2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya ekimcim sağolasın 🤭😍 inşallah ben de 50-60ccleri duyarım 🙈 annesinin buxluğu süt dolu içsin bir zahmet 😂 maşallah kızına 🧿 günler nasıl geçiyor bu arada Nil kızımızla ☺️

Akrep 🦂 ler çoğalıyor 🤪♥️🧿

😂 kısmet 🤦🏻‍♀️🙈

Cansınız 😘♥️🍀 yarın 2de oradayım kısmetse ☺️

Ya canım hope 😘 nasıl stresteyim sorma 🥲 fotoğraflara bakıyorum çok tuhaf bir hissiyat inşallah koyverip ağlamam 🥲
Nil kızımız ellerini şapırdatıyor uyandığında ben açım mesajı veriyor bize 😂 sütüm artmıyor sayılır 30 cc çıktı dün biberonla verdim 3 kerede beni emdi beni emsede doymuyor bu kız mamaya alıştı ama yinede sütümü veriyorum vitamin olsun azda olsa diyorum doruk beni çok mutlu ediyor senin yaşadığın süreçler çok zorluydu Allah büyük inşallah bundan sonra her şey kolay ve güzel olcak🤲

Çok kötü bir gün geçiriyorumm 😢 Ne zaman mutlu olucaz baba 😏
Eşim safra taşı ve iltihabıyla hastaneye gitmiş gece doktor ameliyat demiş yanına gitmek istiyorum uçak artı otobüs olacak oda gelme diyor meğer gittiğinden beri geceleri hastaneye gidiyormuş artık ilaç tedavısı olmuyor almamız lazım demiş doktor çok üzgünüm yanında olmak istiyorum 😏
Ve çok sevdiğim bir arkadaşım okuldan ayrılıyor çok ders yükünden 36 saat derste bana yazmışlar herkesle aynı nöbet yazmışlar bende çalışmıcam artık dedim cumartesi doktora gidicem başlatıcam raporumu😢 Canım çok sıkkın anlayacağınız bebişimde çok sakin üzülünce oda duruyor galiba 😔
Çok geçmiş olsun canım başlat iznini boşver. Bugünlerin bi daha gelmeyecek. Eşine de çok geçmiş olsun endiselenme. Safra kesesi taşı iltihabı çok lanet bişey gerçekten ama inan ameliyatı kapalı olursa inşallah bıçak gibi kesilir şikayetleri. Bizim sezeryanlardan daha kolaydır. Üzme kendini. Senin gitmek istemeni çok iyi anlıyorum ama artık seyahat etmek sakınca yaratabilir. Eşinin de içi rahat etmez eminim. Allah'ım şifa versin

Nil kızımız ellerini şapırdatıyor uyandığında ben açım mesajı veriyor bize 😂 sütüm artmıyor sayılır 30 cc çıktı dün biberonla verdim 3 kerede beni emdi beni emsede doymuyor bu kız mamaya alıştı ama yinede sütümü veriyorum vitamin olsun azda olsa diyorum doruk beni çok mutlu ediyor senin yaşadığın süreçler çok zorluydu Allah büyük inşallah bundan sonra her şey kolay ve güzel olcak🤲
Yaaaa yerim o elleriiiiiiii

Birbirimizi anlıyoruz gerçekten bende bilemezdim böyle uzak olmasa 😔 Çok zor işleri 😏 İnşallah bişey olmaz oda bana diyor sana bişey olur düşünme diye

Sağol canım umarım dediğin gibi olur çıkarken girerken yanında olmak istiyorum çok merak ediyorum 😏 Allah korusun inşallah
Canım üç yıl gastrocerrahide çalıştım. safra kesesi ameliyatı olanları ertesi gün taburcu ediyorlar. Üç tane minicik delikten girerek alıyorlar keseyi. Bir saatlik ameliyat. Dua edelim hep birlikte kapalı olsun ameliyatı

O kadar çok duygu var ki içimde.
Bir yanım buruk aslında başağım. Bugün yavrumun 40ı aynı zamanda. 40ını uçurmayı hiç böyle düşünmemiştim.
Hayallerim vardı onlar da diğer tüm doğum hikayem gibi içimde kaldı.
Şimdi ise 40 gün sonra ilk kez tekrar dip dibe olacağız.
İçimde heyecan, biraz korku, biraz endişe, biraz da ortaya karışık ruh hali işte 🥲
Kul plan yaparken kader güler derler, ne acı.🥺 Keşke elimizden bir şey gelebilseydi minnoşum, sınavın evladınla olmasaydı..

Ama çok şükür ki bu güzel günleri görmek nasip oldu Allahım daha kötüsünden sakınsın, çektiğiniz acıların mükafatını en güzel şekilde alırsınız dilerim.🙏🏻❤️

Bugün oğluşunla olmanın tadını çıkar, kokusunu çek içine çekebildiğin kadar.😍🥲

Eşim safra taşı ve iltihabıyla hastaneye gitmiş gece doktor ameliyat demiş yanına gitmek istiyorum uçak artı otobüs olacak oda gelme diyor meğer gittiğinden beri geceleri hastaneye gidiyormuş artık ilaç tedavısı olmuyor almamız lazım demiş doktor çok üzgünüm yanında olmak istiyorum 😏
Ve çok sevdiğim bir arkadaşım okuldan ayrılıyor çok ders yükünden 36 saat derste bana yazmışlar herkesle aynı nöbet yazmışlar bende çalışmıcam artık dedim cumartesi doktora gidicem başlatıcam raporumu😢 Canım çok sıkkın anlayacağınız bebişimde çok sakin üzülünce oda duruyor galiba 😔

Canım öncelikle geçmiş olsun eşine.. sıkıntınolmadan atlatır operasyonu da kendine ve bebeğe dikkat etmelisin.. şu zaman yolculuk riskli olabilir maalesef😔 aklın kalbin orda olacak ama sorumlu olduğun bir canda içinde büyüyor..
İzne de ayrıl gitsin hamile kadına bu kadar yüklenilmez Allah'tan korksunlar 36 saat ders nedir üstüne nöbet bide.. gebeye nçbet görevi verilmez hatta doğum sonrası 1 yıl bile verilmiyor diye biliyorum.. canınızdan önemli değil..

