anladim kuzum.Canım o uca alışınca memeyi tamamen reddeder diye çekiniyorum.
Doruk istediğinde memeyi çok güzel kavrıyor emiyor. Bazen de hevesle emmeye başlayıp birkaç dakika sonra kafayı arkaya arıyor çığlık çığlığa dans
Bazen de aç olsa dahi memeyi tanımıyor.
Aslında benim ana sorunum onun doyup doymadığından emin olmak. Şırıngayla verince görüyorum ne içmiş ama memede bunu bilememekten dolayı da kararsızım ne yapacağım ile alakalı.
Senin sutun yetiyordur bence. aylardir zaten sagiyorsun duzenli uretim oluyorudr.
cisli bez sayisina bak kuzum , yeteri kadarsa doyuyordur Doruk pasa
ah kuzum iyi ki bir sey olmamis .
Ayni dalginlik yuzunden bizde de kaza olabilir diye ben en sonunda ikinci al mama yapma makinasi aldim. birde biberon isitma makinasi vermisti arkadas , onu kullaniyorum.
canim emzirme danismanina sor , burdakiler diyor ki, bebek 15 dk -15 dk iki memeyi emdikten sonra sagdiginda 10 ml bile cikiyorsa , sutun vardir diyorlar.Bjnun psikolojisine bende girdim maalesef o yüzden çocukta benimke birlikte streste gögsümde durmak istemiyor. Gögüsten eds yapıyorum tuttgu annsondayı takıyorum yoksa emmek istemiyor beni. Ordan illa sütte geliyor ama psikolojimde süt yok ömaalesef acaba mama yetiyor mu diye yarın emzirme eğitimine gitcez sanırım ondan sonra biberona tekrar döncem sütüm azda olsa coğaldı diyordum şu 2 gün tekrardan az gelmeye başladı bebeğim 51 günlük ama gelen süt direj yeni doğum yapan birisinin miktarı gibidir. Hayırlısı artık kafamı değiştirmem lazım belkide oğluşumun sütten yana kısmeti bu kadardır yoksa yoruldum bende psikolik bu konuda
Bende seninle ayni durumdayim. sutum yetmiyor diyorum ama oyle degil galiba cunku cisli bez sayisi fln normal olmasi gerektigi gibi .
Dun bizimkinin gazi coktu hic memeyi almadi , mama verdk hep, cok uzuldum, sutum de vardi doluydu .
Farkettim ki biz cocugu cok yediyoruz. belki o yuzden bu kadar karin agrisi gaz agrisi cekiyor.
uyumak icin biberon ariyor , tabi bizde ac sanip mama veriyoruz iki kati yiyor cocuk. smdi emzige alistirmaya calisiyorum.