2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
🙈🙈🙈 Ayyy çok korkuyorummmm 🥲 nasıl bir duygu karmaşası olacak acaba 😍🥲
İnşallah canım şu an bütün duygularım o kadar karışık ki.

Canım doruk kuş iyi, Allah’a şükür 20cc beslenmeye başladı 2 saatte bir ♥️🙏 entübeden de ayrıldı. Doktorumuz cuma günü kanguru bakımı yapılacak dedi. Bol bişeyler giy gel deyince havalara uçtum 🥲 kanguru bakımı aşağıdaki gibidir 🙈 cuma günü biz temsili 😍
Sen nasılsın? Nil kızımız nasıl?
Canim cok sevindim ya :) insallah doruğu da eve götüreceksin inşallah:)

Kızlar benim üst bacak kısımlarım ağrıyor ya sabah uyandıgımda ağrıyla uyanıyorum. Rahat uyuyamıyoruz geceleri acaba ondan mı oluyor ki. Tek tarafa sabit yatıyoruz sürekli oda yapıyor olabilir. Bu haftanında olayı bacak ağrısı oldu bakalım önümğzde ki hafta bizi ne bekliyor😅

Vucut hazırlıyor canim bak bunu doktora soracaktim unuttum carsamba sorayim bari. Gecen hafta bende de oldu bir kac gun . Bu siralar olmuyor da bugun lavaboda adet kani geldigindeki koku var ya o his oldu. Tabi bir sey yok... bende 35+2 bu haftaların belirtileri. Sıkıntı yapma nst de cikiyor her sey
Hiç nstye girmedim haftaya cumartesi günü girecem karnım tamamen aşağıda geceleri panikle uyanıyorum doğum başlayacak korkusuyla

Canim canını sıkma bol su , doktorun dedigi gibi havuc suyu ic . Iyi gelir . Ben kendi bebitoma takiliyordum. 35+0 da 2500 cikti da ... dikkat et diyordu doktor. Ne bilecek anasi 3800 dogdu 😀 Hareketleri fazla bizimkinin oyle böyle yaklasti
Doğru düzgün beslenemiyorum da ben nasıl hep kilolu gidiyor ben onu anlamıyorum. Bundan sonra suyu azalışa geçecektir dedi doktor bilmiyorum bakalım inşallah zamanında olur doğum.
İkimizin de 19 ekim görünüyor doğum aslında daha var 😀
Kuzum korkulacak bir şey yoktur insallah. Havuc suyunu ihmal etme onu içip su seviyesi normale dönenler oluyor. Riskli bir durum olmayacaktır insallah. Çarşamba çok uzun bir zaman değil güzel haberler alacaksındır eminim
10 gün öncede sınırdaydı bu 10 gün içinde 1 kere koca bir bardak havuç suyu içtim aslında ama günde 1 içsem daha iyi olurmuş birde öyle deneyeceğim. İnşallah canım bakalım en azından 38.haftaya dayanabilseydik iyi olurdu.

Doğru düzgün beslenemiyorum da ben nasıl hep kilolu gidiyor ben onu anlamıyorum. Bundan sonra suyu azalışa geçecektir dedi doktor bilmiyorum bakalım inşallah zamanında olur doğum.

10 gün öncede sınırdaydı bu 10 gün içinde 1 kere koca bir bardak havuç suyu içtim aslında ama günde 1 içsem daha iyi olurmuş birde öyle deneyeceğim. İnşallah canım bakalım en azından 38.haftaya dayanabilseydik iyi olurdu.
Bende dogru duzgun yemiyorum. Önceden ne yiyorsam o . Kendim de aldim cocuk da 2 hafta onden gidiyordu. Bugün endokrinci de diyor.. önde gitmesinin sebebi bundanmis seker sinirda cikmisti da... bakalim ilk kim doguracak 😀😀😀😀😀

Hiç nstye girmedim haftaya cumartesi günü girecem karnım tamamen aşağıda geceleri panikle uyanıyorum doğum başlayacak korkusuyla
Ilk nst beni de germisti... o gun sacma salak hareketlerim oldu . Dikkatsizlik vs.. cay bile dokuldu diyeyim... cok kasma kendini... bende gece uyuyamadim evet takiyoruz ama aza indirgemeye calisalim. Kocalarimizla sataşalim :) dinlemeyelim kendimizi :)))

