- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Valla yazdiklarini okudum ayni bizim yasadiklarimiz. Bence benim cocuk evini seviyor belki gittigimiz yerde surekli birileri tarafindan sevildigi icin yoruluyor o yuzden huysuzlasiyor. Bir de benim kv de seninki gibi sarip sarmaliyor cocugu cocuk bunaliyor sicaktan. Uyurken yuzunu falan ortmeye calisiyor ya diyorum ortme yok isik alir mi oyle bi sey diyo illa ortuyo. Cocuk kendi nefesinden bunaliyo uyaniyo agliyo sonra sakinlestirmeden haldir haldir sallamaya basliyo hepten kriz. Ve bu arada asla al annesi demiyor vermiyor cocugu bana en son krize girince artik ben aliyorum zorla.
Acikcasi pek gitmek istemiyorum ama esim beni cocugu sakinmakla sucladigi icin pasa pasa gidiyorum.
Canim geceyle gunduzu karistirmis olabilir mi? Gunduzleri muhakkak isikli ve sesli ortamda yatir evde bir hareket olsun. Geceleri de sakin karanlik ve sessiz bir yerde yatir. Aklima bu geldi.
Bir de gece uyandi diyelim isik acma hatta bebegi severken konusuyoruz ya oyle yapma altini degistirirken bile hizli hizli yap hatta yan yatirarak temizleyin altini uyanmasin diyorlar.
Tabi bunlar benim ordan burdan duyduklarim ama bir dene insallah ise yarar
Benimki her seyini asiya gore ayarla dedigim gun ve saatte iki elin kanda da olsa muhakkak burda ol dedi. Cok heyecanliyim cok buyuk bir sorumluluk
Bence cok kullanisli ben de alicam insallah. Disari ciktigimizda usudu mu usuyecek mi diye dusunmekten kafayi siyirdim artik.
Canim doktorum bana 40 in bitince tekrar kanaman olacak o bitince kontrole gel demisti. Seninki de oyle bir sey olabilir 40 başı deniliyormus hatta buna. Normal bir sey yani sanirim. Ama bende olmadi.
Canim aile hekimi bana eczaneden al getir dedi. Ama sanirim eczaneye bir kac gun onceden haber vermek gerekiyormus ellerinde olmayabiliyormus. Tabi erken haber verdin asi var ellerinde alip eve getirmeyecekmissin onlar senin icin ayiracaklarmis saglik ocagina asiya giderken alip goturecekmissin vuracaklarmis. Doktorun yazmasina gerek yokmus.
Aynı sıkıntı işte mecbur gidiliyor. Bide malum konular yok süt konusu yok çocuğun kilosu konuşmaya başlıyorlar her iki laflarından birisi o iyi olmuş aman toparlmış yok etlenmiş bilmem ne. Bilmem kimin çocuğu doğdugunda benim oğlumun kilosundaymışta vs vs saçma sapan muhabbetler bide geriliyorum anlamıyor ama eşim