- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız![]()
İmkanınız varsa normal doğurun![]()
Ohhh maşallah maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım
Bebem kucağımda
Çok şükür sağlıkla gelmişCanlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Aynen canım travellerde puset olduğu için ben hem ana kucagi olarak kullanırım demiştim öteki bebek arabalarindan sırf bu yüzden vazgeçmiştim bir de arkadasimda Pierre Cardin vardı çok memnundu. Ayriyetten oto koltuğu yeterli oluyor hatta ilk zamanlar pusette yetiyor ama sonra mecburen oto koltuğu lazımSimdi anladim gibi o zaman travel alıp ayriyeten oto koltugu alacagim . Ayriyetten ana kucagi gerekmiyor travelinkini kullanirim o zaman. Eve cikarmak icin
Oy miniğim annesine neler cektirdi doğana kadarCanlarım
Bebem kucağımda
O da var tabi oto koltugunun acelesi yok o zaman .. bir iki ay sonra da alınıyor. Bir de zorlanma durumu olursa alınır. Anca anladin sag ol ya .. Hep fransizdim bu konuyaAynen canım travellerde puset olduğu için ben hem ana kucagi olarak kullanırım demiştim öteki bebek arabalarindan sırf bu yüzden vazgeçmiştim bir de arkadasimda Pierre Cardin vardı çok memnundu. Ayriyetten oto koltuğu yeterli oluyor hatta ilk zamanlar pusette yetiyor ama sonra mecburen oto koltuğu lazım
Canim hayirli olsunCanlarım
Bebem kucağımda
Ay maşallah maşallah sonunda dünyaya geldi sabırsız güneş hanımCanlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
O zaman bir iki ay oto koltugu almya Bile gerek yokEvet evetilk aylarda bebe arabasına takılan, hastaneden çıkarken bebenin taşındığı, ilk 6 ayda da oto koltuğu gibi kullanılan.
Yani benim düşüncem o yönde oto koltuğu şuan şart değil belli bir süre sonra , ya da güzel bir indirim vs yakalanırsaO da var tabi oto koltugunun acelesi yok o zaman .. bir iki ay sonra da alınıyor. Bir de zorlanma durumu olursa alınır. Anca anladin sag ol ya .. Hep fransizdim bu konuya
Kuzucum 3 gün sıkıntılı sonra yavaş yavaş normale dönüş kısmetseCanlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Cooook sevindimm![]()
Canımm benim ne güzel bir haber verdin öyle Rabbim kucağına alıp evinize döneceğin gününde haberini vermeni nasip etsiinİnsallah kendi kendine nefes alması sorun olmaz bu şekilde iyi olma yönünde büyür sağlıklaa
![]()
Çok şükür çok şükür❤ nasıl sevindim anlatamam canım yaa
![]()
AyyyyÇok sevindim gözünüz aydın minik savaşçımız Doruk beye maşallah. Az kaldı annesi Allah’ın izniyle kısa süre sonra kollarında olacak yavrun
![]()
Teşekkür ederimÇok sevindim, gözünüz aydın![]()
Yaa tebrik ederim, sağlıkla mutlulukla büyüsünCanlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Travel sistemliler pusetli oluyor o puseti belli bir süre hem bebeği tasımak hemde oto koltugu olarak kullanıyorsun. Ama işte 6-7 ay sonra tasınıp skğmıyormus minnak kuşlar. Bu süre içinde tabi ayrı oto koltugu muhabbeti sana kalmıs güzel bir indirim denk gelirse alınabilir yoksa bekleyip yazınn alırsın.Peki o bebek arabasini kullanacagiz demi uzun sure... oto koltugu ayri mi alayim yanj... puset yani ana kucagi da artik eve aliniranlayacagim birazdan ha gayret
Yaa hayırlı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inşallahCanlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Teşekkür ederim canım
çok teşekkürler
canımsın inşallah
canımsın çok teşekkür ederim
ne savaşçı 36cmlik süt savaşçısı
Teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim canımTravel sistemliler pusetli oluyor o puseti belli bir süre hem bebeği tasımak hemde oto koltugu olarak kullanıyorsun. Ama işte 6-7 ay sonra tasınıp skğmıyormus minnak kuşlar. Bu süre içinde tabi ayrı oto koltugu muhabbeti sana kalmıs güzel bir indirim denk gelirse alınabilir yoksa bekleyip yazınn alırsın.
Evdeki süt stoğunu nasıl bitirecek merak ediyorumMinik savascı abimiz o biziimarkadaslarıda yavaş yavaş gelmeye başlıyor aceleci kuşumuzun. Öyle güzel büyüyecek ki annesi inşallah evine yuvasına sağlıkla kavuşmak bir nasip olsuun. Sen ne güzel şeyler yedirip içirirsin büyür gider öyle
![]()
![]()
BeklemekteyimAhahha canım ya gir gir şimdi taze annemizi darliyacagiz gelsin dene yaptın nasıl geçti nasıl hissediyorsun diye
Canlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Canım ben motorola kullanıyorum ama weewell de çok iyi diyorlar ama kullanmadım. Benim kullandığım modelO degil de bu sabah herkes erkineen uyanmis @sunshine
Yani bana da normal telsiz yeter diyorum ama bazen acaba diyorum :) valla cevap benim icin almama konusunda icimi rahatlattı. Peki marka filan ne oneriyorsun