- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ben de çok kaşınıyorum. Hatta eşim artık yoruldu sırtımı kaşımaktan. Ama hiç böyle bir şey duymadımKızlar 26. Haftamdayim son 1 haftadır ellerimde parmak aralarında çok şiddetli kaşıntı oluyor. Genelde gün içinde değil geceleri oluyor. Vücudumun da bazı yerlerinde hafif kaşıntılar var. Gebelik kolestazindan şüpheleniyoruz test verdim. Korkuyorum ve üzüldüm açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı her kaşıntı kolestaza işaret mi ki?
Canim ne yaptın ?Geldik şimdi bekliyoruz bana da niye geldim muamelesi yapılabilir muhtemelen
Yalnız su gelmesi durumunda artık doğuma almaları gerekiyor diye biliyorum cok ilginç . Enfeksiyon riski filan da oluyor cünkü. Neyse dr lar daha iyi bilir
İstanbulda seçenek çok ama Ankara’da rastlamadım. Ben de istiyorum, çok acemiyim ve bilinçli ilk günler geçirmek istiyorum açıkçası.herkese merhabalar, özel ebe ile anlaşmayı düşünen veya bilgisi olan var mı acaba?
Benim başlangıçta vardı canım ama bu dönemden sonra kolestazdan şüpheleniyorlarmış ancak bir kaç belirti daha var sadece kaşıntıdan korkma sistral isimli bir krem verdiler bana geçmişti umarım seninde kolay bir tedaviyle geçerKızlar 26. Haftamdayim son 1 haftadır ellerimde parmak aralarında çok şiddetli kaşıntı oluyor. Genelde gün içinde değil geceleri oluyor. Vücudumun da bazı yerlerinde hafif kaşıntılar var. Gebelik kolestazindan şüpheleniyoruz test verdim. Korkuyorum ve üzüldüm açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı her kaşıntı kolestaza işaret mi ki?
Kolestaz tehlikeli diye biliyorum canım çok fazlaysa geçmiyorsa bir baktır yada doktoruna danışBen de çok kaşınıyorum. Hatta eşim artık yoruldu sırtımı kaşımaktan. Ama hiç böyle bir şey duymadımduymamış gibi yapmak istiyorum
Geçmiş olsun canımKızlar 26. Haftamdayim son 1 haftadır ellerimde parmak aralarında çok şiddetli kaşıntı oluyor. Genelde gün içinde değil geceleri oluyor. Vücudumun da bazı yerlerinde hafif kaşıntılar var. Gebelik kolestazindan şüpheleniyoruz test verdim. Korkuyorum ve üzüldüm açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı her kaşıntı kolestaza işaret mi ki?
Ya ben de senin gibi düşünüyorum hani yavaşlıyor ama neden. Mesela çok şiştim ödem yaptım sanki o yüzden mi hissetmiyorumSunshine seninki diğer meselelerle ilgili olabilir çiçeğim ama olabilir demişlerdi değil mi gerçi ben onun da bilimsel açıklamasını istiyorum yani neden kortizondan sonra hareket azalıyor merak ediyorum
Birine elzem ihtiyaç olan diğerine gerekmiyor işte göğüs pedi mesela sütüm azdı akmıyodu öylece kaldılar ama başkası için gerekebilir,telsiz düşünüyorum da evim büyüktü ama bebek hep seninle zaten aramadım , sling aldım taşıyamadım küçükken de içinde durmadı. Zamanı gelince bakılır yine tabi dileyen alsın büyük kalemler değil bunlar sonradan fazlalık geliyo insana
Ben dr dan geldim alayını geçiştirdi yineBen de bunu yazmak için girdim şimdi. Geçen gün pazarda gezerken, bugün de mutfağı toparlarken sağ kasığıma sancı girdi. Bebek de hareketlendi, çok korkuyorum. Gaz sancısı falan mı acaba? Başına gelen var mı başka?
Canim ne yaptın ?
