2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Simdi anladim gibi o zaman travel alıp ayriyeten oto koltugu alacagim . Ayriyetten ana kucagi gerekmiyor travelinkini kullanirim o zaman. Eve cikarmak icin
Aynen canım travellerde puset olduğu için ben hem ana kucagi olarak kullanırım demiştim öteki bebek arabalarindan sırf bu yüzden vazgeçmiştim bir de arkadasimda Pierre Cardin vardı çok memnundu. Ayriyetten oto koltuğu yeterli oluyor hatta ilk zamanlar pusette yetiyor ama sonra mecburen oto koltuğu lazım

Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun
Oy miniğim annesine neler cektirdi doğana kadar çok şükür sende iyisin kızında ay çok mutlu oldum ya

O da var tabi oto koltugunun acelesi yok o zaman .. bir iki ay sonra da alınıyor. Bir de zorlanma durumu olursa alınır. Anca anladin sag ol ya .. Hep fransizdim bu konuya

O da var tabi oto koltugunun acelesi yok o zaman .. bir iki ay sonra da alınıyor. Bir de zorlanma durumu olursa alınır. Anca anladin sag ol ya .. Hep fransizdim bu konuya
Yani benim düşüncem o yönde oto koltuğu şuan şart değil belli bir süre sonra , ya da güzel bir indirim vs yakalanırsa rica ederim canım ne demek çok araştırmıştım bende

Cooook sevindimm
Teşekkür ederim canım
Hayyal ne güzel bir haber bu çok sevindim gözünüz aydın Allah hiç ayırmasın sizi
çok teşekkürler
canımsın inşallah
Çok şükür çok şükür ❤ nasıl sevindim anlatamam canım yaa
canımsın çok teşekkür ederim
Ayyyy Çok sevindim gözünüz aydın minik savaşçımız Doruk beye maşallah. Az kaldı annesi Allah’ın izniyle kısa süre sonra kollarında olacak yavrun
ne savaşçı 36cmlik süt savaşçısı
Çok sevindim, gözünüz aydın
Teşekkür ederim

Peki o bebek arabasini kullanacagiz demi uzun sure... oto koltugu ayri mi alayim yanj... puset yani ana kucagi da artik eve alinir anlayacagim birazdan ha gayret
Travel sistemliler pusetli oluyor o puseti belli bir süre hem bebeği tasımak hemde oto koltugu olarak kullanıyorsun. Ama işte 6-7 ay sonra tasınıp skğmıyormus minnak kuşlar. Bu süre içinde tabi ayrı oto koltugu muhabbeti sana kalmıs güzel bir indirim denk gelirse alınabilir yoksa bekleyip yazınn alırsın.
Canlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Yaa hayırlı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inşallah Yuvanız huzurlu mutlulukla büyüyün inşallah annesi sen dışarda büyüteceksin artık öyle güzel bakacaksın ki düşünme bunları hiçç. Bol bol sütün gelsin inşallah şifa olsun büyütsün Güneş kızı

Teşekkür ederim canım

çok teşekkürler

canımsın inşallah

canımsın çok teşekkür ederim

ne savaşçı 36cmlik süt savaşçısı

Teşekkür ederim

Minik savascı abimiz o biziim arkadaslarıda yavaş yavaş gelmeye başlıyor aceleci kuşumuzun. Öyle güzel büyüyecek ki annesi inşallah evine yuvasına sağlıkla kavuşmak bir nasip olsuun. Sen ne güzel şeyler yedirip içirirsin büyür gider öyle

Teşekkür ederim canım

Evdeki süt stoğunu nasıl bitirecek merak ediyorum inşallah canım

Canlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallah cok cok gecmis olsun kuzum sanada kilosuda kotu deil canim bundan sonra kucaginda zaten emzirirsin olmadi mama verirsin bir sekilde alir kilo hic uzulme... Sezaryanin nasildi kuzum agrin sizin coktur simdi insallah cabucak toparlarsin bizi habersiz birakma sabahtan beri 9 dogurdum seni beklerken

O degil de bu sabah herkes erkineen uyanmis @sunshine

Yani bana da normal telsiz yeter diyorum ama bazen acaba diyorum :) valla cevap benim icin almama konusunda icimi rahatlattı. Peki marka filan ne oneriyorsun
Canım ben motorola kullanıyorum ama weewell de çok iyi diyorlar ama kullanmadım. Benim kullandığım model
Motorola MBP161 Aktivite Zamanlayıcılı DECT Dijital Bebek Telsizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…