2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Canım internette bi tarif vardı avakoda muz süt pekmez bunları blenderdan karıştırıp içiyorlar bebek için faydalı olsun diye birde kaşar peynirini duydum ben faydalı diye

Benimkinin durumu bana gore degisiyor. Ben hareketliysem ya da mutluysam cok hareket ediyor. Durgunsam ve çoğunlukla dinlenip uyuyorsam o da durgun oluyor az hareket ediyor. Bol su icince de hareketli oluyor tespit ettim
Ayy benimkide tam tersi ayaktayım keyifliyim uslu duruyor üzülüyorum uzanıyorum başlıyor tepinmeye anne buradayım üzülme der gibi

Bende hamileliğin ilk haftalaronda pozitif çıkmıştım çok şükür bir sorun yaşamadım inşallah sende yaşamazsın içini ferah tut Allah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun
Su için bana hep bunu diyorlar
arada batmalar oluyor bende de ama alıştık artık yazdım sanıyordum yazmamışım
Çok sağol canım Su ile aram çok iyidir epey içiyorum doktorum büyümeden kaynaklı bu haftalarda normal olduğunu söyledi içim rahatladı biraz. Bugünde tamamen geçti şükür.

Bende hamileliğin başında covid oldum. Ateşini takip et yükselmesine izin verme bol bol vitaminli şeyler tüket ben o ara et suyu çok içtim ve c vitamini tükettim bol bol su içmeye çalıl

Teşekkür ederim, şekerim normal çıktı. Muzu söylüyorlardı kabızlığa karşın yemiyordum. Stresli bir gece geçirdim ama sabah bebeğim uyandırdı beni. Bu iyi geldi bir de hepinizin mesajları tabii. Günde bir yumurta ancak yiyebilirim ama kendimi zorlayacağım.

Böyle mesajları okumak iyi geliyor çok teşekkür ederim. umarım kilo aldırabilirim bebeğime. Kilo verdiğini düşünmesi bile beni çok üzdü.

Hayyal canım arkadaşlar yazılması gereken her şeyi yazmış hepsini okudum da.
Şuan için umutsuz olacağımız bir şey yok sadece takipte olacağız şeklinde konuşmuş bence doktor, ben de öyle düşünüyorum.
Baksana bebekler ilk 25-26. Haftada ancak gram hesabı büyüyorlar kalan kiloyu o geriye kalan çok kısa sürede alıyorlar.

Söylediğin gibi eğer gelişmese boyu da uzamazdı; boyunun uzaması sevindirici bir gelişme.

Yine sen bilirsin tabiki ama boş kaloridense faydalı kaloriler almaya çalış. 2 yumurta yemeni öneririm, eğer haşlama yemek seni zorluyorsa iki yumurtayı tavada omlet yapıp bir yufkaya dürüm vs yapabilirsin içine peynir yanına 1 bardak süt ile. Ben bu menüyü çok seviyorum

Zorlu yollardan geldik buralara, hepimizin bir hikayesi var. Sonları güzel bitecek inşallah. Bazı şeylere biz çok müdahale edemeyiz olacak olan olur ama yeter ki elimizden geleni yapalım. Yediklerin bebeğime can kan olsun

Canım sakın moralini bozma bol bol kaşarlı tostif yemeni tavsiye ederim. Proteini azaltma birde. Yumurta çok yiyemezsen süte yoğurda ayrana yüklen. Bişeycik olmıycak. Hem daha bebişlerin birden kilo alımı zamanı yeni yeni gelecek. Son ay hızlanıyor. Zayıf minyon bı bebek bile olsa sen onu doğunca pamuklara sarar güzel güzel beslersin.