Kuzular geldim eve tocoya bağlandım bi saat 60 ları vuran sancım oldu ama doktor doğum sancısı değil diyor. Çeken hemşire şok oldu. Yanıma yatan diğer gebeler 38 haftada sancım çıksa diye dua eden tiplerdi. Ben yanda kıvranıyorum sancı girdikçe.
ahh bnde bir bilsem, dr. a göre normal bana göre değil.bu saatten snr dr. da değiştirmek istemiyorum napıcam bilmiyorumBen de bunu yazmak için girdim şimdi. Geçen gün pazarda gezerken, bugün de mutfağı toparlarken sağ kasığıma sancı girdi. Bebek de hareketlendi, çok korkuyorum. Gaz sancısı falan mı acaba? Başına gelen var mı başka?
Canım çok çok çok geçmiş olsun. tez vakitte toparlarsın inşAllah dualarım seninle..Günaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Canım süt akışı ilk gebeliğimde çok oldu benimde.. banyodan çıkıp gelirdim üzerimi giyinene kadar bornozumun göğüs kısımları çılgıncasına akardı bornozun süt gelen yeri kalıp kalıp olurdu resmen.. 5.ayda başladı doğumdan sora da devam etti.. korkma İnŞAllah önemli değildir.. şimdi öyle değil ama akmıyorGeçmiş olsun canım
Her kaşıntı değil tabi ki vücut reaksiyon gösteriyormuş
Mesela bende genital bölgede bi şey çıktı, ya siğil ya varis dedim başka ihtimal çıkmıyordu nette. Dr baktı cildin gebelikte reaksiyon gösteriyor önemli bir şey değil kistik yapı sadece dedi
Bakalım inşallah geçer
Ya ben de senin gibi düşünüyorum hani yavaşlıyor ama neden. Mesela çok şiştim ödem yaptım sanki o yüzden mi hissetmiyorum
Of ben göğüs pedine başladım şimdiden ya
Babymom mı ne aldım almayın beğenmedim ufacık bi yapışkanı var sütyen takmazsan düşüyor
Ben dr dan geldim alayını geçiştirdi yine
Bu arada kaşık sancılarına normal diyorlar ama
Bende de var arada bıçak gibi düzenli saplanmalar oluyor.üst üste günlerdir plasenta, kordon kan akışı bebek nefesleri, beyin doppleri filan sorunsuz dediler. Artık neyin sancısını acısını çekiyoruz kestiremiyorum. İnadına gibi çevremde de hep el bebek Gül bebek hamilelik yaşamış insanlar var
Kuzular geldim eve tocoya bağlandım bi saat 60 ları vuran sancım oldu ama doktor doğum sancısı değil diyor. Çeken hemşire şok oldu. Yanıma yatan diğer gebeler 38 haftada sancım çıksa diye dua eden tiplerdi. Ben yanda kıvranıyorum sancı girdikçe.
Neyse bebek ölçümü yapılmadı yeni yapıldı diye ama kan akışları plasenta kontrolü filan yaptı sorun yok.
Süt akışı ille de normal filan diyor.
Yani bebek az önce çıkacak gibi en alttan tekmelerken göğsümden damla damla aktı sürekli. Beynim bunun normal olduğunu kabul edemiyor.
Sinirler bozuk napıcaz böyle bilmiyorum inşallah günümüzü doldururuz
Bebiskommm çok geçmiş olsun Rabbim seni ve bebişini korusun en kısa zaman da iyilesin insalalh ağır mi geciyorsun hastaligiGünaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Gunesimmm sancıların mi çıkıyor erken doğum riskin vardı bildiğim kadarıyla ona rağmen doktorlar bişey demiyor muGeçmiş olsun canım
Her kaşıntı değil tabi ki vücut reaksiyon gösteriyormuş
Mesela bende genital bölgede bi şey çıktı, ya siğil ya varis dedim başka ihtimal çıkmıyordu nette. Dr baktı cildin gebelikte reaksiyon gösteriyor önemli bir şey değil kistik yapı sadece dedi
Bakalım inşallah geçer
Ya ben de senin gibi düşünüyorum hani yavaşlıyor ama neden. Mesela çok şiştim ödem yaptım sanki o yüzden mi hissetmiyorum
Of ben göğüs pedine başladım şimdiden ya
Babymom mı ne aldım almayın beğenmedim ufacık bi yapışkanı var sütyen takmazsan düşüyor
Ben dr dan geldim alayını geçiştirdi yine
Bu arada kaşık sancılarına normal diyorlar ama
Bende de var arada bıçak gibi düzenli saplanmalar oluyor.üst üste günlerdir plasenta, kordon kan akışı bebek nefesleri, beyin doppleri filan sorunsuz dediler. Artık neyin sancısını acısını çekiyoruz kestiremiyorum. İnadına gibi çevremde de hep el bebek Gül bebek hamilelik yaşamış insanlar var
Neyse bebek ölçümü yapılmadı yeni yapıldı diye ama kan akışları plasenta kontrolü filan yaptı sorun yok.