Bende dogru duzgun yemiyorum. Önceden ne yiyorsam o . Kendim de aldim cocuk da 2 hafta onden gidiyordu. Bugün endokrinci de diyor.. önde gitmesinin sebebi bundanmis seker sinirda cikmisti da... bakalim ilk kim doguracak 😀😀😀😀😀
Ben 5kg aldım şekerimde çıkmadı benimkinin açıklaması da yok 😀 Şuan hiç hazır değilim kızlar doğurdum diye buraya yazmaya. Aman şekerine dikkat et son ayın içindeyiz bebek doğduktan sonra bol bol yersin.

Eki Görüntüle 3130587
Kızlar kardeşim bunu almış bana, bana sağlksız geliyor, iç organları sıkışır gibi bebeğin sanki 😬 Kullanacak olan var mı bundan? Tavsiye eden yoksa iade edeceğim
Canm ben solomom baby aldım yapısı bebeklere tamamen uygun kalça çıkıklığı varsa bile tedavi ediliyor. Yenidoğan aparatıyla birlikte aldım göbek vs düştüğünde direk kullanırım :) bir incele istersen

demir eksikliği kansızlık zaten nefes alamama organların oksijenlenememesi sorununu ortaya çıkarıyor ki ben bir ara su içerken bile boğuluyor gibi hissetmeye başlamıştım. bana demiri serumla verdi bir haftada düzeldim şükür son aya girince tekrar vericek çünkü bende haplar işe yaramıyor altta yatan başka bir hastalıktan şüpheleniyor doktorum ama onun içinde doğumdan sonra bakalım dedi şimdi ne ilaç verse zaten içemeyeceğim... senin içinde çok geçmiş olsun umarım doğru demir takviyesi ile düzelir hemoroid içinde şifa bulursun. hemoroid ve doğumuna yardımcı olcak bi bilgi ılık su da otur hem vajina çıkışın yumuşar yırtılman olmaz hem hemoroidin yumuşar tuvalette daha az sıkıntı yaşarsın. Acil şifalar dilerim.
Ben de senin gibiyim ama yeni bisey degil belki 10 senedir var. Bi sonuc alirsan haber edersen sevinirim.

Ben de senin gibiyim ama yeni bisey degil belki 10 senedir var. Bi sonuc alirsan haber edersen sevinirim.
benimde yeni değil ilk okuldan beri var :D evimiz sokağın ortasında okulum başındaydı ben bayılırdım öğretmenler kucağında eve götürürdü :D tabi o zamanlar çocuktur aç bırakmıştır kendini çok koşmuştur deyip üstüne düşmemişler durumun :D artık doğumdan sonra doktorumun yönlendirmesi ile bi sonuç alırsam yeşillendiririm buraları :D

Ben 5kg aldım şekerimde çıkmadı benimkinin açıklaması da yok 😀 Şuan hiç hazır değilim kızlar doğurdum diye buraya yazmaya. Aman şekerine dikkat et son ayın içindeyiz bebek doğduktan sonra bol bol yersin.
İlk bebek olunca biraz dikkat edemedim. Normalde ben kendimi tutarim da bu is baska ya... hormonlar degisiyor ya ... bir de hareket kisitligim var ya o yuzden eritemiyorum. Hayırlısı bakalim 😀

Ilk nst beni de germisti... o gun sacma salak hareketlerim oldu . Dikkatsizlik vs.. cay bile dokuldu diyeyim... cok kasma kendini... bende gece uyuyamadim evet takiyoruz ama aza indirgemeye calisalim. Kocalarimizla sataşalim :) dinlemeyelim kendimizi :)))
Benim ters olduğumu farkedince ekstra ilgileniyor :)

