2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
-Sunshine -Sunshine ben boşuna mı diyom bunlara normal fırtlatın 🤓gözün aydın bebeğim sabahtandır bekliyoduk analı babalı büyüt inşallah
🥰
Hastane günlerimi hatırladım da normal de doğuramazdım ben sanırım. O bekleme anı, açılmayı bekleme filan. Normal doğuran herkese müthiş saygım var 🥲☺️

Bizde bu gün kontrol deydik nst de sancı çıkmadı 33+0 kg 2400 biraz iri gidiyor hâlâ vajina ve kasık ağrısı için alttan muayene yaptı açılma yok çok şükür 🙏 kafası aşağıda olduğu için mış 3 gündür çok korktum bol istirahat ile gecicek günlerimiz artık

Hastane günlerimi hatırladım da normal de doğuramazdım ben sanırım. O bekleme anı, açılmayı bekleme filan. Normal doğuran herkese müthiş saygım var 🥲☺️
Ben de yapamazdım saatlerce bekleyemem ya beynime pıhtı atarsa bebeği boğarsam diye ama bu karakterimle alakalı korkağım biraz yapanlara helal 😁

O zaman bir iki ay oto koltugu almya Bile gerek yok 😊😄

Aynen, pusetin varsa oto koltuğu olarak ilk aylarda kullanıyorsun. Tabi pusetlerin isofix baza ile araca bağlananları var, ama o parçalar çok pahalı. Onun yerine oto koltuklarını takip edip indirim yakalar yakalamaz almak daha mantıklı sanki.

Ben de bu puset / oto koltuğu / araba vs işlerini çözene kadar çok çok yorulmuştum 😂

Aynen, pusetin varsa oto koltuğu olarak ilk aylarda kullanıyorsun. Tabi pusetlerin isofix baza ile araca bağlananları var, ama o parçalar çok pahalı. Onun yerine oto koltuklarını takip edip indirim yakalar yakalamaz almak daha mantıklı sanki.

Ben de bu puset / oto koltuğu / araba vs işlerini çözene kadar çok çok yorulmuştum 😂
Bilmeyince neler kafa karıştırıcı... öğrenince insan rahatliyor... Suan bebegin bakimi icinde endise var.. su olursa ne yaparim bu olursa ne yaparım diye :) ama insan yasayarak ogreniyormus... tabi kitap da alacağım. Bas ucu kitabi vardir elbet . Daha onu arastirmadim. 🤦‍♀️

Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız 🥹🥹🥹
İmkanınız varsa normal doğurun 😅
Aaa msjı kaçırmışım bu vakte kadar girip çıkıyorum yazamadı diyorum megerse Güneş bebiş dogmuş saglıkla 🧿🥰 hayırlı olsun kuzum
Bizleri unutma ara ara güncelleme yap, guzel haberlerini bekliyoruz 🤗☀️🌺

Back
X