2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Pek yok ya takıp çıkarırken alışana kadar biraz zorlayabilir ama pratik yani
Sezonun 4. Günü ki çok zorlanıyordum yürürken sola çekiyordum ona rağmen bebek arabasını hiç güç kullanmadan itebildim. Kendi etrafında filan dönebiliyor cok cok pratik. Tabi su an kaldırmayı denemiyorum bile eşim hallediyo o işleri

Ben de doğuma giderken karnıma sarılıp doğurmak istemiyorum diye yanımdakileri sinir harbine sürükledim 🤣
Ben de begendim alabilirim sanirim bunu alabilirim. Cok tesekkurler cnm

Pek yok ya takıp çıkarırken alışana kadar biraz zorlayabilir ama pratik yani
Sezonun 4. Günü ki çok zorlanıyordum yürürken sola çekiyordum ona rağmen bebek arabasını hiç güç kullanmadan itebildim. Kendi etrafında filan dönebiliyor cok cok pratik. Tabi su an kaldırmayı denemiyorum bile eşim hallediyo o işleri

Ben de doğuma giderken karnıma sarılıp doğurmak istemiyorum diye yanımdakileri sinir harbine sürükledim 🤣
Bebek pusetini ne aldin cnm benim devreler yandı da 😂 arastircak halim kalmadi

anurkoc anurkoc gecmis olsun kuzum🙏🏼♥️
Iki guncuk hemen gecer , hemen ayaklanir zaten esin 🙏🏼
Yalniz covid e dikkat et esin eve gelince. Benim babamla annem hastaneden covid kaptilar safra ameliyati sonrasi

hastane cantamı dün hazırladım da deneyimli olan annelerimiz bilgi verebilirse eğer. Kendime hasta bezi, 2 emzirme atleti, 1 gecelik, 1 tane pijama takımı (2. Yedek olarak koysam mı? ), kalın çorap, üzerime şal koydum üşütme ihtimaline karşı, terlik koydum, iç çamaşırı koydum yedekli dursun diye. Hurma, kuru yemiş koycam onu haftaya koyarım. Eksiğim vardır ne koymam lazım başka

Bebek pusetini ne aldin cnm benim devreler yandı da 😂 arastircak halim kalmadi
Joie i gemm 2 signature aldım canım😂 anlıyorum seni 🤭
Bizim bebe çok ufak diye puseti biraz zor kullanıyoruz suan ama haricinde o da güzel gibi
hastane cantamı dün hazırladım da deneyimli olan annelerimiz bilgi verebilirse eğer. Kendime hasta bezi, 2 emzirme atleti, 1 gecelik, 1 tane pijama takımı (2. Yedek olarak koysam mı? ), kalın çorap, üzerime şal koydum üşütme ihtimaline karşı, terlik koydum, iç çamaşırı koydum yedekli dursun diye. Hurma, kuru yemiş koycam onu haftaya koyarım. Eksiğim vardır ne koymam lazım başka
Hoşaf 🤭 galactago damla olabilir
Patik kesinlikle
2 gece kaldım 2 gecelik yetmişti. Kahve ve bitter çikolata atabilirsin çantaya
Sıcak su torbası ve havlu olabilir duşa girene kadar göğüslere sıcak uygulama yaparsın.
Gümüş kapak olabilir ama ben asıl evde ihtiyaç duydum.

Terlik al kendine patik koy 2 takım gecelik yeterli bence

Merhaba, kızlar yaşayan varmı sormak istedim. 2 gün önce idrar tahlili de enfeksiyon ve bakteri çıktı. İdrar kültürü yapıldı ama üreme olmuş bakterinin türü için tam sonucu bekliyorum. Başına gelen varmı ilaçla geçiyor mu bebeğe zararı olur mu acaba. Labaratuar sadece üreme görüldü dedi detay vermedi doktor da sonucu bekleyelim dedi. Korkuyorum tehlikeli birsey mıdır acaba 🙏🙏

Joie i gemm 2 signature aldım canım😂 anlıyorum seni 🤭
Bizim bebe çok ufak diye puseti biraz zor kullanıyoruz suan ama haricinde o da güzel gibi

Hoşaf 🤭 galactago damla olabilir
Patik kesinlikle
2 gece kaldım 2 gecelik yetmişti. Kahve ve bitter çikolata atabilirsin çantaya
Sıcak su torbası ve havlu olabilir duşa girene kadar göğüslere sıcak uygulama yaparsın.
Gümüş kapak olabilir ama ben asıl evde ihtiyaç duydum.
Sıcak su torbası mantıklı. Hastane normal doğımda 1 gece sezeryanda 2 gece yatırıyormus ev yakın zaten takviyeyi eşim yapar artık gerekli olursa. Kalın bi çorap koydum ama patikte atayıım daha sıcak tutar o. Hoşaf koycam da son dakikaya koyuyum dedim unutmam insallah😂 şuan ocakta erik suyum var o kaynıyor konstre yapcam meyve suyu olarak içerim eve gelince bol bol 😅
Terlik al kendine patik koy 2 takım gecelik yeterli bence
Terlik hazır. Patik koycam ay çanta hazırlanınca heycan daha farklı oluyormuuş 😅