Dayanır canım ya risk görse doktorun tepkisi daha farklı olurdu bence
Kizlar benim oğlan haftasından çok ilerde gidiyo başından beri hep ilerdeydi ama bu hafta iyice büyümüş 🤔 37 haftada 4 kilo civarında 38+6 da alırız dedi doktorum bu çocuk kaç kilo doğacak bu kadar beklerse 😏
Oy maşallah tosuncuk 😍 4.300 bulur gibi o zaman gün olarak ne oluyor şimdi alacağı tarih seninde geri sayımın başladı o zaman 🙏🏻

benimde yeni değil ilk okuldan beri var :D evimiz sokağın ortasında okulum başındaydı ben bayılırdım öğretmenler kucağında eve götürürdü :D tabi o zamanlar çocuktur aç bırakmıştır kendini çok koşmuştur deyip üstüne düşmemişler durumun :D artık doğumdan sonra doktorumun yönlendirmesi ile bi sonuç alırsam yeşillendiririm buraları :D

😂😂 ayni seyi nasil yasamis olabiliriz ya. Beni 1-2 goturduler baktilar hep oluyor kaldirip mudur yardimcisinin odasina goturuyorlardi kimse gelip bakmiyodu bile kendi kendime ayiliyodum derse gidiyodum alismislardi artik😂

Bana da hamileligin basindan beri hap icmeme ragmen etkisi olmayinca doktor serum verdi dogumdan sonra da ayni serumu tekrarlariz dedi.
Zaten psikolojimi de bozmaya baslamisti surekli nefes alamayacakmisim bogulacakmisim gibi hissediyordum bebek de olunca insan panik oluyor. Serum cok iyi geldi o yuzden bi de yuzume renk geldi iyi hissettiriyo en azindan 😂

😂😂 ayni seyi nasil yasamis olabiliriz ya. Beni 1-2 goturduler baktilar hep oluyor kaldirip mudur yardimcisinin odasina goturuyorlardi kimse gelip bakmiyodu bile kendi kendime ayiliyodum derse gidiyodum alismislardi artik😂

Bana da hamileligin basindan beri hap icmeme ragmen etkisi olmayinca doktor serum verdi dogumdan sonra da ayni serumu tekrarlariz dedi.
Zaten psikolojimi de bozmaya baslamisti surekli nefes alamayacakmisim bogulacakmisim gibi hissediyordum bebek de olunca insan panik oluyor. Serum cok iyi geldi o yuzden bi de yuzume renk geldi iyi hissettiriyo en azindan 😂
serumu haftasında iyi geldiğini anladım herkes diyordu renk geldi canlandın falan :D inşallah dediğim gibi doğumdan sonra birine yönlendirecek beni doktor ordan birşey çıkarsa haber veririm :D

Kizlar benim oğlan haftasından çok ilerde gidiyo başından beri hep ilerdeydi ama bu hafta iyice büyümüş 🤔 37 haftada 4 kilo civarında 38+6 da alırız dedi doktorum bu çocuk kaç kilo doğacak bu kadar beklerse 😏
Ayni senin gibiydi ablam kafasi buyuk ve 2 hafta ondeydi bebek 38de doktor parmaklamis alttan 2 gun sonra ablamn suyu gelmis normal dogum yapmisti beklerse 40ı 4 kilo üstü dogar demis mudale etmisti eger boyle ihtimali varsa sende allttan mudale etmesini talep edebilirsin bende korkuyorum 40 hafta cok kilo alirsa diye 😪

Doğum günün kutlu olsun canım 🥰🥰
tesekkur ederim canim 🥰🥰
Doktordan çıktım kızlar. Suyu tam sınırda dedi yine. Her gün 1 bardak havuç suyu iç dedi. Çarşamba günü yine gel dedi. Biraz stres oldum bekleyeceğiz bakalım. 35+2 hafta 2770gr 49cm dedi. Kötü bir senaryoda tek umudum kilosunun iyi olması yoksa haftası daha küçük 😢
kuzum zaten 34 sonra kendileride nefes alabiliuor. ciger gelistiriciye bile gerek yok. hic kendini strese sokma. kotu bir seneryo yok burda.
Masallah kilosuda cok guzel 🧿
22 Eylülde ameliyat olacakmış eşim kızlar çok şükür kapalı ertesi gün çıkartıyorlarmış 😍🙏🏼🙏🏼
oo kapaliyda hemen toparlar kuzum 🙏🏼🧿

Back
X