• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim kızım da ağlıyor bir an önce bezi takıyorum bende😇

Oooyyy benimki morardı hep ağlamaktan nefessiz kaldı. Apartmanda sesini duymayan kalmadi. Dedim bittim ben böyle nereye kadar derken o da günden güne düzeliyor. Alt açacağım zaman ayrı strese giriyordum valla. Şimdi altını açıyorum benim prenses görünümlü gazman kızım resmen yüzüme pirtliyo bacaklarını açıp. Ha arada bir yine damarı tutup ağlıyor ama eskisi gibi değil

Soğuk suya tepki veriyor bizimki. sıcak suyla pamukla silince mıkırdanıyor ıkınıyor vs sadece
Bir de ben hiç açken alt değiştirmiyorum biraz emzirip sakinleştiğinde değiştirip emzirmeye devam ediyorum.
Açken bez değişiminde cok ağlardı

Zor işin bizimki soğuk pamuk bile olsa ağlamaz hatta açık bırakıyorum hava alsın die doktor dedi ay senin için kabus o halde 🥴

kayınvalıdem acarken evet, bnde hayır. cok hızlı değiştiriyorum ben kayınvalıdem havalansın diye bekliyor ondan sanırm

Bizimki de çılgınca ağlıyor doktor soğuk geliyordur üstü açılınca demişti ama doğduğu günden beri de böyle devam ediyor oda sıcak bile olsa. Kimi bebek sevmiyor bence alt değiştirmeyi 😂 ben de çözümü biraz emzirip öyle açmakta buldum en azından daha az katılarak ağlıyor öyle 😂
Aç tok fark etmiyor, sıcak soğuk fark etmiyor çocuğu daha yere yatırır yatırmaz katılıyor yavrum. Ağlamasına da kıyamıyorum bi kaldırıp sakinleştirmeye çalış çocuk morarmasın falan derken 3 kişi yapıyoruz bu işi, her alt değiştirme seansı maraton resmen 🥲 yenidoğanlar çıplaklıktan nefret eder demişti hastanedeki ebe ama bu kadar sorun yaşayacağımı sanmamıştım 🥲

kızlar benim bebe geceleri aşırı huzursuz oluyor ya gaz durumu sanırım ne yapsam ne önerirsiniz

Canım doktoruna danış parol plus hafifletiyor en azından eğer uygun görürse kullan istersen iyi gelir belki.
Canım düzenli parol, apranax ve antibiyotik alıyorum doğumdan beri. Doktora sordum bugün dayanamadım, voltaren alın sürün yazmış. Eşim nöbetçi eczaneye gitti şimdi. Kalbime kadar uyuştum ne biçim ağrıymış bu 😞

Kesinlikle canım, o depresif his geçti en azından. Böyle böyle öğreneceğiz herhalde, tam birine çözüm bulduk derken yeni bir sorun yeni bir döngü başlayacak. Analık mücadele hali :))))
Çok şükür iyi ol kuzum okudukca üzülüyordum ben. Bundan sonrs hep böyle artık hayatımız
Evet ya hala öyle bi gülümseme göremedik 🤭 her gün ufak ufak bi şeyler değişiyor ama 🥰🥰🧿 sizde durumlar nasıl 🤩
Bugün biberonu birden vermeyin yavas yavas verin dediler onu uygulsdım sanki kusma azaldı gbi. Su gibi değilde peynirimsi bi kusma vardı
Bu bende oluyor karıncalanma ve güçsüzlük gbi emzirirken karnıma gelmesin diye hala kaldırdığıma yordum ama hamileyken de vardı açıkçası hamileliğin etkileri çabucak geçmiyor ya ben ondan her şeyi normal buluyorum artık..hatırlıyorum öncekinde 6.ayımda iyiyim sanıp ağır iş yapmıştım o gece tekrar ameliyat olmus gibi ağrım olmuştu bi seneye kadar insan kendine gelemiyor
Daha var o zaman düzelmesine o zaman 😔
Ben henüz doğurmadım ama sadece sağ elimin bileğinde ağrı ve kitlenme oluyor. Ben de sadece ben de oluyor zannediyordum doktor hamilelikle ilgili değildir demişti. Neden oluyormuş bilgisi olan var mı?
Kuzum o hamileliktenmiş ya burda bir kaç arkadaş yasadık biz bu durumu. Tansiyon vs yazıyor internette
Para verince izliyosun kuzum 😂😂 aileden kimse izlemedi
Ay yok izletme zaten 😅
Kizlar bir de kilo verme calismalarina ne zaman baslamak gerekiyor var mi aranizda bir diyetisyenden falan gorus alan? Ben hamile kaldigim kiloya geldim ama hazir emzirmeninde etkisi varken eski fazla kilolarimi da vermek istiyorum.
Gobegim de hep vardi ama simdi boyle yumusacik oyun hamuru gibi o nasil gidecek spor mu yapmak lazim korseyle gider mi
Ben hala doğurdugum kilodayıımm şu emmemiz düzene binsin öyle başlarım zayıflamaya
Kızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi 🥺
Islak mendil soğuk oluyor bizimki ona ağlıyor 😅
Ayy çok heycanlıı 😍🙏🏻

Çok şükür iyi ol kuzum okudukca üzülüyordum ben. Bundan sonrs hep böyle artık hayatımız

Bugün biberonu birden vermeyin yavas yavas verin dediler onu uygulsdım sanki kusma azaldı gbi. Su gibi değilde peynirimsi bi kusma vardı

Kuzum o hamileliktenmiş ya burda bir kaç arkadaş yasadık biz bu durumu. Tansiyon vs yazıyor internette

