Aksine tansiyonum bugün de bakıldı 9-7, genelde artık böyle seyrediyor 9-5,9-7 düşük tansiyona alıştı vücudum. Çok hareketliydim ne zamandır acaba ondan mı etkilendim bilmiyorum. Kordon kontrolünü Pazartesi günü Hüseyin hocayla bakcaz. O da bişeylerin sınırda olduğunu söylemişti demek bunlsrdan bahsetti. Cumartesi günü kilosu 850gramdı, bugün ise 750 çıktı. Kilo vermiş görünüyor. Kilo alımı durunca bebeği almaktan bahsediyorlar. Valla moralim çok bozuldu. Belli etmek istemesem de.
Ayy benimkide tam tersi ayaktayım keyifliyim uslu duruyor üzülüyorum uzanıyorum başlıyor tepinmeye anne buradayım üzülme der gibiBenimkinin durumu bana gore degisiyor. Ben hareketliysem ya da mutluysam cok hareket ediyor. Durgunsam ve çoğunlukla dinlenip uyuyorsam o da durgun oluyor az hareket ediyor. Bol su icince de hareketli oluyor tespit ettim
Bende hamileliğin ilk haftalaronda pozitif çıkmıştım çok şükür bir sorun yaşamadım inşallah sende yaşamazsın içini ferah tut Allah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÖncelikle çok geçmiş olsun. Ben 5 haftalık hamileyim. Eşim bugün işten geldiğinde yüksek ateş ve öksürüğü vardı yarın acile gidecek. Covid ise muhtemelen bana da geçmiştir5 haftalıkken geçirdiğinizde nasıl atlattınız. İlk ayın içindeyim diye biraz endişeliyim açıkçası
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun
Su içinbana hep bunu diyorlar
arada batmalar oluyor bende de ama alıştık artıkyazdım sanıyordum yazmamışım
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben 5 haftalık hamileyim. Eşim bugün işten geldiğinde yüksek ateş ve öksürüğü vardı yarın acile gidecek. Covid ise muhtemelen bana da geçmiştir5 haftalıkken geçirdiğinizde nasıl atlattınız. İlk ayın içindeyim diye biraz endişeliyim açıkçası
Teşekkür ederim, şekerim normal çıktı. Muzu söylüyorlardı kabızlığa karşın yemiyordum. Stresli bir gece geçirdim ama sabah bebeğim uyandırdı beni. Bu iyi geldi bir de hepinizin mesajları tabii. Günde bir yumurta ancak yiyebilirim ama kendimi zorlayacağım.Merak etmeyin bol bol dinlenin, bol su için, her gün kahvaltida iki yumurta, bol kaşar peyniri, zeytin, ceviz, süteğer seker problemi yoksa muz. Bunlar etki eder muhakkak, bir de kendinize telkin edin kilo alacak buyuyecek diye stres yapmayin. Her gün iki yumurta beni zorluyor ama farkli farkli kombinlerle yemeye çalışıyorum.
Canım sağol,Canım internette bi tarif vardı avakoda muz süt pekmez bunları blenderdan karıştırıp içiyorlar bebek için faydalı olsun diye birde kaşar peynirini duydum ben faydalı diye
Böyle mesajları okumak iyi geliyor çok teşekkür ederim.Benim arkadaşımında bebeği karnında kilo verdi canım 10 gün oluyor zamanında yaptı doğumunu arkadaşım minyon birde çok iştahsızdı sigara ve kahve ile geçirdi hamileliğini bebeğimiz iyi şimdi şükür endişelenme çok,kaşar iyi geliyor demişlerdi bebeğe kilo aldırıyormuş bebeğin için yiyebilirsen dene
Teşekkür ederim, şekerim normal çıktı. Muzu söylüyorlardı kabızlığa karşın yemiyordum. Stresli bir gece geçirdim ama sabah bebeğim uyandırdı beni. Bu iyi geldi bir de hepinizin mesajları tabii. Günde bir yumurta ancak yiyebilirim ama kendimi zorlayacağım.
