Canım 1 aydır tekrarlıyordu hiç ağrım olmuyordu o zaman toz veriyordu doktor. Ama en son sırt ağrısından uyuyamadım kötüleştim o zaman antibiyotik başlattı 2.gün tüm ağrılarım geçti.
Canım 1 aydır tekrarlıyordu hiç ağrım olmuyordu o zaman toz veriyordu doktor. Ama en son sırt ağrısından uyuyamadım kötüleştim o zaman antibiyotik başlattı 2.gün tüm ağrılarım geçti.
Aman of bende yatamıyorum sırt ağrısından sağol canım ya ilk kez yaşayınca insan fikir arıyor işte. Bakayım yatmadan içeyim iki güne düzelmezse sorarım yine ya
Aman of bende yatamıyorum sırt ağrısından sağol canım ya ilk kez yaşayınca insan fikir arıyor işte. Bakayım yatmadan içeyim iki güne düzelmezse sorarım yine ya
Kızlaaaarrr Eylül annesi oldummmmm. Sabah kontrole geldim. Nst de sancı çıktı ama hiç hissetmedim. Sonra vajinal muayene yaptı 2 cm açıklık çıktı. Bebekte hala ters olunca yatırdılar. Sabah hafif kahvaltı yaptığım için 3 gibi girdim. 3.5 da sarı papatyam dünyaya geldi çok şükür. Sezeryan falan çok süper geçti. Hiç korkulacak birşey yok. Spinal yapıldı. Az önce ilk kez ayağa kalktım o epey zorlayiciymis. Az yürüdüm geri yattım tekrar nasıl kalkacam diye düşünüyorum. O da geçecek inşallah. Eşimle annem yanımda anca idare ediyorlar bizi kızlar haberiniz olsun. Bu arada kilomuz 3320 Gr boyumuz 49cm. Mesajları okuyamadım hepinize çok teşekkür ederim.
Kızlaaaarrr Eylül annesi oldummmmm. Sabah kontrole geldim. Nst de sancı çıktı ama hiç hissetmedim. Sonra vajinal muayene yaptı 2 cm açıklık çıktı. Bebekte hala ters olunca yatırdılar. Sabah hafif kahvaltı yaptığım için 3 gibi girdim. 3.5 da sarı papatyam dünyaya geldi çok şükür. Sezeryan falan çok süper geçti. Hiç korkulacak birşey yok. Spinal yapıldı. Az önce ilk kez ayağa kalktım o epey zorlayiciymis. Az yürüdüm geri yattım tekrar nasıl kalkacam diye düşünüyorum. O da geçecek inşallah. Eşimle annem yanımda anca idare ediyorlar bizi kızlar haberiniz olsun. Bu arada kilomuz 3320 Gr boyumuz 49cm. Mesajları okuyamadım hepinize çok teşekkür ederim.
evet kızlar şafak 1 nasipse yarın hamile olarak son günümü geçiricem. çok bambaşka karmakarışık duygular içindeyim. bir yanım nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir yanım buruk bir yanım tedirgin stresli korkular içinde. tek dileğim sağ salim kızıma kavuşmak. planlı sezaryen olan her anne gibi sanırım bende değişik bir vicdan azabı içine girdim acaba yavrumun keyfi yerinde de biz zorla yerinden mi ediyoruz erkenden diye. daha ne düşünceler.. inşallah sonu güzel olur.
Hayırlı geceler kızlar. Giremedim bir türlü buraya. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı gözüküyor suanlik bir sıkıntı gözükmüyor dendi. Bende toparladim biraz öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan. 2850 gram 50 santim boyunda minik oğlum darisi sizlerin başına insaallah detayları yazmaya çalışacağım daha sonra insaallah Allaha emanet olun❤❤
Ya gecenlerde bende de olmustu bir iki kere camasir degistirdim su gibi kokusuz renksiz bir seydi bak simdi tedirgin oldum. Ama dun doktora gittim suyu iyi dedi bebek de yukardaydi demek ki bir sorun yok. Ama paylastigin cok iyi oldu canim ben aynisini yasasam ciddiye almazdim simdi ogrenmis oldum.
Hayir canim gerileyemez diye biliyorum. Ya gecen sefer fazla olcmustur ya bu sefer az olcmustur. Benim bebe bi kere oyle bi pozisyonda duruyordu ki doktor olcemedi karin cevresini. Yani bir olcum yapti hic kilo almamisti ama doktor belirtti bu dogru bir olcum degil kendini bir yere sıkıştırmış bebek ölçmeme izin vermiyor dedi. Sonraki hafta gittigimde 400 gr almis cikti. Yani 1 haftada 400 gr alamayacagina gore ilk olcumde de muhtemelen 200 gr almisti ama doktor olcemedi.
Zaten gelismemis olsa dahi sadece karin cevresinin gelismemis olmasi bir sey ifade etmiyor o hafta az kilo almış olabilir. Büyüyordur bebis rahat ol pozisyonu düzgün değildir sadece
Kilosu da artmıştı gecen haftaya gore 250 gr ama insan bi korkuyor. Insallah tum bebecikler iyi olsun icimi rahatlattin canim sağolun papatyaozu
ve @spicelover
Hayırlı geceler kızlar. Giremedim bir türlü buraya. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı gözüküyor suanlik bir sıkıntı gözükmüyor dendi. Bende toparladim biraz öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan. 2850 gram 50 santim boyunda minik oğlum darisi sizlerin başına insaallah detayları yazmaya çalışacağım daha sonra insaallah Allaha emanet olun❤❤
Ay cok heyecanli ya her gun güzel haberler aliyoruz ne mutlu size siz de bulustunuz yavrunuzla. Doguranlar dogurmayanlara, henüz dogurmayanlar doguranlara dua transferinde bulunsun
Bugün benim de oldu ama çok ayakta kaldım ondan mı acaba diye düşündüm
İdrar enfeksiyonu hangi tahlilden anlaşılıyor acaba
Ben de bugün kontrole gittim sonunda. suyu iyiymiş, kilosu 3.100 gr, haftası ile uyumlu dedi kan ve idrar verdim sonuçları yarın göstereceğim hiç alttan muayne felan etmedi doğum için de bir şey demedi
Amin canım teşekkür ederim. Bu arada iki kere daha kalktım ilk seferki sendromu yaşamadım. İkinci de yardımla yürüdüm. Üçüncü de ufak ufak kendim yuruyebildim çok şükür. İlk kalkışı atlatinca gerisi kolaymış
YYgmr37Eelacicegim23
Hayırlı uğurlu olsun kızlar mis mis koklayın artık
Darısı kalanlara kokusunu almak için sabırsızlanıyorum eşim bana bakıp bakıp ağlayacak oluyor yalnız başına bu kadar geldin bitti artık zamanımız gelecek oğlumuz diye
Diğerlerini kaçırmış olabilirim yarım gün girmedim bebişler yollara düşmüş