Canım inşallah vakti saati ne zaman hayırlı ile o zaman gelsin korkma olur mu bak burda E ekim1903 34. Hafta da doğum yaptı bebiş kuvezde bile kalmadı kendini strese sokma doğsa bile inşallah birşey olmaz inşallah bekler ama kendini üzmeKızlar yatisim yapıldı 35+0 olduğum için doktorum durdurmayi deneyelim.dedi. serum bağlandı ilaç başladık iğne yapıldı. Şiddetli kasılmalarım var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Canım benim stres yapma lütfen şimdi seni evdeki bebişin stresi de sarmıştır konuşmuştuk daha önce..Kızlar yatisim yapıldı 35+0 olduğum için doktorum durdurmayi deneyelim.dedi. serum bağlandı ilaç başladık iğne yapıldı. Şiddetli kasılmalarım var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Geçmiş olsun Başakcım göremedim bende iyi misin ? Bizde telaş ameliyat falanDaha iyiyim Diloşum, yarın kontrolümüz var bakalım.
atarsa bilmiyorum ki en fazla 30Atarsa 17 benimde
Sıkıntı olmaz bence cnm benimde karnıma 3 kere bastılar birinin eli çok hafifti birini dövücektimBenim hastanede de kanama yanında pihtilar geldi bana normal dediler 2 kere kontrol ettiler karnıma da bastırıp yine normal dediler ama eve geldiğimden beri pıhtı bir kez gördüm onun haricinde az az geliyor bugün doktora sordum bi az gelir bi çok gelir normal dedi. Bende hep az geliyor dedim bi 10 gün olsun kontrole gel bakalım dedi. Zaten çağırmıştı onu söyledi tekrardan. Allahim hep beni mi buldu anlamadım ya bi sıkıntı olur mu acaba ne yapacağımı da bilemedim
Cnm telaş yapma benim suyum patladı ona rağmen ciğer geliştirici yapıldı 5 saat sonra doğuma alındım ayrıca nil küveze bile alınmadı kendini rahatlat haftan iyi öyle çok kötü bir haftada değilsin ki cnm Allah’ın izniyle her şey güzel olacakKızlar yatisim yapıldı 35+0 olduğum için doktorum durdurmayi deneyelim.dedi. serum bağlandı ilaç başladık iğne yapıldı. Şiddetli kasılmalarım var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Teşekkür ederim Nur’um, pek iyi olduğumu söyleyemiyorum, kasılmalar nefesimi kesiyor artık.Geçmiş olsun Başakcım göremedim bende iyi misin ? Bizde telaş ameliyat falaniyisindir inşallah şimdi
Ayy kıyamam ya dinlen diyeceğim ama dinlenecek pozisyonda bulamıyoruz artıkTeşekkür ederim Nur’um, pek iyi olduğumu söyleyemiyorum, kasılmalar nefesimi kesiyor artık.
Eşinin ameliyatı yarındı değil mi minnoşum? Başarılı geçer inşallah, çabucak da toparlar.
Cnm 34+ 1 de doğum yapmış biri olarak ve hiç sancım yoktu suyum geldi korkma bak benim 5 saatlik ciğer geliştirici ile bebek küveze bile girmedi dualarım seninke ama telaş yapma benimde doktorum izinliydi ama gelen doktora baştan beri gitmediğime pişman oldum iyi ki doktorum izinli dedim herşeyde bir hayır vardır öyle dua etKizlar merhaba, dun aksam yazmistim karnim cok sert gecmiyor diye. Tum gece neredeyse uykusuz takip ettim. Agrim yoktu ama karnim surekli tas gibiydi. Sabah erkenden doktorumla konustuk hastaneye yonlendirdi. Dedigim gibi herhangi bir kasık,bel vs agrim olmamasina ragmen sancilarim cikmaya basladi. Aksamustu yatisim yapildi 2 gun sanci durdurucu ilac ve ciger gelistirici igne tedavisi yapilacak. Kendi doktorumda sansima pazartesi gunune kadar izinde yerine baska doktor bakiyor. O da cumartesi duruma bakariz taburcu olursun ya da sancilar duzene girmezse pazartesi kendi doktorunu bekleriz dedi. Suan tam 34+6. Korkmuyorum desem yalan olur. Benim icinde dua eder misiniz :)
Bende 1 haftadır falan hurma yiyorum. Adaçayı da aldım onu içip içmemekte kararsızım bir türlü cesaret edip içemedim. Doğumu başlatmaktan ziyade, bir zarar verirmiyim bebeğe acaba diyeBiz ekim anneleri gec dogurucaz eylul agustos yarisindan fazlasi erken dogurmustu bizler 40 gorcez heralde. Bende hurmalara basladm bugun egile egile yerleri sildim bezle merdivene baslicam doktor hergun squat ve yuruyus verdi zaten dedigin gibi kolaylastiriyormus son 15 gün dayancaz artk
eğer 2gün yatmayla aynı ücreti ödeyeceksınız kesınlıkle 2gun kal, bebeğe bakmaları sana bakmaları kesinlikle 2gunde ısrarcı olmalısın aynı ücretteBizim hastanede bir gece ama arkadaşların çoğu iki gece demişti.
