2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay canım zaten doğuma 13 gün kaldı tekrarlamaya zamanı olmaz heralde birşey daha sorucsm ilaçtan ne kafaresonra geçti ne kadar sonra rahatladın?
Canım 1 aydır tekrarlıyordu hiç ağrım olmuyordu o zaman toz veriyordu doktor. Ama en son sırt ağrısından uyuyamadım kötüleştim o zaman antibiyotik başlattı 2.gün tüm ağrılarım geçti.

Canım 1 aydır tekrarlıyordu hiç ağrım olmuyordu o zaman toz veriyordu doktor. Ama en son sırt ağrısından uyuyamadım kötüleştim o zaman antibiyotik başlattı 2.gün tüm ağrılarım geçti.
Aman of bende yatamıyorum sırt ağrısından sağol canım ya ilk kez yaşayınca insan fikir arıyor işte. Bakayım yatmadan içeyim iki güne düzelmezse sorarım yine ya

Aman of bende yatamıyorum sırt ağrısından sağol canım ya ilk kez yaşayınca insan fikir arıyor işte. Bakayım yatmadan içeyim iki güne düzelmezse sorarım yine ya
O ağrı çok kötü biliyorum. Acilde serumla parol verdiler o bile geçirmedi. Ama doktor evde yine parol içebilirsin dedi. Sende bir iç parol istersen.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı uğurlu olsun canım en yakın zamanda insallah toparlarsın

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Canım benim çok mutlu oldum, ikiniz de iyisiniz çok şükür. Rabbim analı babalı büyütsün.

evet kızlar şafak 1 nasipse yarın hamile olarak son günümü geçiricem. çok bambaşka karmakarışık duygular içindeyim. bir yanım nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir yanım buruk bir yanım tedirgin stresli korkular içinde. tek dileğim sağ salim kızıma kavuşmak. planlı sezaryen olan her anne gibi sanırım bende değişik bir vicdan azabı içine girdim acaba yavrumun keyfi yerinde de biz zorla yerinden mi ediyoruz erkenden diye. daha ne düşünceler.. inşallah sonu güzel olur.

Hayırlı geceler kızlar. Giremedim bir türlü buraya. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı gözüküyor suanlik bir sıkıntı gözükmüyor dendi. Bende toparladim biraz öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan. 2850 gram 50 santim boyunda minik oğlum darisi sizlerin başına insaallah detayları yazmaya çalışacağım daha sonra insaallah Allaha emanet olun❤❤

Kilosu da artmıştı gecen haftaya gore 250 gr ama insan bi korkuyor. Insallah tum bebecikler iyi olsun icimi rahatlattin canim sağolun papatyaozu ve @spicelover

Ay cok heyecanli ya her gun güzel haberler aliyoruz ne mutlu size siz de bulustunuz yavrunuzla. Doguranlar dogurmayanlara, henüz dogurmayanlar doguranlara dua transferinde bulunsun

Bulursun bulursun ben Maltepe parkta yürüdüm işte. Millet bahçeleri olur sahiller olur çimenlik yer yani kastettiğim

Allah analı babalı büyütsün minnoş.Çok sevindim iyi olmanıza.

Patır patır doğuruyorsunuuuuz taşıkardi var bende etmeyiin, heyecanlanıyorum.

Hayırlı uğurlu olsun canım en yakın zamanda insallah toparlarsın
Amin canım teşekkür ederim. Bu arada iki kere daha kalktım ilk seferki sendromu yaşamadım. İkinci de yardımla yürüdüm. Üçüncü de ufak ufak kendim yuruyebildim çok şükür. İlk kalkışı atlatinca gerisi kolaymış

Y Ygmr37 E elacicegim23
Hayırlı uğurlu olsun kızlar mis mis koklayın artık
Darısı kalanlara kokusunu almak için sabırsızlanıyorum eşim bana bakıp bakıp ağlayacak oluyor yalnız başına bu kadar geldin bitti artık zamanımız gelecek oğlumuz diye
Diğerlerini kaçırmış olabilirim yarım gün girmedim bebişler yollara düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…