- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
- 33
Bugun 35+6 yiz amin insallahSağ sağlim al inşallah kucağına canım. Kaç haftalıksın sen?
Tesekkur ederim hep suyunuz geldiginde anlarsiniz diyorlardi gercekten diger akintilardan farkli ilik bi islaklik hissettim hep baktigimda camasirim cok islakti normaldeki akintimdan farkliydi biraz su dokulmus gibiydi camasirima bide arada boyle yumurtlama donemindeki gibi bi akintida geldi peceteye sildikceöncelikle çok geçmiş olsun suyunuzun geldiğini nasıl anladınız benimde her gün akıntım oluyor gün içersin de çok fazla olmuyor ama akşam eve gittiğimde iç çamaşırım baya ıslanmış oluyor beyaz bir akıntı
anladım teşekkürlerTesekkur ederim hep suyunuz geldiginde anlarsiniz diyorlardi gercekten diger akintilardan farkli ilik bi islaklik hissettim hep baktigimda camasirim cok islakti normaldeki akintimdan farkliydi biraz su dokulmus gibiydi camasirima bide arada boyle yumurtlama donemindeki gibi bi akintida geldi peceteye sildikce
Oo Allah kolaylık versin canım aşılar beni ürkütüyor huzursuz ateş korkuyorum bakalım bizi neler bekleyecek sizin macerayı bekliyorumKızının ekürüsünün yarın aşısı var 1. Ay aşısı 75 cc ye geçtik her öğünde bakalım yarın kaç gram almış ama bayaa toparladı güneş hanım nasıllar?
Şimdi sana burdan iyi dileklerimi iletiyorumgece yarısı kalkıp mama yap sıcaklığını ayarla sonra yedir gazını çıkar üstüne git biberonu kaynar sularla yıka biri bunu okuyunca emzirmek ah emzirmek
Cnm dualarım sizinle anlamadan kucağınıza alın inşallah
Ay almila gelmiş çok şükür iyisiniz ya gerisi hiç önemli değil ama sen yine anlat insanlara fikir oluyor burda her şey herkesin doğum hikayesi ayrı
Abartmıyorum ben evde memem açık geziyorumÖnerimi anca doğumdan sonra verebilirim tatlımikisinin de tadına bakmış olacağım çünkü..
Ohh kucağına aldın ya çok şükür ikiniz de iyisiniz yasağlıkla huzurla büyüyün inşAllah
Yatmadı canım. Seminer dönemi müdür yardımcıma dedim ben ama ben izne ayrılcam bana boşuna eğitime hazırlık ödeneği yatırmayın beni es geçin diye. Sonra ödemesi ile uğraşırım diye düşünerek.. idarecilerinle görüş istersen canım
-Sunshine şaka maka 16 gündür kucağında Güneş hanım canım Allah güç kuvvet versin.. oğlum 3 aylık olduğunda göğsüm hep dışarda olacak gibi bir düşüncem vardı benimde sürekli emzirme pozisyonu sebebiyle. Ama oda geçiyor
Canım bence böyle riskler varsa hiç riske atmaMerhaba kızlar 39+2 yani 40 haftadan selamlar, bugün yine kontrol günümdu bebek hala makat geliş 3500 gram olmuş, benimde dünden beri karnım taş gibi ve ona eşlik eden belden başlayan bacak ağrılarım var . Ama rahim ağzı çin Seddi misali 5 cm olarak kapalı, doktorum da yarın alalım mı dedi. Önce heyecanlandım tamam dedim ama şimdi beklesem mi diyorumm. Doktorla konustum tekrar beklemek istersen bekle ama bebek ters evde doğum başlar ve sen anlamazsan ya da bebek kanala girerse hem senin hem onun hayatı riske girer ama tabi karar senin istersen bekle dedi. Baş geliş olacağına dair umudun yokda en azından ağrım sancım olsun. Surec en azından doğal işlesin istiyorum. Yine sezeryan olayım diyorum. Ama birşey olursa ve anlamazsam diye de korkuyorum. Sonuç olarak galiba yarın sezeryan olacağım aslında korktuğum içinde beklemek istiyor olabilirim. Şimdi anestezi doktoru bekliyorum sonra tekrar doktorumla görüşecegim.
Ekliyorum canım:) sağ Salim kavuşun inşallahAmanın bugün doğuran doğurana :) bende günümü aldım bugün 11 ekim sabah 8 de inşallah alıcaz kucağımıza-Sunshine cım bilgin olsun.
Ahahahhaha baby shark
Insallah cicegim hayirlisinla kavus kizina darisi basimiza artik dugalarim sizinleMerhaba kızlar doktorumla tekrar görüştüm ve yarın sabah 8 de planlı sezeryana giriyorum. İnsAllah yarın bu saatte kızımlan size yazıyor oluruz.
