Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sağol canımmm çekmez miyim doya doya izledim kokladım ilk kez açık gördüm gözlerini her gittiğimde uyuyordu miniğim masmavi boncuk gibiydiler masum masum bana bakıyordu
kızlar Bebişimi ilk kez kucakladım emzirdim çok şükür Allah'ım akşam 7 de tekrar gidicem inşallah doktorlada görüştük Pazar günü kan tahlili yapacaklarmış sonuçlar temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah
kızlar Bebişimi ilk kez kucakladım emzirdim çok şükür Allah'ım akşam 7 de tekrar gidicem inşallah doktorlada görüştük Pazar günü kan tahlili yapacaklarmış sonuçlar temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah
Her gün yapıyor musun kuzum birde referans aldığın video ya da görsel var mı? Ben hindistan cevizi yağıyla mı yapsam dedim tecrübelerinden faydalanmak isterim