- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Ben artık uyuyarak emzirme aşamasına geçmek istiyorum. Uyansın memeyi kendi açsın emsin uyusun
Kız doğurcaz hayla büyüdüğüne mi şaşıyonGözlerim yaşlı arkadaşlar ne çabuk büyüdü bu minnaklar
Önerin ne peki canimİlk doğumda epidural normal yapmış biri olarak söylüyorum ıkınmanın nasıl birşey olduğunu bilmediğim için açılmam 10cm i geçmişken çocuğu itemedim bu benim beceriksizliğimdien son doktorun biri bastırdı biri tuttu öyle oldu.. bunda istemiyorum ilk kez doğum yapacak gibi heyecanlıyım zaten
Durumlar tam düzeliyor, sonra eşim öyle bir şey yapıyor ki başa dönüyoruz. Her şey çok iyiyken, bebeğin odasını yerleştirmeye başlarken, benim tansiyonum 15 iken ben memlekete gidicem diyor, her şey başa sarıyor. Anlamıyorum erken doğurmamı mı istiyor bilmiyorum artıkCanim hala durumlar duzelmedi mi ... bu zamanda stres yapmamaya gayret et ne olur . Bu durum cocugu da etkiliyor sutu de birak az kendi haline kuzum benim
O ıkınmayı hissedemiyoruz sanırım. Yaptigimi saniyoruz sanirim. Onerin ne pekiBiraz internette baktım sebebide sancı hissetmediğin için ıkınamıyormussun. O yüzden ilk doğumda çok tavsiye etmiyorlarmıs. Senin doktorun ne der ne yapar onlar tabi ki daha iyi biliir benim internetten gördüğüm bir bildi doğrulugu bilinmez tabi
Canini sıkma be canım yaDurumlar tam düzeliyor, sonra eşim öyle bir şey yapıyor ki başa dönüyoruz. Her şey çok iyiyken, bebeğin odasını yerleştirmeye başlarken, benim tansiyonum 15 iken ben memlekete gidicem diyor, her şey başa sarıyor. Anlamıyorum erken doğurmamı mı istiyor bilmiyorum artık
Ben de karnımdan kendi çıksın istiyom sezeryan olayım ama elime damar yolu açmasınlar anestezi almayım ama bişi de hissetmeyim istiyom sonda takmasınlar ama çişim de gelmesin filan
Hayallere dalmissiniz :)) bu lohusalık doneminin gırgıriye zamani sanirimgüzelmiş, bir de doğsunlar ama kendi uyku düzenleri olsun istediklerinde memeyi açıp emsinler bir de altlarını kendi değişsinler
Yaa evet hala inanamıyorum ben doğanlar var birde bizimkilerde yakında gelecekBen de karnımdan kendi çıksın istiyom sezeryan olayım ama elime damar yolu açmasınlar anestezi almayım ama bişi de hissetmeyim istiyom sonda takmasınlar ama çişim de gelmesin filan
Kız doğurcaz hayla büyüdüğüne mi şaşıyon
Benim bu hafta sanki karnım büyümedi ya kilo aldığını hiç sanmıyom kaldı 4 gün şimdiden sonra da artmaz sanki kedi yavrusu gibi bişi çıkarcam
Kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah merakla bekliyoruzKizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
Çok istersem olur benceMinnoşuum üzmek istemem ama daha erken bir istek
Allah yardımcın olsun canım haftalaeımız riskli değil çok şükür sağlıkla al yavrunu kucağına bizleride habersiz bırakma
Bi şey diyim mi seninkine göre benimki daha gerçekleşebilir bi istekBen de karnımdan kendi çıksın istiyom sezeryan olayım ama elime damar yolu açmasınlar anestezi almayım ama bişi de hissetmeyim istiyom sonda takmasınlar ama çişim de gelmesin filan
Kız doğurcaz hayla büyüdüğüne mi şaşıyon
Benim bu hafta sanki karnım büyümedi ya kilo aldığını hiç sanmıyom kaldı 4 gün şimdiden sonra da artmaz sanki kedi yavrusu gibi bişi çıkarcam
Kızlar ben sezeryana giriyorum39 haftadayim, belden alt karin-kasıklarla birlikte sanki adet sancısıymış gibi bir ağrı hissediyorumkasilmalar buna eşlik etmiyor kendi basına gelişen bir ağrı.
Böyle bir şey yaşayan var mi kızlar?
