ccanim gecen birileri yazmisti. artik bebeklerin seker depolari olustugu icin uzun uyuyabilirlermis, oyle ac da kalmazlarmis .Valla canım 54. Gundeyim. 3 gecedir 5 saat 6 saat ve 6bucuk saat araliklarla uyandi 3 gun.. ilk iki gun biraz uykusuz kaldim kaldırmam mi diye ama hic kipirti olmayinca kaldirmadim. Gece de uyanmadi ise uyandirma diyorlar bende uyandirmadim. Hatta şuan ortalama 10 15dk arasi emiyor. Dun gece 12de yedi yarimda uyudu 7ye dogru uyandi. 5 dakika emdi sonra uyudu tekrar. 2saat sonra uyandi emmek istedi 15 dk. Yani benim cocuk kilolu ondan mi bilmem ama ac uyumuyor. Bunu biliyorum. Sabah kalkincada oyle eskisi gibi aglamiyor Duzene giriyor veletler sanirim ama bizimkiler biraz erken sanirim. 3 gündür uyuyorum ya arada uyansam da uykumu aliyorum. O da beni sabah dinc yapiyor. 3 gune kadar sabah uyumadan yapamazdim. Simdi 8 bucuk 9 arasi kalkiyorum bu gidisle de erken saatte de uyanmaya baslarim. Is saatime uygun ayarlicqm saati . Suan rutine ugrasmiyorum. Akisinda. Ama benim cocuk tok onu biliyorum. Ondan rahatim
masallah uyusunda buyusun