2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim hep suyunuz geldiginde anlarsiniz diyorlardi gercekten diger akintilardan farkli ilik bi islaklik hissettim hep baktigimda camasirim cok islakti normaldeki akintimdan farkliydi biraz su dokulmus gibiydi camasirima bide arada boyle yumurtlama donemindeki gibi bi akintida geldi peceteye sildikce

anladım teşekkürler

Oo Allah kolaylık versin canım aşılar beni ürkütüyor huzursuz ateş korkuyorum bakalım bizi neler bekleyecek sizin macerayı bekliyorum

Valla emziriyorım dediklerinin hepsini yaşıyorum yine de. Cünkü her şeye rağmen gece 3 posta bi de süt ısıtıp veriyorum

Abartmıyorum ben evde memem açık geziyorum valla Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayınca insan bi tık kolay sanıyormuş
Canım bence böyle riskler varsa hiç riske atma
39+2 olmuşsun zaten normal gelme ihtimali cok fazla
Amanın bugün doğuran doğurana :) bende günümü aldım bugün 11 ekim sabah 8 de inşallah alıcaz kucağımıza -Sunshine cım bilgin olsun.

Ahahahhaha baby shark
Ekliyorum canım:) sağ Salim kavuşun inşallah

İyi ki gitmişsin bak. İnşallah sağ Salim kavuşun canım dualarım sizinle merakla bekliyorum
Canım hastanedeyiz üç dört gece kalacagim ben sana yazacağım
3-4 gece mi diyorsun ay kuzum inşallah hemen toparla ya bekliyorum mesajını
Bugun 35+6 yiz amin insallah
Haftan cok güzel canım 36+2 ile küveze girmeden döndük biz de
Merhaba kızlar doktorumla tekrar görüştüm ve yarın sabah 8 de planlı sezeryana giriyorum. İnsAllah yarın bu saatte kızımlan size yazıyor oluruz.
Sağ Salim kavuşun inşallah haberlerinizi bekliyoruz

Kizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
saglikla kucagina al bebisini canim
bence senin esin köye tasinsin hepiniz rahat edersiniz
Kızlar ben sezeryana giriyorum dua edin doktor riske atmak istemedi alalım bugün dedi… kavuşuyoruz minişimle insallah

Kızlar bugün benimde sezeryanim var akşam 5 te dualarınızı bekliyorum
saglikla al kucaginiza alin yavrularinizi
senin ve Almila bebegin iyi olmasina cok sevindim canim bende dogurayim sonra banada anlat
Merhaba kızlar doktorumla tekrar görüştüm ve yarın sabah 8 de planlı sezeryana giriyorum. İnsAllah yarın bu saatte kızımlan size yazıyor oluruz.
ayy doguran dogurana
kolayliklar diliyorum canim saglikla al kucagina yavrunu

Kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu çıktı son günlerdeki sırt ve aşırı kasık ağrım bulantım bundanmıdır ki. Hayatımda ilk defa yaşıyorum hiç bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın şu garibanı

Dogum yapan yapana masallah. Tum anneleri tebrik ediyorumm

Kizlar birsey soracagim. Doktorun ultrasonda yaptigi ölçüm gerileyebilir mi boyle birsey mumkun mü? Mesela karin cevresi gecen hafta 30 cm iken bi hafta sonra 29 cikabilir mi? Gelismemis diye beni korkuttu dr gelisemese ayni kalirdi niye geri gitti kafam allak bullak oldu yaa. Diger yerlerin gelisimi normal bu arada. Basina boyle birsey gelen varsa yazabilir mi

ultroson gunu olcumler bebegin pozisyonuna gore degisiyor malesef . o nedenle gelisim geriligi oldugunu dusundukleri bebekleri duruma gore her hafta yada iki haftada bir ultrosona alip yakin takip ediyorlar canim

Pozisyona göre değişiyor ölçümler özellikle karın çevresi. Mesela benm bebiş geçen hafta kafa ölçümü tamdı bu hafta 6 gün ileri çıktı koca kafalımı olcak abisi gibi dedim bende :) çok küçük bir değişimse üzülme ama haftaya bir daha baktır derim ben

Geçmiş olsun canım bulantı bendede başladı idrar enfeksiyon yoktu ama bu hafta yine baktiricam vajinada şişti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…