Hemen telaşa vermek istemedim ama ne bileyim anlamadım
Kızlar ben sezeryana giriyorumdua edin doktor riske atmak istemedi alalım bugün dedi… kavuşuyoruz minişimle insallah
Ayyy sürprizli bi gün oluyor sağ Salim kavuşun inşallah bizleri haberdar edin lütfenKızlar bugün benimde sezeryanim var akşam 5 te dualarınızı bekliyorum
Ah papatyam bi şeyler doğdu içime ama iyisiniz ya şükürler olsun.Kizlar çok özür diliyorum sizleri meraklandirdim benim sürecim biraz farklı gelişti şimdi ayrıntıya girip doğum yapmayan annelerimizi strese sokmak istemiyorum ama sonuc olarak Almilam çok sağlıklı bende şükür sağlığım iyi sayılır kızımı kucağıma alıp mutlu oluyorum
Kuzum gelişme var mı durumlar nasıl ?Kizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
Kızının ekürüsünün yarın aşısı var 1. Ay aşısı 75 cc ye geçtik her öğünde bakalım yarın kaç gram almış ama bayaa toparladı güneş hanım nasıllar?Ben de seni etiketleyecektim
Kızımın ekürisi napıyo
Şimdi sana burdan iyi dileklerimi iletiyorumBen artık uyuyarak emzirme aşamasına geçmek istiyorum. Uyansın memeyi kendi açsın emsin uyusun
Cnm dualarım sizinle anlamadan kucağınıza alın inşallahKızlar bugün benimde sezeryanim var akşam 5 te dualarınızı bekliyorum
Ay almila gelmiş çok şükür iyisiniz ya gerisi hiç önemli değil ama sen yine anlat insanlara fikir oluyor burda her şey herkesin doğum hikayesi ayrıKizlar çok özür diliyorum sizleri meraklandirdim benim sürecim biraz farklı gelişti şimdi ayrıntıya girip doğum yapmayan annelerimizi strese sokmak istemiyorum ama sonuc olarak Almilam çok sağlıklı bende şükür sağlığım iyi sayılır kızımı kucağıma alıp mutlu oluyorum
Azıcık daha sabır canımm eminim bıkmıssındır bu cümlelerden ama gerçekten içini ferah tut bebeğini alıp cıkacaksın hastanedenKendime takvim koydum ama bazen gelişmelere öyle anlam yüklüyorum ki beklenti içine girince düşmek çok acı veriyor. Hayırlısı diyelim…
Annenin gelecek olması ne güzelHep beraber ağız tadıyla doğumu karşılayın inşallah
Deneyimim hiç yok kuzum benimde ilk doğumum valla bismillah diyip gircemO ıkınmayı hissedemiyoruz sanırım. Yaptigimi saniyoruz sanirim. Onerin ne peki
Kızlar ben sezeryana giriyorumdua edin doktor riske atmak istemedi alalım bugün dedi… kavuşuyoruz minişimle insallah
Ayy süpriz olduu resmen bu sağlıkla kucaklarınıza alın kızlar Rabbim kolaylastırsın inşallah güzel haberlernizi bizlerede veriinKızlar bugün benimde sezeryanim var akşam 5 te dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun papatyaam çok şükür sağlıklı bir şekilde kavuşmussun. Rabbim sanada şifa versin inşallah en yakın zamanda toparlanıp yaşadığın an neyse sttesini atmanı nasip etsiinKizlar çok özür diliyorum sizleri meraklandirdim benim sürecim biraz farklı gelişti şimdi ayrıntıya girip doğum yapmayan annelerimizi strese sokmak istemiyorum ama sonuc olarak Almilam çok sağlıklı bende şükür sağlığım iyi sayılır kızımı kucağıma alıp mutlu oluyorum
Önerimi anca doğumdan sonra verebilirim tatlımÖnerin ne peki canim
Ohh kucağına aldın ya çok şükür ikiniz de iyisiniz yaKizlar çok özür diliyorum sizleri meraklandirdim benim sürecim biraz farklı gelişti şimdi ayrıntıya girip doğum yapmayan annelerimizi strese sokmak istemiyorum ama sonuc olarak Almilam çok sağlıklı bende şükür sağlığım iyi sayılır kızımı kucağıma alıp mutlu oluyorum
Yatmadı canım. Seminer dönemi müdür yardımcıma dedim ben ama ben izne ayrılcam bana boşuna eğitime hazırlık ödeneği yatırmayın beni es geçin diye. Sonra ödemesi ile uğraşırım diye düşünerek.. idarecilerinle görüş istersen canımkahvecibaby Canım eğitime hazırlık ödeneği yatmış bana sizlerde yatan var mı ben istemiyorum çünkü yönetmelikte verilmez yazıyo geri alırlar uğraş dur sonra faiziyle bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?