Aynen öyle bilmemekten kaynaklı tamamen😂 bel ağrım çok ayakta kalırsam oldu. Şöyle diyeyim öğretmenim bir ders ayalta kalınca belim ağrıyordu arada oturuyordum o yüzden. Sonra geçti kalmadı şükür
Kız sabah namazına karşı suyum geldi birden gece uyanıp hurma yemişim iyiki diyorum 6gibi hastaneye geçtim 12.30 da doğum yaptım çok uzunda sürmedi ama bir ara gözlerim karardı yemekte verilmiyor tansiyonum düşüyor acıkıyorum ben dedim.. ama doğum sonrası nr zaman ne yedim hiç hatırlamıyorum biliyor musun 😊
Ay o çocuklar mahvettiydi beni de :) bir de 4 6 yas baktim olmadı rapora geçmiştim. Bazilari da diyor suyun geldiğinde hemen gitme diyor . Dusunu al yemek ye diyorlar . Oyle gitmek daha iyi de o anda hic onu dusunmuyor iste :) sende gittikten 5 6 saat sonra dogum yapmissin baksana . Dogumdan sonra o bebiş senin acligini gideriyor da iste süt icin hatirlatma oluyor tabi :)

Tabiki söylerim.. az kaldı gerçekten bizim ama ne bende bi sancı ağrı var ne de oğlanda maşallahı var gelmeye pek niyeti yok gibi, yerini seviyor 😁😁 Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Valla benimkide yerinden memnun valla. Cok ayakta kalamiyorum 10 dakika sonra bel sızliyor fena halde .. tekrar oturmuyorum. Gece dönüşler de kısıtlı kafasi asagida ya beyfendinin sirt ustu yatinca hemen sizlaniyor. Karin onde gidiyor sert bir şekilde:) 36+3 olduk bakalım ne olacak 😊 Bu sıralar uyku durumum yine iyi cok uyanmiyorum iyi o yuzde

Dün dolapları düzenlerken şallarımı bulduum altın bulmuş gibi sevindim 😂 mevsimliğimi ve montumu denedim ama yok giremiyorum şurda 1 ay en fazla doğuma var ondan sonra önü tam kapanmasada 1 ay daha gider öyle 2 ay için almaya gerek yok çok pahalı her şeyy. Alacaktım bu sene zaten geçen kıştan almak aklımdaydı seneye kışın montumu değiştecem diye 2 ay sonra kendi bedenime almayı tercih ederiim. Akşam serinlikte şallarla devam benim 🤭

Dün bi yeltendim de yok sadece dolabın raflarını düzenledim. Annem bebek doğunca bşrlikte yaparız dedi bi sen bkarsın bi ben birlik elden hallederiz dedi ona güvendiim

Ben doğuma değil doktoruma ücret veriyorum. Devlet hastanesinde prof benim doktorum özel muayanesine gidiyorum totalde 19-20 bin lira gibi sadece muayanalere para verdim doğuma vermiycem hacettepe hastanesine yönlendirecek haftaya. Özelde bir doğum parası vermiş oldum sanırım
Sal aklıma gelmedi bir formul bende esimin montlarini gitiyorum adam benim kiloda ama malum boy olunca önü kapanmıyor 😄 ama simdi aklima geldi benim panço tunik vardi acaba o olur mu ya genisti o simdi aklima geldi de örgü kalin o ama .. bir kisliklara bakayim ya

kahvecibaby kahvecibaby
-Sunshine -Sunshine
K KIR PAPATYASII
Sağolun kızlar 12 gibi çıktı çok şükür iyi 🙏🏼 Haftasonuna denk geldiği için sanırım pazartesiye kadar kalacak ben kalamıyorum o kötü 😏 Ablası yanında görüşüyoruz bakalım hiçbirimize göstermesin Allah dışarda beklemek çok zor
Çok geçmiş olsun balım Rabbim Şafii ismiyle şifa versin 🙏🏻

Sal aklıma gelmedi bir formul bende esimin montlarini gitiyorum adam benim kiloda ama malum boy olunca önü kapanmıyor 😄 ama simdi aklima geldi benim panço tunik vardi acaba o olur mu ya genisti o simdi aklima geldi de örgü kalin o ama .. bir kisliklara bakayim ya

