2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım geçmiş olsun, benim de karnımın sol tarafı taş gibiydi dün, gece bu yüzden kötü oldum ama doktoruma yazmadım, bugün geçti. Tehlikeli bir şey mi, bir daha olursa yazsam mı doktora acaba.

Ohh ne güzel canım ya, her şeyin hazır, darısı bana olsun inşallah hastane çıkışı yaptırdın mı süslü olanlardan?

Olumsuz bir durum olmadıkça iki gün kalınmıyormuş öyle söylediler, zaten bin lira fark alacaklar keşke zorunlu sezaryenden bir farkımız olsa ama nerdee.
Ben de 1 gece daha kalmak isteyince 350 lira istiyorlarmış. Doktorum mutlaka kal 2. Geceyi de dedi. 1000 çokmuş

Canım eşine Allah şifa versin bir an önce inşallah Birbirinize doyun, seni böyle duymak çok güzel

Ohh ne güzel canım ya, her şeyin hazır, darısı bana olsun inşallah hastane çıkışı yaptırdın mı süslü olanlardan?
Kuzum hazırla koy kenara bence zorlanıyor insan eğilip kalkarken vs bide kardeşim ve annemle yaptık ama yordu yaptırdım kuzum ama yanıma almıycam eve gelince giydircem onu kulağına adı vs okunurken giydiririm dedim

İnşallah birtanem benim o bestlak damlayı kullanan arkadaşlarım var baya işe yarıyormuş faydasını görmüsler kuzum

Merhaba ben 38+3 oldum an itibari ile ile. İkinci doğumum ilkim normaldi bida normal doğum sağlıkla olması için dua ediyorum.
Vajina içimde şişlik var ne olduğunu bilmiyorum moralim bozdu cumartesi rabdvum var Dr alttan muane edecem dedi niye ediyor benim zaten ikinci doğumum onu da bilmiyorum ama bu şişliği fark edince etmesini özellikle isterim. Onun dışında vajina da iğne batması ve ayakta durunca Bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok.
Hurma yiyorum ve ahu dudu yaprağı çayına başladım

Bende 1 haftadır falan hurma yiyorum. Adaçayı da aldım onu içip içmemekte kararsızım bir türlü cesaret edip içemedim. Doğumu başlatmaktan ziyade, bir zarar verirmiyim bebeğe acaba diye
Benim Dr um zararı yok dedi ama ben ada çayı yerine ahu dudu yaprağı çayı aldım günlerimiz aynı sağlıkla gelsin bebekler

Olumsuz bir durum olmadıkça iki gün kalınmıyormuş öyle söylediler, zaten bin lira fark alacaklar keşke zorunlu sezaryenden bir farkımız olsa ama nerdee.
gercekten sacma cnkü bebek bakımı, senın bakımın. hem olumsuz bişe olursa peki? bnm dr. umda bir gunden snr istersen gdebılırsın dedim ama snr dedımki hadı oldu bn lavaboya kalkamıyorum evden buraya nasıl gelim.yabancı ülkelerde gendlde 5gun kalınıyormş bnce cok mantıklı bir hareket hem annede o yorgunluğu atıyor, tehlikeli aşamalar beraber atlatılıo vs.bakalım darısı bizlere inşallah

Açıklık var mı yumuşama var mı diye bakacak.

Dilos6342 cnm senın memenı mı tutmadı minnoş, istersen Philips aventın meme ucu var kucuk boyu buyük boyu var ondan alıp deneyebilirsin.tabi oda ilerde zor oluyor ama işk başlarken gercekten işe yarıyor

İnşallah gönlüne göre sağlıklı bir şekilde normal doğum yaparsıın. Nasıl bi şişlik ki acaba top gibi kücük bi şişlik tarzı mı yoksa büyük bir şey mi hissediyorsun. İnsallah önemli bir şey değildiir. Bencede etmesinde fayda var iltihap vs varsa bebeğe de geçmemesi için antibiyotik filan verir

Amin canim insallah, aklima hemen sen geldin zaten oyle rahatlattim icimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…