İyi ki gitmişsin bak. İnşallah sağ Salim kavuşun canım dualarım sizinleDoktora geldim hastaneye yatisimi yapti canim o gelen akinti suyummus ama sabah 6 dan beri gelmez olmustu hic agrim sizim yok acilmamda yokmus ama kesem yirtilmis suyum gelmeye baslamis.hemen ciger gelistirici igne yaptilar serum takildi doktor bekleyebilirsek cumaya kadar bekletmek istiyorum dedi ciger gelistirici tam etki etsin diye cumayi bekletmek istiyor sanirim.benim gibi az az ama kulot degistirtecek kadar suyu gelen bir arkadas olursa beklemesin hemen doktoruna gitsin kizlar benim 2 3 saat az az geldi sonra kesildi su kesilince heralde suyum degil diye doktora gelmekten vazGecmistim nerdeyse sonradan icim rahat etmedi iyiki gelmisiz dedik.bekleyen tum hamisler bebegimize sag salim kavusalim insallah dogum yapan tüm arkadaslarimizda sag salim hayirlisyla buyutsunler kuzucuklarini insallah
3-4 gece mi diyorsun ay kuzum inşallah hemen toparla ya bekliyorum mesajınıCanım hastanedeyiz üç dört gece kalacagim ben sana yazacağım
Haftan cok güzel canım 36+2 ile küveze girmeden döndük biz deBugun 35+6 yiz amin insallah
Sağ Salim kavuşun inşallahMerhaba kızlar doktorumla tekrar görüştüm ve yarın sabah 8 de planlı sezeryana giriyorum. İnsAllah yarın bu saatte kızımlan size yazıyor oluruz.
Bir yap da dogum bana da anlat :))Yok canım normal doğum olacak.. ilki epidural normaldi şimdi epiduralsiz normal olacak gibi görünüyor bakalımtabi son dakikaya kadar ne olacağı belli olmaz sezeryanda olabilir.
MaşallahBugun 35+6 yiz amin insallah
saglikla kucagina al bebisini canimKizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
bence senin esin köye tasinsin hepiniz rahat edersinizDurumlar tam düzeliyor, sonra eşim öyle bir şey yapıyor ki başa dönüyoruz. Her şey çok iyiyken, bebeğin odasını yerleştirmeye başlarken, benim tansiyonum 15 iken ben memlekete gidicem diyor, her şey başa sarıyor. Anlamıyorum erken doğurmamı mı istiyor bilmiyorum artık
Kızlar ben sezeryana giriyorumdua edin doktor riske atmak istemedi alalım bugün dedi… kavuşuyoruz minişimle insallah
saglikla al kucaginiza alin yavrulariniziKızlar bugün benimde sezeryanim var akşam 5 te dualarınızı bekliyorum
senin ve Almila bebegin iyi olmasina cok sevindim canimKizlar çok özür diliyorum sizleri meraklandirdim benim sürecim biraz farklı gelişti şimdi ayrıntıya girip doğum yapmayan annelerimizi strese sokmak istemiyorum ama sonuc olarak Almilam çok sağlıklı bende şükür sağlığım iyi sayılır kızımı kucağıma alıp mutlu oluyorum
ayy doguran doguranaMerhaba kızlar doktorumla tekrar görüştüm ve yarın sabah 8 de planlı sezeryana giriyorum. İnsAllah yarın bu saatte kızımlan size yazıyor oluruz.
Sağlıkla al kucağına canım inşallahMerhaba kızlar doktorumla tekrar görüştüm ve yarın sabah 8 de planlı sezeryana giriyorum. İnsAllah yarın bu saatte kızımlan size yazıyor oluruz.
ultroson gunu olcumler bebegin pozisyonuna gore degisiyor malesef . o nedenle gelisim geriligi oldugunu dusundukleri bebekleri duruma gore her hafta yada iki haftada bir ultrosona alip yakin takip ediyorlar canimDogum yapan yapana masallah. Tum anneleri tebrik ediyorumm
Kizlar birsey soracagim. Doktorun ultrasonda yaptigi ölçüm gerileyebilir mi boyle birsey mumkun mü? Mesela karin cevresi gecen hafta 30 cm iken bi hafta sonra 29 cikabilir mi? Gelismemis diye beni korkuttu drgelisemese ayni kalirdi niye geri gitti kafam allak bullak oldu yaa. Diger yerlerin gelisimi normal bu arada. Basina boyle birsey gelen varsa yazabilir mi
Pozisyona göre değişiyor ölçümler özellikle karın çevresi. Mesela benm bebiş geçen hafta kafa ölçümü tamdı bu hafta 6 gün ileri çıktı koca kafalımı olcak abisi gibi dedim bende :) çok küçük bir değişimse üzülme ama haftaya bir daha baktır derim benDogum yapan yapana masallah. Tum anneleri tebrik ediyorumm
Kizlar birsey soracagim. Doktorun ultrasonda yaptigi ölçüm gerileyebilir mi boyle birsey mumkun mü? Mesela karin cevresi gecen hafta 30 cm iken bi hafta sonra 29 cikabilir mi? Gelismemis diye beni korkuttu drgelisemese ayni kalirdi niye geri gitti kafam allak bullak oldu yaa. Diger yerlerin gelisimi normal bu arada. Basina boyle birsey gelen varsa yazabilir mi
Bende öyleydimAbartmıyorum ben evde memem açık geziyorumvalla Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayınca insan bi tık kolay sanıyormuş
Aynen.. hayırlısıyla doğurabileydim biBir yap da dogum bana da anlat :))
Geçmiş olsun canım bulantı bendede başladı idrar enfeksiyon yoktu ama bu hafta yine baktiricam vajinada şişti çünküKızlar ya idrar yolu enfeksiyonu çıktıson günlerdeki sırt ve aşırı kasık ağrım bulantım bundanmıdır ki. Hayatımda ilk defa yaşıyorum hiç bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın şu garibanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?