İşte kendi içerisinde bile çelişiyorlar.bilmiyorum 20dk.dan fazla ayakta durma diyor dr.çalışmamda sıkıntı olur mu diyorum yok daha iyi diyor,snr dioki tarlada çalısıp doğuranlar var mantık çerçeveme hiç uymuyor. sancım var diyorum normal diyor ama iş yerınde arkadaşım var 36 haftalık sancıları yeni hissetmeye başlamış. ve bnm bir erken doğumun var. snr pimpirikli olan bnm
Aynı durumdayız günde 4 rutini var bizimkinin onun dışında pek hareket etmez, miskin sanırım birazBenimkide çok aşırı hareketli bir bebek değil o yüzden hani doktorların günde 10 kez oynamasını takip edin kuralı bizde işe yaramıyor pek. Daha çok sabah uyanmada ve akşam yatarken hareket ediyor gün içerisinde ara ara kendini hatırlatıp geçiyor. Bazen gün içinde hiç hissetmediğim de oluyor
Doktorun da kendi içinde çelişiyor. Ama hepimiz kendi doktorumuz olmalıyız bir yerde, nerede dayanıp nerede dayanmayacağını sen belirleyeceksin. Ben bu şekilde devam edersem sonuna kadar çalışmayı planlıyorum mesela.bilmiyorum 20dk.dan fazla ayakta durma diyor dr.çalışmamda sıkıntı olur mu diyorum yok daha iyi diyor,snr dioki tarlada çalısıp doğuranlar var mantık çerçeveme hiç uymuyor. sancım var diyorum normal diyor ama iş yerınde arkadaşım var 36 haftalık sancıları yeni hissetmeye başlamış. ve bnm bir erken doğumun var. snr pimpirikli olan bnm
Ateş devam mı?Teşekkür ederim kuzuşum, evdeyim karantina sürecimiz başladı dün.
Sağ ol mavişim, amin inşallah.
Çok ağır geçiyorum hem de.
Kızlar doktora gittim çok şükür herşey yolunda günüyle uyumlu çıktı . Sadece plesenta biraz aşağıda ve kafası rahme çok yakınmış bebeğin . Erken doğum riski şimdilik yok . Elle bir daha kontrol ettirme diye benim doktorum da dedi. Kanamayla ilgili birşey söylemedi @dk-ck sende merak ediyordun ya canım . Bence ya hemoroid ya da bende kıl kökü iltihabı var ondan oluyor diye düşündüm . Ya da yakın zamanda ilişki yaşamıştık o da sebep olabiliyormuş .
aynı endişeleri yaşıyoruz canım benim..
yani bu söylediğimiz şeyler için çok çok erken değil mi ? insanlar 30-32 hatta sona doğru bahsediyor böyle şeylerden.
az az hissetsem gıkımı cıkarmayacağım ama baya olduğum yere çöküp sakinleşmesini bekliyorum bazen..
doktor konusu içten içe benim de canımı sıkıyor ihmale gelicem diye ödüm kopuyor.
yani çok çok ilginç işte.
mantıklı bi açıklama yap yani sürecimi biliyosun.
normalse niye herkeste yok.
bakıyorum at gibi yürüyo 38 haftada doğurayım artık diyen kadın. hani ona maşallah da ben niye böyleyim.
kuzu bebiş aşağıya tepikledikçe de geliyo muydu?
bunları duymak iyi geldi.
duştan sonra olabildiğini duymuştum. bende sabah duş sonrası gelmedi de, sırf rahim kasılması ve galiba bebeğin alt kısmı uyarmasıyla geliyor. zaten bebiş ters duruyordu aşağıya vurması da kolay sanırım.
inşallah önemli değildir umarım duygusal olarak etkileniyorumdur sadece. iinş sütümün çok olacağına delalettir :)))
kuzum ciğer geliştirici iğnemi filan oldum sancı için ilaç verdiler geçen gün.
şimdilerde çok sancım var, sancı ile cok süt akışı var o konu endişelendiriyor. bebiş hareketleri de yavaşlamıştı ciğer geliştiriciler yapıyomuş herhalde.
gözümüzden kaçar bi şey anlamayız diye korkuyorum.
Aynı durumdayız günde 4 rutini var bizimkinin onun dışında pek hareket etmez, miskin sanırım birazgünde 10 kısmı çok genel bir tanı biz onu baz alırsak kafayı yememiz lazım.
Canım çok geçmiş olsun, en çok ateş mi zorladı? Bu sıra covid anksiyetem çok yüksek, eşimi eve alasım yok. Seni duyunca daha da korktumTeşekkür ederim kuzuşum, evdeyim karantina sürecimiz başladı dün.
Sağ ol mavişim, amin inşallah.
Çok ağır geçiyorum hem de.
