2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hamileliğin ilk haftalarında yatarken burnumdan nefes alamıyordum burun bantlarıyla çözmüştüm. Aynısı bu ay yeniden başladı 10 gündür burun bantlarıyla uyuyabiliyorum. Seninde öyle bir şey mi?
Ya bu aynı ben demek ki hormonlarla alakalı

evet özel bölgenin tam üstünde hareket ediyor elimi koyuyorum ayakları kayıyor elimin altından resmen ayakları karnımda olsa daha net hissedilirdi sanırım
Aynen gün içinde iş yaparken zaten hissedilmez oturduğum zaman elimi koyarım ayaklarını kaydırır hep bazen de güm güm yapar sonra yine uyur normal olan bu zaten bi hafta önce ayakları alttaydı şimdi yukarda

Kim gitti de döndü kız :)))))

evet evet zaten kasılmalar sertleşmeler de sağolsun pek müsade etmiyor karın yumuşayınca hissediliyor anca
Aynen sertleşince zaten sıfır hareket :)
Memnunsan eğer en güzelii doktora güven önemli bu konuda. Riskli gebelik uzmanıysa eğer dedim yönlendirmesi daha mı iyi olur ki dedim
Bakalım bu zamana kadar sağlıcakla geldik bu doktorla tamamlarız inşallah kuzucum ya

Benim bebeğimde öyle aman aman çok hareketli bir bebek değil canım sabah uyanınca ve gece uyumadan eder hareket. Gün içerisinde bazen hissettirir bazen hissettirmez kendini. İçin rahat edecekse doktorunla görüş

Hamileliğin ilk haftalarında yatarken burnumdan nefes alamıyordum burun bantlarıyla çözmüştüm. Aynısı bu ay yeniden başladı 10 gündür burun bantlarıyla uyuyabiliyorum. Seninde öyle bir şey mi?
Normalde yatarken oluyordu busefer gündüz başladı ne tarafa yatarsam o taraf tıkanıyordu

Normalde yatarken oluyordu busefer gündüz başladı ne tarafa yatarsam o taraf tıkanıyordu
İnşallah covid değildir tıkanıklık bende de var ama yatarken daha çok rahatsız ediyor. Halsizlikte var oda sıcaklardan ve hamilelik ilerledikçe zorlaşıyor. Boğaz ağrın baş ağrın ateşin yoksa covid değildir bence.

Canım ben 2 kere covid oldum hamileliğimin 5. Haftasında oldum 2. Covidi kemiklerim ağrıyor ekstra yoksa ateşim yok ama benim hiçbirinde olmadı halsizlik sıcaktanda olur yarını beklicem aynı olursam test vercez

Herkese selam. Doktor kontrolünden geliyorum. Maalesef bebeğim 750 gram, 32 cm boyu uzuyor ama kilosu 3 hafta geriden geliyormuş. Biraz moralim bozuldu, 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim, çağırdı. Doktorum hareketlerimi azaltmamı ve dinlenmeli tavsiye etti. 1 hafta böyle deneyeceğim, inşallah iyi şeyler duyarım 1 haftaya. Perinatologa çok kızmıştım, sanırım onun dediğine geliyorum. Bebeğim çok az kilo alıyor.

perintalogun ne demisti ki canim ?
bazen bebekler bir anda hizlica da buyuyebiliyorlar , uzme kendini. dedigin gibi dinlen bebege kilo aldirici besinlerle beslen , hersey yoluna gircektir

perintalogun ne demisti ki canim ?
bazen bebekler bir anda hizlica da buyuyebiliyorlar , uzme kendini. dedigin gibi dinlen bebege kilo aldirici besinlerle beslen , hersey yoluna gircektir
Bebeği besleyen damarımın sınır kalınlıkta olduğunu ve daralma eğiliminde olduğunu söylemişti. Kan sulandırıcı kullanıyorum zaten bunlara karşın.
Açıkçası bu 0 iştahla ne yiyebilirim bilmiyorum, hiç canım bişey istemiyor bile Kendimi zorlayacağım 1 hafta.

hatirladim canim smdi sen soyleyince.
acaba istah acici vitaminler fln oluyor , doktorun oyle birsey verse faydasi olur mu

Allah allah. tansiyon problemin yok değil mi şu anda canım?
yeniden kordon kontrolü yaptı mı doktorun?
1 hafta beslenmene dikkat edip istirahat et bakalım. toparlar inşallah kuzucuk canım benim endişe etme diyeceğim ama ah.
moral bozukluğu zor ama beslenmene dikkat et nolursun.

Canım ben 2 kere covid oldum hamileliğimin 5. Haftasında oldum 2. Covidi kemiklerim ağrıyor ekstra yoksa ateşim yok ama benim hiçbirinde olmadı halsizlik sıcaktanda olur yarını beklicem aynı olursam test vercez
Bende 2 kere oldum canım şuan covid şüphem yok. Bende halsizim inşallah seninde havalardandır meyve ye bol bol
Ben çok düzenli beslenemiyorum canım istemiyor zorlamıyorum. Etten her şeyden soğudum. Bebeğin kilosu iyi gitti hep ben bunu çok meyve yememe bağladım. Muz ye bol bol. Pekmez ye. Bence farkedecektir inşallah toparlayacaktır

Aksine tansiyonum bugün de bakıldı 9-7, genelde artık böyle seyrediyor 9-5,9-7 düşük tansiyona alıştı vücudum. Çok hareketliydim ne zamandır acaba ondan mı etkilendim bilmiyorum. Kordon kontrolünü Pazartesi günü Hüseyin hocayla bakcaz. O da bişeylerin sınırda olduğunu söylemişti demek bunlsrdan bahsetti. Cumartesi günü kilosu 850gramdı, bugün ise 750 çıktı. Kilo vermiş görünüyor. Kilo alımı durunca bebeği almaktan bahsediyorlar. Valla moralim çok bozuldu. Belli etmek istemesem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…