• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Canım sağıp biberonla yada kaşık şırınga ile verdiğin oldu mu bazı cocuk cidden emmiyor ama biberon alıyor. Kendini sakın suçlama sen emimin elinden gelenin fazlasını yapıyorsun zaten
Canim bugun emzirme uzmanı çağırdık eve 3 saat birebir ilgilendi çok şükür şimdi lansinoh ile sagiyorum dediğin gibi şırınga ile veriyorum, çok uykulu uyanmıyor biraz güç toplayınca emer dedi pazar günü yine gelecek emzirme uzmanı çözeceğiz insallah 🙏

İyi akşamlar kızlar bugün kontrol günümdü nstde yine sancı çıktı ama açılma yok olunca salıyor tabi alttan muayene etti korkulu rüyam 😂 bebişimi 3200 ölçtü her an olabilir dedi ama ben 40 a tamamlicam diye düşünüyorum 37+5 gün sayıyorum artık oyhhh gelsede koklasaydik bı 🫣

İyi akşamlar kızlar bugün kontrol günümdü nstde yine sancı çıktı ama açılma yok olunca salıyor tabi alttan muayene etti korkulu rüyam 😂 bebişimi 3200 ölçtü her an olabilir dedi ama ben 40 a tamamlicam diye düşünüyorum 37+5 gün sayıyorum artık oyhhh gelsede koklasaydik bı 🫣
Aynı gidiyoruz canım seninle, sancısı, kilosu, haftası 😇 Ben de bugün tekrar nst ye girdim. Sancım da daha düzenli çıktı bu sefer. Ama doktorum nst nin yüzüne bakmıyor, sancın yoksa sorun yok normal dedi. 2-3 güne gelebilir de gelmeyebilir de gibi çok anlamlı yorum yaptı 😅 ama nst deki sancıma rağmen bana da daha gelmeyecekmiş gibi geliyor 🤷🏻‍♀️ varsa nst görselini iletir misin canım, sancı çıkan biriyle karşılaştırmak istiyorum
1000142476.webp

İyi akşamlar kızlar bugun benimde kontrolüm vardı 35+5 ilk nst çekildi kızımın hareketleri çok az dedi hemşire Doktor bakınca hareketi nasıl diye sordu bende iyi dedim hemen muayene etti derin bir uykuya dalmış biraz zor oldu uyandırması 😄 hareket edene kadar doktor bırakmadı beni 49 cm boy ve 3200 kg olmuş

Nst de sancılar kaç çıktı canım maşallah bebeğin büyümüş baya ☺️

Aynı gidiyoruz canım seninle, sancısı, kilosu, haftası 😇 Ben de bugün tekrar nst ye girdim. Sancım da daha düzenli çıktı bu sefer. Ama doktorum nst nin yüzüne bakmıyor, sancın yoksa sorun yok normal dedi. 2-3 güne gelebilir de gelmeyebilir de gibi çok anlamlı yorum yaptı 😅 ama nst deki sancıma rağmen bana da daha gelmeyecekmiş gibi geliyor 🤷🏻‍♀️ varsa nst görselini iletir misin canım, sancı çıkan biriyle karşılaştırmak istiyorumEki Görüntüle 3676720
Seninki daha fazla çıkmış canım ben şuan evde değilim atarım sana da benimki o kadar yükseklerde çıkmıyor 😊 benimkide bir kaç güne dogadabilir dedi haftasonu yokum beni bekle dedi 😂

Seninki daha fazla çıkmış canım ben şuan evde değilim atarım sana da benimki o kadar yükseklerde çıkmıyor 😊
Ay ben hamileliğin yarısını sancıyla geçirdim zaten 😂 ebe de şaşırıyor bu sancıyı nasıl hissetmiyorsun diye.
Tamam canım merak ettim, unutmazsan sevinirim 🥰
Başka nst de sancı çıkan arkadaş varsa onlar da paylaşabilir mi 👀

Ay ben hamileliğin yarısını sancıyla geçirdim zaten 😂 ebe de şaşırıyor bu sancıyı nasıl hissetmiyorsun diye.
Tamam canım merak ettim, unutmazsan sevinirim 🥰
Başka nst de sancı çıkan arkadaş varsa onlar da paylaşabilir mi 👀
Benim sancı çıktı ama nst kağıdını hemşire doktora götürdü bende yok o yüzden paylaşamıyorum canım

İlk nst olunca birde hiç böyle sancı beklemeyince insanın aklına foto çekmek gelmiyor jasjsj
İlkse haklısın canım insan anlamıyor, bende artık bağımlılık oldu her hafta gebe okuluna gitmişken giriyorum 4 haftadır 😅 doktora gidince de giriyorum zaten son 3 seferdir. Öncekilerle karşılaştırmak için foto çeker oldum kağıtları alıyorlar ya da kayboluyor diye 🙂

Back
X