Hayyal kuzum bende cok yumurta sevmiyorum. ya menemen de yiyorum genelde yada muffin yapiyorum sebzeli. Ornek olsun diye de yapip yapip buzluga attip, mikrodalga da yada firinda isitip yedigim bir tarif var. Onu paylasayim seninle Sen istedigin sebzelerle peynirlerle karistirip yapabilirsin

Çok teşekkür ederim Güzel haberler veririm inşallah size. Genetik olarak bana benziyor sanırım akşam ilk öğrenince biraz demoralize oldum ama şimdi daha alıştım. Küçük olacağını düşünüyorum kuzumun, ben de küçük doğup dışarıda çok gelişmişim. 2.500 olduğunu görsem bir… inşallah hepimizin hikayesi hayırlı devam eder.

Çok sağol canım Su ile aram çok iyidir epey içiyorum doktorum büyümeden kaynaklı bu haftalarda normal olduğunu söyledi içim rahatladı biraz. Bugünde tamamen geçti şükür.
Oh çok şükür. Arada neden girip çıkıyor ben de anlamadım hiç. Ters bi hareket yA da üşütüyor muyuz bilemedim :)

Maşallah doruk beye
Yersin kuzucum ya bi yumurta fazladan ne olacak. Güzel güzel tariflerde kullanırsın halledersiniz siz

Bende üşüttüm diye düşünüyorum havalar sıcak terliyoruz falan, şuan çok hassasız. Birde ağrı eşiği ile alakalı en çok bizim hissettiğimiz şiddetli sancı başkasına sinek ısırığı gibi geliyor

Ben hala patik giyiyorum evin içinde, söylemiş miydim :))))
üstümde gecelik ev elbisesi ayağımda patik yoksa üşütüyorum.

Canım ödemin var mı çok

Canım benim arkadaşlar herşeyi demişler bana bir arkadaşım yatmadan önce 1 bardak muzlu süt sadece bebeğin kilosuna etki ediyor demişti. geçen gün sağlık ocağındaki ebede bir tane yumurta yesen özellikle beyazın proteini asla zayi olmuyor direk bebeğe geçiyor dedi.
bende çok iştahlı bir insan değilim ama eşimin zoruyla hergün badem ceviz yedirttiriyordu bana.. bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum.. ben daha kilo almadım çünkü..
Artı şunu da eklemek istiyorum en 1kilo 850 gr doğmuş bir çocuğum ve normal zamanımda yani premature falan değil.. minyonum yaşımı da göstermiyorum elhamdülillah bu kadar büyüdüm gönlünü rahat tut Allah'ın izniyle beslenmene dikkat et fark olacaktır
Ben hala patik giyiyorum evin içinde, söylemiş miydim :))))
üstümde gecelik ev elbisesi ayağımda patik yoksa üşütüyorum.
bende dün çorap giymeye başladım temmuz sonunda çorap diye kendime şaşıyordum ama yalnız değilmişim üşüyor yoksa ayaklarım.. bide enfeksiyon riski korkuttu ya beni daha bir dikkatliyim sanki

Kıızz maşallah sana :)
giy giy, ben de çorap giymiyorum lastikler sıkıyor bir de yakıyor beni.
ama patik öyle değil, sıkmıyor, hem efil efil hem sıcak tutuyor ilginç bi alet
28 imden sonra patik giyiyorum analık rocks

Canım korkma ben çok ağır geçirdim öksürük, tat koku gitti ama ben hep iyi düşündüm bide ben tek oldum eşim annemin olmadı tek başıma evde kaldım düşün. Nar yedim bol bol parol bile içmedim ama beni ıhlamur limon bal olayı kurtardı kızımda hep 10 gün önde hiç etkilenmedi olsada umursama ben hep grip gibi düşündüm netflixden sürekli dizi izleyip kendimi oyaladım olduysanda geçer gider

Ya çok tatlısın dizi izledim diyor kıyamam. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor. Dün mesajı yazdığımda birşeyim yoktu bugün aşırı halsizim ve başım ağrıyor. Netflix ve ıhlamur tedavisini mutlaka deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…