tabikideKizlar merhaba, dun aksam yazmistim karnim cok sert gecmiyor diye. Tum gece neredeyse uykusuz takip ettim. Agrim yoktu ama karnim surekli tas gibiydi. Sabah erkenden doktorumla konustuk hastaneye yonlendirdi. Dedigim gibi herhangi bir kasık,bel vs agrim olmamasina ragmen sancilarim cikmaya basladi. Aksamustu yatisim yapildi 2 gun sanci durdurucu ilac ve ciger gelistirici igne tedavisi yapilacak. Kendi doktorumda sansima pazartesi gunune kadar izinde yerine baska doktor bakiyor. O da cumartesi duruma bakariz taburcu olursun ya da sancilar duzene girmezse pazartesi kendi doktorunu bekleriz dedi. Suan tam 34+6. Korkmuyorum desem yalan olur. Benim icinde dua eder misiniz :)
Fark etmiyor bebeğim, uzanırken bile devam ediyor, sabır sabır.Ayy kıyamam ya dinlen diyeceğim ama dinlenecek pozisyonda bulamıyoruz artıkÇabucak hafiflesin ağrıların
Evet yarın girecek ameliyat öğle gibi kuzum bakalım
Olumsuz bir durum olmadıkça iki gün kalınmıyormuş öyle söylediler, zaten bin lira fark alacaklar keşke zorunlu sezaryenden bir farkımız olsa ama nerdee.eğer 2gün yatmayla aynı ücreti ödeyeceksınız kesınlıkle 2gun kal, bebeğe bakmaları sana bakmaları kesinlikle 2gunde ısrarcı olmalısın aynı ücrette
Korkma canım benim haftan gayet iyi o haftada doğup küveze girmeyen bebeklerde oluyor. İnsallah ilaç işe yararda kasılmaların azalır 2-3 hafta daha durur bebek hem senin hem onun içinKızlar yatisim yapıldı 35+0 olduğum için doktorum durdurmayi deneyelim.dedi. serum bağlandı ilaç başladık iğne yapıldı. Şiddetli kasılmalarım var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Haftalarımız korkutucu değil artık insallah 2-3 hafta daha durur bebek için daha rahat eder. Durmassada sıkıntı hafta değil bir şey olmaz insallahKizlar merhaba, dun aksam yazmistim karnim cok sert gecmiyor diye. Tum gece neredeyse uykusuz takip ettim. Agrim yoktu ama karnim surekli tas gibiydi. Sabah erkenden doktorumla konustuk hastaneye yonlendirdi. Dedigim gibi herhangi bir kasık,bel vs agrim olmamasina ragmen sancilarim cikmaya basladi. Aksamustu yatisim yapildi 2 gun sanci durdurucu ilac ve ciger gelistirici igne tedavisi yapilacak. Kendi doktorumda sansima pazartesi gunune kadar izinde yerine baska doktor bakiyor. O da cumartesi duruma bakariz taburcu olursun ya da sancilar duzene girmezse pazartesi kendi doktorunu bekleriz dedi. Suan tam 34+6. Korkmuyorum desem yalan olur. Benim icinde dua eder misiniz :)
Canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla, mutlulukla büyüsün yavrun inşallahTesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?