İşte benim durumum bu, etten soğudum. Yiyemiyorum elimde değil. Ben de meyve çok yiyorum ama bebeğe yaramıyor ki, yarından itibaren kendimi kampa alayım bari.Ben çok düzenli beslenemiyorum canım istemiyor zorlamıyorum. Etten her şeyden soğudum. Bebeğin kilosu iyi gitti hep ben bunu çok meyve yememe bağladım. Muz ye bol bol. Pekmez ye. Bence farkedecektir inşallah toparlayacaktır
Kilo aldıran besinlere yükleneceğim canım, inşallah işe yarar.hatirladim canim smdi sen soyleyince.
acaba istah acici vitaminler fln oluyor , doktorun oyle birsey verse faydasi olur mu
dur hele kuzum nolursun yapma düşünme böyle şeyleri şimdi.Aksine tansiyonum bugün de bakıldı 9-7, genelde artık böyle seyrediyor 9-5,9-7 düşük tansiyona alıştı vücudum. Çok hareketliydim ne zamandır acaba ondan mı etkilendim bilmiyorum. Kordon kontrolünü Pazartesi günü Hüseyin hocayla bakcaz. O da bişeylerin sınırda olduğunu söylemişti demek bunlsrdan bahsetti. Cumartesi günü kilosu 850gramdı, bugün ise 750 çıktı. Kilo vermiş görünüyor. Kilo alımı durunca bebeği almaktan bahsediyorlar. Valla moralim çok bozuldu. Belli etmek istemesem de.
Herkese selam. Doktor kontrolünden geliyorum. Maalesef bebeğim 750 gram, 32 cm boyu uzuyor ama kilosu 3 hafta geriden geliyormuş. Biraz moralim bozuldu, 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim, çağırdı. Doktorum hareketlerimi azaltmamı ve dinlenmeli tavsiye etti. 1 hafta böyle deneyeceğim, inşallah iyi şeyler duyarım 1 haftaya. Perinatologa çok kızmıştım, sanırım onun dediğine geliyorum. Bebeğim çok az kilo alıyor.
Ben tavuk ve balık hiç tüketmiyorum yıllardır. Ette az yerdim zaten. Hamilelikte onuda istemedi canım. Hatta ev yemekleri bile yemek istemiyorum. Meyve yaramıyorsa ne yap biliyor musun yoğurdun içine pekmez koy günde iki kase ye. Yumurta yemeye çalış inşallah düzelecek inanıyorum ben.İşte benim durumum bu, etten soğudum. Yiyemiyorum elimde değil. Ben de meyve çok yiyorum ama bebeğe yaramıyor ki, yarından itibaren kendimi kampa alayım bari.
dur hele kuzum nolursun yapma düşünme böyle şeyleri şimdi.
kilo vermemiştir, sonuçta ölçümünüzü su an iki farklı doktor yaptı. değişiklik gösteriyordur..
bak sen de zaten yeterince streslisin, çalışmaya devam ediyorsun, hayatın yoğun. bununla alakalıdır belki de şu anda.
sen dediğin gibi kendini bir kampa al. bol bol proteinli beslen. mümkünse omega 3 e de ağırlık ver olur mu? canın istemez bilirim..
pazartesi beni de çağırdı 13:30 da orda olacağım denk düşersek sana bu sefer kocaman sarılıcam tamam mı
Corasprin en başından beri kullanıyorum hatta oksapar da. Soluma yatcam bundan sonra dediğin gibi, pek yapamıyorum hep sağımda uyanıyorum.Hayyal bebeklerin kilo alamamasının en büyük sebebi centik olması bebeği besleyen damarlarda.akıma baktrdın mı ya da coraspin gbi ilaçlar verdi mi? sen hep sol tarafına yatmaya calış
Her gün yumurta yemem lazım kendimi zorlamam lazım haklısınız, pekmez yemeye de dikkat edeyim, bakalım 1 haftada ne değişecek…Ben tavuk ve balık hiç tüketmiyorum yıllardır. Ette az yerdim zaten. Hamilelikte onuda istemedi canım. Hatta ev yemekleri bile yemek istemiyorum. Meyve yaramıyorsa ne yap biliyor musun yoğurdun içine pekmez koy günde iki kase ye. Yumurta yemeye çalış inşallah düzelecek inanıyorum ben.