Eşim doktora çok veriyoruz diyip duruyor ama benden önce hastası olan arkadaşıma mesaja dönüyor mu diye sordum sadece. Yorumlara bakarak hareket etmek en iyisiDün kan vermiştim troidim yükselmiş ilaca rağmen doz ayarlamak gerek doktora vatsaptan mesaj attım arayarak rahatsız etmeyeyim diye hem daha çok tanımıyorum iki gündür görüldü şeklinde duruyo dün sinirden ağladım daha yeni muayene parası vermişim kime sorayım hayret bişe tutup bunun için hastaneye mi gideyim bu koronalı dönemde canım çok sıkıldı kendi kendime doz ayarlıcam başka doktor bulacağım sonraki ay
Dün kan vermiştim troidim yükselmiş ilaca rağmen doz ayarlamak gerek doktora vatsaptan mesaj attım arayarak rahatsız etmeyeyim diye hem daha çok tanımıyorum iki gündür görüldü şeklinde duruyo dün sinirden ağladım daha yeni muayene parası vermişim kime sorayım hayret bişe tutup bunun için hastaneye mi gideyim bu koronalı dönemde canım çok sıkıldı kendi kendime doz ayarlıcam başka doktor bulacağım sonraki ay
Güzel anneler benim sol kasığıma bir kaç saat arayla bugün 3 4 kez bıçak batması tarzında ağrı girdi, şuan bişey yok ama korktum epey. Çevremdekiler bu haftalarda normal diyor. Sanırım ağrı eşiğim düşük çünkü inanılmaz şiddetli hissettim. Normalmi bu durum yaşayan oldumu aranızda benim haftalarımda? Doktoruma haber vermelimiyim?
inşallah doktordan yana yüzüm gülmedi istanbuldaki o kadar yoğunluğa rağmen dönerdi burası kalabalık da değil ki on saniye almaz bir şey yazmakEşim doktora çok veriyoruz diyip duruyor ama benden önce hastası olan arkadaşıma mesaja dönüyor mu diye sordum sadece. Yorumlara bakarak hareket etmek en iyisiben de hiç aramadım, arayınca rahatsız oluyorum. İnşallah bundan sonraki doktor içinize siner
Özel klinik ama kendisi verdi nosunu nasıl ulaşabilirim deyince tahlil isteyen de kendisi neyin umarsızlığı bilmiyorum devlet hastanesinde boşalmış randevu buldum gidip dahiliyeye göstereceğim umarım hastalık kapmamÖzel klinik ise sekreterini arayın onlarda soruyorlar doktora. Eğer özel hastaneysede kadın doğum sekreterlerliğine bağlanın durumunu atlatınız şu korona artışında sürekli gelmek istemiyorum vs diye. Baktınız onlardan da tepki yok şikayet edin en son. O zaman bütün hastane personeli döner size. Numarayı veriyorsa madem cevaplamayıda yapmalı bilmiyorum. Kafana göre doz ayarı yapma ya Allah korusun dikkatli olmakta fayda var
Hastanede de defalarca parol takılmıştı, evde de sürekli içtim minnoşum, bu covid ateşini kendisi istemezse düşüremiyormuşsun işte.Ateş devam mı?parol içebiliyorsun biliyorsun değil mi?
Çok sağ ol bebeğim. Anlatıp daha da korkutmayayım seni ama eşini uyar dikkat etsin, ben hastane dışında evden çıkmıyordum, hastanede de çok çok dikkatliydim.Canım çok geçmiş olsun, en çok ateş mi zorladı? Bu sıra covid anksiyetem çok yüksek, eşimi eve alasım yok. Seni duyunca daha da korktumaşın var mıydı? Ben de tam vurulmayacağım diyordum, seni okuyunca kararsız kaldım. Psikolojini tahmin ediyorum, çok zor, inşallah bir an önce terkeder seni bu hastalık
Evet canım şimdilik çok şükür öyle bir risk yokmuş çok şükür evet bir daha bende yaptırmam korktum . Keşke zamanında uyarsaydi doktorum .Erken doğum riski yoksa önemli olan o bebişinde sağlıklıymış çok şükür eğilip kalkmana ayakta durmana dikkat et kuzum. Ya elle muayane kanamayı ve açılmayıyı tetikliyormuş çünkü benim doktorum uyardı kontrole gittiğimde beni haberdar et diye çünkü
Aşılarını hamilelikten önce mi yaptırmıştın canım?Çok sağ ol bebeğim. Anlatıp daha da korkutmayayım seni ama eşini uyar dikkat etsin, ben hastane dışında evden çıkmıyordum, hastanede de çok çok dikkatliydim.
Eşimin testinin negatif olduğuna inanmıyoruz, o da diyor zaten benden bulaştı sana diye.
İki doz aşım var biontech, dün dahiliye doktorum aradı bunu sordu, o zaman hiçbir şey olmaz korkma dedi.
Arkadaşlarım da atlattı ama çok hafif atlattılar. Ben gribi bile böyle ağır atlatıyorum her bünye bir olmuyor minnoşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?