Şuan sadece 2 kıyafetim geliyor 😂 göbekten giremiyorum ki geri kalana doğumdan spnra atcam onları resmen kıyafetten midem bulanıyor diyordu insanlar cidden doğruymus 😂😂

Sarı gelen ilk süt adını unuttum yapıskan yapısı olan o mu? Zaman ver kuzum kendinede bebişinede annen eşin kardeşin vs de masaj filan da yapabilir sırt kısmına internette var süt için iyi gelen masajlar. İnsallah düzene girer kuzum. Şeker düşer diyorlar ya yeni doğanda aclıktan ağlama değilde işte şekeri düşüyorsa onda da ayılamıyordur minik kuş 😍

Gözün aydın canım benim sağlıklı sıhhatli büyüsün insallah bebeğiin. Zayıf doğan bebek hızlı büyür derleer takma kafaya büyür gider bebişinde 😍 ağrın sızın var mı pekii kendini nasıl hissediyorsun

sağlıkla gelsin o zaman döner belkii o güne kadar belli olmaz sanırım. Doktor döner diyor mu
Anca girebildim bugün çok kötüydüm kendi hatamdi ama ilaç icememe durumu beni maf etti sonrasında zorla eriterek felan içtim çok şükür kendime geldim. Bebişim de uyumlu şuan için emme refleksi küçük olmasına rağmen çok iyiymiş süt sorunu yaşayan var mı tam okuyamadım ama humana emziren anne çayını denesinler bı bana ilk oğlumda da iyi gelmişti şimdi de iyi geldi çok şükür daha hiç mama vermedik hastanedeyken şekerini olctuler tam olması gerektiği gibiydi şimdilik bizde durumlar böyle inşallah hepinizin sağlıkla geçer doğumu ve sonrası

Selam kızlar nasılsınız ☺️ çoğunluk doğum yapmış, yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah biz aynı şekilde devam ediyoruz 3 ekim görünüyor tarihimiz normal olacak kısmetse ilk ikisi de normaldi hayırlısı inşallah bakalım beklemedeyiz şimdilik 😊

Anca girebildim bugün çok kötüydüm kendi hatamdi ama ilaç icememe durumu beni maf etti sonrasında zorla eriterek felan içtim çok şükür kendime geldim. Bebişim de uyumlu şuan için emme refleksi küçük olmasına rağmen çok iyiymiş süt sorunu yaşayan var mı tam okuyamadım ama humana emziren anne çayını denesinler bı bana ilk oğlumda da iyi gelmişti şimdi de iyi geldi çok şükür daha hiç mama vermedik hastanedeyken şekerini olctuler tam olması gerektiği gibiydi şimdilik bizde durumlar böyle inşallah hepinizin sağlıkla geçer doğumu ve sonrası
Ağrıların diner insallah canım bir kaç güne bir şeyin kalmaz ilkine göre 2. daha mı zordu doğum olarak. Ay çok şükür bide emme olayıyla uğraşmamıssın kuzu güzelce tutmuş seni ♥️

Selam kızlar nasılsınız ☺️ çoğunluk doğum yapmış, yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah biz aynı şekilde devam ediyoruz 3 ekim görünüyor tarihimiz normal olacak kısmetse ilk ikisi de normaldi hayırlısı inşallah bakalım beklemedeyiz şimdilik 😊

Yaa sağlıkla gelsinn zamanın gelmiş artık beklemez bile belki minik o tarihi. Sancıların vs başladı mı sen deneyimliymişsin az bucuk sancıdan anlarsın Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin kolay bir doğum olur inşallah hepimizin 🙏🏻🙏🏻

Ay o çocuklar mahvettiydi beni de :) bir de 4 6 yas baktim olmadı rapora geçmiştim. Bazilari da diyor suyun geldiğinde hemen gitme diyor . Dusunu al yemek ye diyorlar . Oyle gitmek daha iyi de o anda hic onu dusunmuyor iste :) sende gittikten 5 6 saat sonra dogum yapmissin baksana . Dogumdan sonra o bebiş senin acligini gideriyor da iste süt icin hatirlatma oluyor tabi :)

Acemilik canım su gelir gelmez koştuk hastaneye sancı yoktu hiç suni sancı verdiler zaten. O doğdu büyüdü elhamdülillah sıra bunda bakalım😉 beni ne bekliyor.. eşim 8 ekim diye çocuğa direktif veriyor bende diyorum doğsun artık😅 bakalım nolacak.. annem az önce bu halinle 8 ekimi görürsün ama öğlen doğuracak gibiydin diyor😂 merakla bekliyoruz bakalım

Back
X