdur. kendimi sıkışmış gibi hissediyorum ayın 4unde gel dedi ama bgn inan 10dklık yolu yürümekte zorlandım sanki alttan cıkacak

ahh bnde bir bilsem, dr. a göre normal bana göre değil.bu saatten snr dr. da değiştirmek istemiyorum napıcam bilmiyorum

Canım çok çok çok geçmiş olsun. tez vakitte toparlarsın inşAllah dualarım seninle..
Canım süt akışı ilk gebeliğimde çok oldu benimde.. banyodan çıkıp gelirdim üzerimi giyinene kadar bornozumun göğüs kısımları çılgıncasına akardı bornozun süt gelen yeri kalıp kalıp olurdu resmen.. 5.ayda başladı doğumdan sora da devam etti.. korkma İnŞAllah önemli değildir.. şimdi öyle değil ama akmıyor

Bebiskommm çok geçmiş olsun Rabbim seni ve bebişini korusun en kısa zaman da iyilesin insalalh ağır mi geciyorsun hastaligi
Gunesimmm sancıların mi çıkıyor erken doğum riskin vardı bildiğim kadarıyla ona rağmen doktorlar bişey demiyor mu

ay kuzum cok gecmis olsun , hastanede misin simdi yoksa eve gonderdiler mi ?
Umarim cok cabucak atlatirsin
Teşekkür ederim kuzuşum, evdeyim karantina sürecimiz başladı dün.
Bebiskommm çok geçmiş olsun Rabbim seni ve bebişini korusun en kısa zaman da iyilesin insalalh ağır mi geciyorsun hastaligi
Sağ ol mavişim, amin inşallah.
Çok ağır geçiyorum hem de.

ahh normal normal diye diye inşallah bir ihmale gelmiyoruzdur. kendimi sıkışmış gibi hissediyorum ayın 4unde gel dedi ama bgn inan 10dklık yolu yürümekte zorlandım sanki alttan cıkacak

ahh bnde bir bilsem, dr. a göre normal bana göre değil.bu saatten snr dr. da değiştirmek istemiyorum napıcam bilmiyorum
aynı endişeleri yaşıyoruz canım benim..
yani bu söylediğimiz şeyler için çok çok erken değil mi ? insanlar 30-32 hatta sona doğru bahsediyor böyle şeylerden.
az az hissetsem gıkımı cıkarmayacağım ama baya olduğum yere çöküp sakinleşmesini bekliyorum bazen..
doktor konusu içten içe benim de canımı sıkıyor ihmale gelicem diye ödüm kopuyor.

-Sunshine yani kim olsa normal kabul edemez canim . sebebinide bulamiyorlar , cok ilginc ya ..
yani çok çok ilginç işte.
mantıklı bi açıklama yap yani sürecimi biliyosun.
normalse niye herkeste yok.
bakıyorum at gibi yürüyo 38 haftada doğurayım artık diyen kadın. hani ona maşallah da ben niye böyleyim.

kuzu bebiş aşağıya tepikledikçe de geliyo muydu?
bunları duymak iyi geldi.
duştan sonra olabildiğini duymuştum. bende sabah duş sonrası gelmedi de, sırf rahim kasılması ve galiba bebeğin alt kısmı uyarmasıyla geliyor. zaten bebiş ters duruyordu aşağıya vurması da kolay sanırım.
inşallah önemli değildir umarım duygusal olarak etkileniyorumdur sadece. iinş sütümün çok olacağına delalettir :)))

kuzum ciğer geliştirici iğnemi filan oldum sancı için ilaç verdiler geçen gün.
şimdilerde çok sancım var, sancı ile cok süt akışı var o konu endişelendiriyor. bebiş hareketleri de yavaşlamıştı ciğer geliştiriciler yapıyomuş herhalde.
gözümüzden kaçar bi şey anlamayız diye korkuyorum.

Teşekkür ederim kuzuşum, evdeyim karantina sürecimiz başladı dün.

Sağ ol mavişim, amin inşallah.
Çok ağır geçiyorum hem de.
Paroldan başka ilaçta icilmiyor kuzum bol bol meyve su bir de vitaminli corbalardan falan iç başka yolu yok sanırım
Allah'ın izniyle hiç bişey olmayacak canim gönlünü ferah tut süt bayaa mi akıyor o çok ilginç geldi bebek iyi olsun gerisi önemli değil

-Sunshine hic forumda seninle benzer bir durum yasayan biriyle tanistin mi ? biraz fikrimiz olurdu

Birbasak cabucak gecsin kuzum
tanışmadım canım benim
bakındım biraz ama denk gelmedi tam olarak bu sekil sorunları olan birisi.
Kuzum baya bi kaç farklı noktanın birinden seffaf akıyo diğerinden çok koyu renkli kıvamlı turuncu akıyor gibi düşün. anlık değişiyor.
gebelik haftasına göre sütün şekli rengi içeriği de farklı oluyormuş işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…