Bebeğin kilo vermemiştir ölçüm yanlıştır kuzu ya bu durum senin besleyen damarlarınla ilgili 2 kg olsun bi inş dışarda gayet güzel büyüyecek oKilo aldıran besinlere yükleneceğim canım, inşallah işe yarar.
Aynen avokado da seviyorsan eklemeye çalış listene.Ne bileyim biraz araştıracağım nasıl kilo alabilir diye, ceviz ve kaşar peyniri kilo aldırıyormuş öyle de deneyeceğim. Sağolasın canım iyi ki varsın
Aksine tansiyonum bugün de bakıldı 9-7, genelde artık böyle seyrediyor 9-5,9-7 düşük tansiyona alıştı vücudum. Çok hareketliydim ne zamandır acaba ondan mı etkilendim bilmiyorum. Kordon kontrolünü Pazartesi günü Hüseyin hocayla bakcaz. O da bişeylerin sınırda olduğunu söylemişti demek bunlsrdan bahsetti. Cumartesi günü kilosu 850gramdı, bugün ise 750 çıktı. Kilo vermiş görünüyor. Kilo alımı durunca bebeği almaktan bahsediyorlar. Valla moralim çok bozuldu. Belli etmek istemesem de.
29. Haftanın içindeyim canım. Ona göre hesap yaptı zaten doktor. Fark giderek açılıyor, ki zaten baştan beri perinatologun dediği buydu. 750 görünüyor şu an. Normalde beni haftada bir asla çağırtmazdı ilk defa yüzü ciddileşti doktorun. Biraz dikkat etmem lazım kendime, hayırlısı olsun herşeyin.Canim 850 gr 27 haftalik bebis icin normal degil mi? Ben 27. haftada gittigimde 900 gr cikmisti bebis ve normal demisti doktor. 50 gr cok az bir fark. 750 gr cikmasinin sebebi olcumlerdeki farklilik olabilir mi?
Bence hemen kendini strese sokma dedigin gibi bol istirahat et kampa al kendini Allahin izniyle buyur bebis. Minyon bir bebek de olabilir hemen en kotuyu dusunmeyelim.
Canım 27. Haftada 890 gramdi benim bebeğim. Zaten ölçümler aşağı yukarı bir değer net değil. Ve 3 hafta geriden geliyorsa o zaman bizimkilerin de geride olması gerekmez mi ? Moralini bozmadan beslenmeme dikkat et Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak bebeğine. Benim ilk hamileligimde doktorum izindeyken başka bir doktora gitmiştim 7 aylık hamileyken bana çocuk gelişmemis hiç kilo almamış buyumemis demişti ağlaya ağlaya çıkmıştım çünkü öncesinde bir şey yoktu ve oğlum 3050 gram doğdu maşallah çokta sağlıklı doğmuştu ve 36 haftada doğmasına rağmen. Kötüyü düşünme hemen dikkat et yeter.Herkese selam. Doktor kontrolünden geliyorum. Maalesef bebeğim 750 gram, 32 cm boyu uzuyor ama kilosu 3 hafta geriden geliyormuş. Biraz moralim bozuldu, 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim, çağırdı. Doktorum hareketlerimi azaltmamı ve dinlenmeli tavsiye etti. 1 hafta böyle deneyeceğim, inşallah iyi şeyler duyarım 1 haftaya. Perinatologa çok kızmıştım, sanırım onun dediğine geliyorum. Bebeğim çok az kilo alıyor.
Canım 27. Haftada 890 gramdi benim bebeğim. Zaten ölçümler aşağı yukarı bir değer net değil. Ve 3 hafta geriden geliyorsa o zaman bizimkilerin de geride olması gerekmez mi ? Moralini bozmadan beslenmeme dikkat et Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak bebeğine. Benim ilk hamileligimde doktorum izindeyken başka bir doktora gitmiştim 7 aylık hamileyken bana çocuk gelişmemis hiç kilo almamış buyumemis demişti ağlaya ağlaya çıkmıştım çünkü öncesinde bir şey yoktu ve oğlum 3050 gram doğdu maşallah çokta sağlıklı doğmuştu ve 36 haftada doğmasına rağmen. Kötüyü düşünme hemen dikkat et yeter.