Ay yok izletme zaten 😅

Ben hala doğurdugum kilodayıımm şu emmemiz düzene binsin öyle başlarım zayıflamaya

Ayy çok heycanlıı 😍🙏🏻
Çok sağol canım benim de kafamda soru işaretiydi☺️

Ay yok izletme zaten 😅

Ayy çok heycanlıı 😍🙏🏻
Kuzum, çok teşekkür ederim desteğine 🙏🏻🙏🏻 Bilinmez bir yolculuk bu, artık yolda oldukça öğreneceğiz mecbur. Sağlıkları yerinde olsun yeter ki 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Peynirmsi kusma için ilk sindirim başladıktan sonra kusmanın gerçekleştiği anlamına geliyor canım
Eskiler süt yarıyor da diyor

Kızlar emzik verdiniz mi? Memeyle oynuyor, emmiyor da uyumuyor da. Az kaldı emziğe gidiyoruz 😬 memeyi reddetmesinden korkuyorum, biliyorsunuz sarılık var bolca emmesi lazım

Allahım sana şükürler olsun bak gördünmü Allah ne derse o olur eminim senin bile umudun olmadığı günler olmuştur ama doruk şükürler olsun çoı güçlü bir bebek çıktı hiç tanımadan dua ettiğim çok nadir insanlardansınız şimdi uykusuz gecelerin en güzel yanı yanında oluşu olcak iyi mi doruk?
Canım mesajına ancak cevap verebiliyorum malum mesai başladı artık 😃
Şükür canım ekimim… Allah ne derse o haklısın, insan bazen çok çaresiz kalınca kitleniyormuş, saçmalıyormuş. Yanlış şeyler düşünüyormuş 🥲 umudumun olmadığı günler değil de, o günleri benim görecek kadar kalbimin yetmeyeceğine inandığım günler oldu, olmadı dersem yalan olur.
Evet canım hepiniz oğlum İçin güçlü derken ben güç ne demek hiç idrak edememiştim. Gene haklı çıktınız. Allah razı olsun çok teşekkür ederim duaların İçin 🥲♥️🙏 maşallah oğlumun kaderdaşı Ağustos bebesi nilim ♥️🙏 aşılarını oldu, büyüyor. Allah yavrucuğunun keyfini daim etsin. Hep mutlu ol inşallah canım benim… iştahı da en kısa sürede geri gelir umarım.
Doruk iyi ekimcim, sakin kalmaya ve birbirimizi anlamaya çalışıyoruz. O da adapte olacak küvez sonrası hayata inşallah. Düzenli kilo aldığını görürsem daha mutlu olacağım 🤭
Tuhaf bir şekilde onsuz onca günleri nasıl geçirdim kendimi sorguluyorum inan. 🥲 sanki o hep benleydi… öyle de değişik bir his.

Kızlar emzik verdiniz mi? Memeyle oynuyor, emmiyor da uyumuyor da. Az kaldı emziğe gidiyoruz 😬 memeyi reddetmesinden korkuyorum, biliyorsunuz sarılık var bolca emmesi lazım
Ben uyumaya yardımcı olsun diye veriyorum. Piş pişlerken veriyorum dalıyor geri alıyorum
Canım mesajına ancak cevap verebiliyorum malum mesai başladı artık 😃
Şükür canım ekimim… Allah ne derse o haklısın, insan bazen çok çaresiz kalınca kitleniyormuş, saçmalıyormuş. Yanlış şeyler düşünüyormuş 🥲 umudumun olmadığı günler değil de, o günleri benim görecek kadar kalbimin yetmeyeceğine inandığım günler oldu, olmadı dersem yalan olur.
Evet canım hepiniz oğlum İçin güçlü derken ben güç ne demek hiç idrak edememiştim. Gene haklı çıktınız. Allah razı olsun çok teşekkür ederim duaların İçin 🥲♥️🙏 maşallah oğlumun kaderdaşı Ağustos bebesi nilim ♥️🙏 aşılarını oldu, büyüyor. Allah yavrucuğunun keyfini daim etsin. Hep mutlu ol inşallah canım benim… iştahı da en kısa sürede geri gelir umarım.
Doruk iyi ekimcim, sakin kalmaya ve birbirimizi anlamaya çalışıyoruz. O da adapte olacak küvez sonrası hayata inşallah. Düzenli kilo aldığını görürsem daha mutlu olacağım 🤭
Tuhaf bir şekilde onsuz onca günleri nasıl geçirdim kendimi sorguluyorum inan. 🥲 sanki o hep benleydi… öyle de değişik bir his.

Şöyle 1 hafta 10 gün geçirin her şey daha netleşecek canım benim. Onunda seninde adaptasyon süreciniz kolayca rahatca geçsin insallah. Rabbim onca kederden sonra güzellikler kolaylıklar nasip etsin. Güzelce kilo alır annesi senin sütün her daim şifa Doruk paşaya zaten ♥️♥️

Canım ben verdim emzik. Pek almıyor gerçi ama bazen işe yarıyor. Meme reddi yapmadı çok şükür. Hatta 1.5 yaşında çocuğu olan kuzenim dedi ki çene kaslarını güçlendirir. Bakalım inşallah öyledir 😅

19. Güne kadar direnebildim sonunda verdim :)
Bizimki de o gün artık 4 saat falan mememde kalmıştı çok yorulmuştum göğüslerim de çok acımıştı.
Genelde 1 aydan sonra öneriliyor ama ben dayanamadım.
Osman gönülalın emzik kullanımı ile ilgili videosunu izlemeni öneririm.

Back
X