Süt akışı ille de normal filan diyor.
Yani bebek az önce çıkacak gibi en alttan tekmelerken göğsümden damla damla aktı sürekli. Beynim bunun normal olduğunu kabul edemiyor.
Sinirler bozuk napıcaz böyle bilmiyorum inşallah günümüzü doldururuz
Teşekkür ederim kuzuşum, evdeyim karantina sürecimiz başladı dün.ay kuzum cok gecmis olsun , hastanede misin simdi yoksa eve gonderdiler mi ?
Umarim cok cabucak atlatirsin
Sağ ol mavişim, amin inşallah.Bebiskommm çok geçmiş olsun Rabbim seni ve bebişini korusun en kısa zaman da iyilesin insalalh ağır mi geciyorsun hastaligi
ahh normal normal diye diye inşallah bir ihmale gelmiyoruzdur. kendimi sıkışmış gibi hissediyorum ayın 4unde gel dedi ama bgn inan 10dklık yolu yürümekte zorlandım sanki alttan cıkacak
aynı endişeleri yaşıyoruz canım benim..ahh bnde bir bilsem, dr. a göre normal bana göre değil.bu saatten snr dr. da değiştirmek istemiyorum napıcam bilmiyorum
yani çok çok ilginç işte.-Sunshine yani kim olsa normal kabul edemez canim . sebebinide bulamiyorlar , cok ilginc ya ..
kuzu bebiş aşağıya tepikledikçe de geliyo muydu?Canım süt akışı ilk gebeliğimde çok oldu benimde.. banyodan çıkıp gelirdim üzerimi giyinene kadar bornozumun göğüs kısımları çılgıncasına akardı bornozun süt gelen yeri kalıp kalıp olurdu resmen.. 5.ayda başladı doğumdan sora da devam etti.. korkma İnŞAllah önemli değildir.. şimdi öyle değil ama akmıyor
kuzum ciğer geliştirici iğnemi filan oldum sancı için ilaç verdiler geçen gün.Bebiskommm çok geçmiş olsun Rabbim seni ve bebişini korusun en kısa zaman da iyilesin insalalh ağır mi geciyorsun hastaligi
Gunesimmm sancıların mi çıkıyor erken doğum riskin vardı bildiğim kadarıyla ona rağmen doktorlar bişey demiyor mu
Paroldan başka ilaçta icilmiyor kuzum bol bol meyve su bir de vitaminli corbalardan falan iç başka yolu yok sanırımTeşekkür ederim kuzuşum, evdeyim karantina sürecimiz başladı dün.
Sağ ol mavişim, amin inşallah.
Çok ağır geçiyorum hem de.
Allah'ın izniyle hiç bişey olmayacak canim gönlünü ferah tut süt bayaa mi akıyor o çok ilginç geldi bebek iyi olsun gerisi önemli değilkuzum ciğer geliştirici iğnemi filan oldum sancı için ilaç verdiler geçen gün.
şimdilerde çok sancım var, sancı ile cok süt akışı var o konu endişelendiriyor. bebiş hareketleri de yavaşlamıştı ciğer geliştiriciler yapıyomuş herhalde.
gözümüzden kaçar bi şey anlamayız diye korkuyorum.
tanışmadım canım benim
Kuzum baya bi kaç farklı noktanın birinden seffaf akıyo diğerinden çok koyu renkli kıvamlı turuncu akıyor gibi düşün. anlık değişiyor.Paroldan başka ilaçta icilmiyor kuzum bol bol meyve su bir de vitaminli corbalardan falan iç başka yolu yok sanırım
Allah'ın izniyle hiç bişey olmayacak canim gönlünü ferah tut süt bayaa mi akıyor o çok ilginç geldi bebek iyi olsun gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?