Canım üç yıl gastrocerrahide çalıştım. safra kesesi ameliyatı olanları ertesi gün taburcu ediyorlar. Üç tane minicik delikten girerek alıyorlar keseyi. Bir saatlik ameliyat. Dua edelim hep birlikte kapalı olsun ameliyatı
Sağol canım bugün belli olacak herşey bekliyorum bende inşallah kapalı yaparlar

Canım öncelikle geçmiş olsun eşine.. sıkıntınolmadan atlatır operasyonu da kendine ve bebeğe dikkat etmelisin.. şu zaman yolculuk riskli olabilir maalesef😔 aklın kalbin orda olacak ama sorumlu olduğun bir canda içinde büyüyor..
İzne de ayrıl gitsin hamile kadına bu kadar yüklenilmez Allah'tan korksunlar 36 saat ders nedir üstüne nöbet bide.. gebeye nçbet görevi verilmez hatta doğum sonrası 1 yıl bile verilmiyor diye biliyorum.. canınızdan önemli değil..
Aynen canım verilmemesi lazım ama kimsenin umrunda değil hele özelde 😔 çok sağol 🙏🏼

kizimdan size bacak show teyzeleri 🙈🙈
😍 maşallah 🙏🏻

Doğum günün kutlu olsunn canım kızınla ailenle sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻♥️
Dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalım canım da doğum şekli önemli degil🙏🏻 bu arada bazı hareketler varmış doktorlar öneriyorlar mi bilmiyorum ama bi sorarsın istersen.
Ben daha doğum sonrasına geçemedim çaktırma 😂
Yavaştan baslasan aslında 😂 malum pazartesiye ne kaldı kii 🤩🤭🤭

😍 maşallah 🙏🏻

Doğum günün kutlu olsunn canım kızınla ailenle sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻♥️

Yavaştan baslasan aslında 😂 malum pazartesiye ne kaldı kii 🤩🤭🤭
Doğum günün kutlu olsun bu arada canım benim ailenle kizinla nice mutlu senelere inşallah 💜💜

Dilos6342 Dilos6342
amin kizlar 🙏🏼hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi 🥰

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah çok zor bir ameliyat değil çok çabuk toparlar eşin Rabbim yardımcınız olsun inşallah .
Bence sende raporunu başlat bu ne ya çok vicdansızlar

Adet olacak gibi belden bacaklara yayılan sızlamalarınız var mı arkadaşlar normal mi bu haftalarda 35+4 bir kaç gündür oluyor sertleşmenin dışında

Doktordan çıktım kızlar. Suyu tam sınırda dedi yine. Her gün 1 bardak havuç suyu iç dedi. Çarşamba günü yine gel dedi. Biraz stres oldum bekleyeceğiz bakalım. 35+2 hafta 2770gr 49cm dedi. Kötü bir senaryoda tek umudum kilosunun iyi olması yoksa haftası daha küçük 😢

Kizlar giremedim 2 gundur . Ne yaptınız ne ettiniz . Anlatin daa aklim sizde idi 😊

Bende bugun gec kaldigim dahiliyeye gittim. Seker sınırda idi. Beni endokrine yonlendirdi. O da 10 gunluk seker takibi ve diyetisyen yonlendirmesi yapti... Artik evdeyim bir duzen olur herhalde . 35. Haftada diyete basladim :))) Bu demek oluyor ki bir dahaki hamile kalmam da ilk is diyatisyen :)) Diyet yapmayan ben diyet ile ilgileniyorum. Ilginc... ben hep hareketli bir insan oldugum icin bana diyet garip geliyor 😊

Adet olacak gibi belden bacaklara yayılan sızlamalarınız var mı arkadaşlar normal mi bu haftalarda 35+4 bir kaç gündür oluyor sertleşmenin dışında
Vucut hazırlıyor canim bak bunu doktora soracaktim unuttum carsamba sorayim bari. Gecen hafta bende de oldu bir kac gun . Bu siralar olmuyor da bugun lavaboda adet kani geldigindeki koku var ya o his oldu. Tabi bir sey yok... bende 35+2 bu haftaların belirtileri. Sıkıntı yapma nst de cikiyor her sey

Doktordan çıktım kızlar. Suyu tam sınırda dedi yine. Her gün 1 bardak havuç suyu iç dedi. Çarşamba günü yine gel dedi. Biraz stres oldum bekleyeceğiz bakalım. 35+2 hafta 2770gr 49cm dedi. Kötü bir senaryoda tek umudum kilosunun iyi olması yoksa haftası daha küçük 😢
Canim canını sıkma bol su , doktorun dedigi gibi havuc suyu ic . Iyi gelir . Ben kendi bebitoma takiliyordum. 35+0 da 2500 cikti da ... dikkat et diyordu doktor. Ne bilecek anasi 3800 dogdu 😀 Hareketleri fazla bizimkinin oyle böyle yaklasti

Kuzum korkulacak bir şey yoktur insallah. Havuc suyunu ihmal etme onu içip su seviyesi normale dönenler oluyor. Riskli bir durum olmayacaktır insallah. Çarşamba çok uzun bir zaman değil güzel haberler alacaksındır eminim

Back
X