Çok teşekkür ederim Güzel haberler veririm inşallah size. Genetik olarak bana benziyor sanırım akşam ilk öğrenince biraz demoralize oldum ama şimdi daha alıştım. Küçük olacağını düşünüyorum kuzumun, ben de küçük doğup dışarıda çok gelişmişim. 2.500 olduğunu görsem bir… inşallah hepimizin hikayesi hayırlı devam eder.Hayyal canım arkadaşlar yazılması gereken her şeyi yazmış hepsini okudum da.
Şuan için umutsuz olacağımız bir şey yok sadece takipte olacağız şeklinde konuşmuş bence doktor, ben de öyle düşünüyorum.
Baksana bebekler ilk 25-26. Haftada ancak gram hesabı büyüyorlar kalan kiloyu o geriye kalan çok kısa sürede alıyorlar.
Söylediğin gibi eğer gelişmese boyu da uzamazdı; boyunun uzaması sevindirici bir gelişme.
Yine sen bilirsin tabiki ama boş kaloridense faydalı kaloriler almaya çalış. 2 yumurta yemeni öneririm, eğer haşlama yemek seni zorluyorsa iki yumurtayı tavada omlet yapıp bir yufkaya dürüm vs yapabilirsin içine peynir yanına 1 bardak süt ile. Ben bu menüyü çok seviyorum
Zorlu yollardan geldik buralara, hepimizin bir hikayesi var. Sonları güzel bitecek inşallah. Bazı şeylere biz çok müdahale edemeyiz olacak olan olur ama yeter ki elimizden geleni yapalım. Yediklerin bebeğime can kan olsun
Oh çok şükür. Arada neden girip çıkıyor ben de anlamadım hiç. Ters bi hareket yA da üşütüyor muyuz bilemedim :)Çok sağol canımSu ile aram çok iyidir epey içiyorum doktorum büyümeden kaynaklı bu haftalarda normal olduğunu söyledi içim rahatladı biraz. Bugünde tamamen geçti şükür.
Maşallah doruk beyeTeşekkür ederim, şekerim normal çıktı. Muzu söylüyorlardı kabızlığa karşın yemiyordum. Stresli bir gece geçirdim ama sabah bebeğim uyandırdı beni. Bu iyi geldi bir de hepinizin mesajları tabii. Günde bir yumurta ancak yiyebilirim ama kendimi zorlayacağım.
Bende üşüttüm diye düşünüyorum havalar sıcak terliyoruz falan, şuan çok hassasız. Birde ağrı eşiği ile alakalı en çok bizim hissettiğimiz şiddetli sancı başkasına sinek ısırığı gibi geliyorOh çok şükür. Arada neden girip çıkıyor ben de anlamadım hiç. Ters bi hareket yA da üşütüyor muyuz bilemedim :)
Maşallah doruk beye
Yersin kuzucum ya bi yumurta fazladan ne olacak. Güzel güzel tariflerde kullanırsın halledersiniz siz
Ben hala patik giyiyorum evin içinde, söylemiş miydim :))))Bende üşüttüm diye düşünüyorum havalar sıcak terliyoruz falan, şuan çok hassasız. Birde ağrı eşiği ile alakalı en çok bizim hissettiğimiz şiddetli sancı başkasına sinek ısırığı gibi geliyor
Canım ödemin var mı çokBebeği besleyen damarımın sınır kalınlıkta olduğunu ve daralma eğiliminde olduğunu söylemişti. Kan sulandırıcı kullanıyorum zaten bunlara karşın.
Açıkçası bu 0 iştahla ne yiyebilirim bilmiyorum, hiç canım bişey istemiyor bileKendimi zorlayacağım 1 hafta.
Herkese selam. Doktor kontrolünden geliyorum. Maalesef bebeğim 750 gram, 32 cm boyu uzuyor ama kilosu 3 hafta geriden geliyormuş. Biraz moralim bozuldu, 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim, çağırdı. Doktorum hareketlerimi azaltmamı ve dinlenmeli tavsiye etti. 1 hafta böyle deneyeceğim, inşallah iyi şeyler duyarım 1 haftaya. Perinatologa çok kızmıştım, sanırım onun dediğine geliyorum. Bebeğim çok az kilo alıyor.