Biliyorum bebeğin duruşuna göre bile değişiyormuş kilosu vs, umarım bir sonraki kontrolde güzel şeyler duyarım. Ne güzel şeyler yazmışsın. Çokta gözüm yok, 2.500 olsaydı o günleri görseydim yeterdi. İnşallah alır kilo bebeğim. Tek tesellim boyunun uzamış olması, demek ki gelişiyor.Canım 27. Haftada 890 gramdi benim bebeğim. Zaten ölçümler aşağı yukarı bir değer net değil. Ve 3 hafta geriden geliyorsa o zaman bizimkilerin de geride olması gerekmez mi ? Moralini bozmadan beslenmeme dikkat et Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak bebeğine. Benim ilk hamileligimde doktorum izindeyken başka bir doktora gitmiştim 7 aylık hamileyken bana çocuk gelişmemis hiç kilo almamış buyumemis demişti ağlaya ağlaya çıkmıştım çünkü öncesinde bir şey yoktu ve oğlum 3050 gram doğdu maşallah çokta sağlıklı doğmuştu ve 36 haftada doğmasına rağmen. Kötüyü düşünme hemen dikkat et yeter.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben 5 haftalık hamileyim. Eşim bugün işten geldiğinde yüksek ateş ve öksürüğü vardı yarın acile gidecek. Covid ise muhtemelen bana da geçmiştirCovid olan arkadaşlar ben 5. Haftamda olmuştum ama bu sefer acayip halsizim ve burnum çok tıkalı korkuyorum hamileliğimde 2. Kere covid olmak istemiyorum
Merak etmeyin bol bol dinlenin, bol su için, her gün kahvaltida iki yumurta, bol kaşar peyniri, zeytin, ceviz, sütNe bileyim biraz araştıracağım nasıl kilo alabilir diye, ceviz ve kaşar peyniri kilo aldırıyormuş öyle de deneyeceğim. Sağolasın canım iyi ki varsın
Benimkinin durumu bana gore degisiyor. Ben hareketliysem ya da mutluysam cok hareket ediyor. Durgunsam ve çoğunlukla dinlenip uyuyorsam o da durgun oluyor az hareket ediyor. Bol su icince de hareketli oluyor tespit ettimSelam kızlar bir şey merak ediyorum hepinizin bebişleri çok hareketli mi? Benim kız 2 gün çok hareketli 3 4 gün sakin. Düzenli hareket hissediyorum ama hep öyle gümbür gümbür hareketleri yok. Pozisyonuyla da alakalı olabilir mi bilmiyorum şuan hala ters ayakları çok aşağıda. Öyle dönme falan da hissetmiyorum pozisyonu aynı hep..
Benim arkadaşımında bebeği karnında kilo verdi canım 10 gün oluyor zamanında yaptı doğumunu arkadaşım minyon birde çok iştahsızdı sigara ve kahve ile geçirdi hamileliğini bebeğimiz iyi şimdi şükür endişelenme çok,kaşar iyi geliyor demişlerdi bebeğe kilo aldırıyormuş bebeğin için yiyebilirsen deneAksine tansiyonum bugün de bakıldı 9-7, genelde artık böyle seyrediyor 9-5,9-7 düşük tansiyona alıştı vücudum. Çok hareketliydim ne zamandır acaba ondan mı etkilendim bilmiyorum. Kordon kontrolünü Pazartesi günü Hüseyin hocayla bakcaz. O da bişeylerin sınırda olduğunu söylemişti demek bunlsrdan bahsetti. Cumartesi günü kilosu 850gramdı, bugün ise 750 çıktı. Kilo vermiş görünüyor. Kilo alımı durunca bebeği almaktan bahsediyorlar. Valla moralim çok bozuldu. Belli etmek istemesem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?