Teşekkür ederim, şekerim normal çıktı. Muzu söylüyorlardı kabızlığa karşın yemiyordum. Stresli bir gece geçirdim ama sabah bebeğim uyandırdı beni. Bu iyi geldi bir de hepinizin mesajları tabii. Günde bir yumurta ancak yiyebilirim ama kendimi zorlayacağım.
Canım benim arkadaşlar herşeyi demişler bana bir arkadaşım yatmadan önce 1 bardak muzlu süt sadece bebeğin kilosuna etki ediyor demişti. geçen gün sağlık ocağındaki ebede bir tane yumurta yesen özellikle beyazın proteini asla zayi olmuyor direk bebeğe geçiyor dedi.Çok teşekkür ederim Güzel haberler veririm inşallah size. Genetik olarak bana benziyor sanırım akşam ilk öğrenince biraz demoralize oldum ama şimdi daha alıştım. Küçük olacağını düşünüyorum kuzumun, ben de küçük doğup dışarıda çok gelişmişim. 2.500 olduğunu görsem bir… inşallah hepimizin hikayesi hayırlı devam eder.
bende dün çorap giymeye başladımBen hala patik giyiyorum evin içinde, söylemiş miydim :))))
üstümde gecelik ev elbisesi ayağımda patikyoksa üşütüyorum.
Kıızz maşallah sana :)Canım benim arkadaşlar herşeyi demişler bana bir arkadaşım yatmadan önce 1 bardak muzlu süt sadece bebeğin kilosuna etki ediyor demişti. geçen gün sağlık ocağındaki ebede bir tane yumurta yesen özellikle beyazın proteini asla zayi olmuyor direk bebeğe geçiyor dedi.
bende çok iştahlı bir insan değilim ama eşimin zoruyla hergün badem ceviz yedirttiriyordu bana.. bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum.. ben daha kilo almadım çünkü..
Artı şunu da eklemek istiyorum en 1kilo 850 gr doğmuş bir çocuğum ve normal zamanımda yani premature falan değil.. minyonum yaşımı da göstermiyorum elhamdülillah bu kadar büyüdümgönlünü rahat tut Allah'ın izniyle beslenmene dikkat et fark olacaktır
bende dün çorap giymeye başladımtemmuz sonunda çorap diye kendime şaşıyordum ama yalnız değilmişim üşüyor yoksa ayaklarım.. bide enfeksiyon riski korkuttu ya beni daha bir dikkatliyim sanki
Canım korkma ben çok ağır geçirdim öksürük, tat koku gitti ama ben hep iyi düşündüm bide ben tek oldum eşim annemin olmadı tek başıma evde kaldım düşün. Nar yedim bol bol parol bile içmedim ama beni ıhlamur limon bal olayı kurtardı kızımda hep 10 gün önde hiç etkilenmedi olsada umursama ben hep grip gibi düşündüm netflixden sürekli dizi izleyip kendimi oyaladım olduysanda geçer giderÖncelikle çok geçmiş olsun. Ben 5 haftalık hamileyim. Eşim bugün işten geldiğinde yüksek ateş ve öksürüğü vardı yarın acile gidecek. Covid ise muhtemelen bana da geçmiştir5 haftalıkken geçirdiğinizde nasıl atlattınız. İlk ayın içindeyim diye biraz endişeliyim açıkçası
Ya çok tatlısın dizi izledim diyor kıyamam. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor. Dün mesajı yazdığımda birşeyim yoktu bugün aşırı halsizim ve başım ağrıyor. Netflix ve ıhlamur tedavisini mutlaka deneyeceğimCanım korkma ben çok ağır geçirdim öksürük, tat koku gitti ama ben hep iyi düşündüm bide ben tek oldum eşim annemin olmadı tek başıma evde kaldım düşün. Nar yedim bol bol parol bile içmedim ama beni ıhlamur limon bal olayı kurtardı kızımda hep 10 gün önde hiç etkilenmedi olsada umursama ben hep grip gibi düşündüm netflixden sürekli dizi izleyip kendimi oyaladım olduysanda geçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?