Doktorlar olumsuz şeyleri söylemeyi ne çok seviyorlar :) takmaya gerek bebislerimize yansımasın. Bana da demişti. Gerek yok vallaCanim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu
Umarim oyledirKötü düşünme ya doktorlar sonuçta en ufak şeyde bizi uyarmak zorunda öyle düşün kanaman falan yoksa sıkıntı etme bencetoksoplazma bende dün özelde verdim haftasonu girdiği için pazartesi çıkar dediler seninki de belki özel lab a gidiyorsa öyle de uzun surebilir
Bu mesajı görünce aklıma pırasa yemeği yaptığım ve bütün gece eşime ev pırasa kokuyor dediğim geldiTeşekkür ederm, hoşbuldum. Allah hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallahDün tam dediğiniz oldu, pişerken sabırsızlıkla beklediğim yemeği yerken başladı midem bulanmaya ve tüm akşam o yemeğin kokusu sanki eve yapıştı ve bulantı devam etti bir de henüz doktora gitmeyince, evde tüm gün kendi kendimi yiyorum. İnşallah ben de hepimize sağlıklı ve kolay gebelik diliyorum
Aslinda ilk baska bir doktora gitmistim o doktor bana soylemedi bile gayet iyi demisti ama bebislerimiz Allaha emanet artikDoktorlar olumsuz şeyleri söylemeyi ne çok seviyorlar :) takmaya gerek bebislerimize yansımasın. Bana da demişti. Gerek yok valla
Nutella hiç fena fikir değil:) bende mi alsam ne :) küçük not : şuan çikolata yiyorum ve yetmiyor bana :) oğlan mi gelecek neMerhaba. Benim sata göre 6 haftalık. En az 1 hafta daha sabretmek istiyorum ben de dediğiniz gibiDaha önceki gebelğimde erkenden gitmiştim ve bu sefer daha sabırlı olmak istiyorum. Her ne kadar sabırlı biri olmasam da valla 2 gün önceye kadar yumurta peynir zeytin acayip yiyordum ama 2 gündür çekilmez geliyor ve sadece nutella yiyorum ve hepimize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen kesinlikle canım Allah sağlık versin bebişlerimize :)Aslinda ilk baska bir doktora gitmistim o doktor bana soylemedi bile gayet iyi demisti ama bebislerimiz Allaha emanet artik
Dilini ısır sana kocaman maşallah diyorum güzel anneCanim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu
Yaaa evet ben de kiloluyum zaten insülin direncim de var. Bu yeme olayını nasıl kontrol edeceğim bilemiyorumBen Kasım ayından beri bu doktordayim tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok ilgili bir doktor herşeyi acikliyor seni dinliyor bir an önce gir çık derdinde değil rabbim herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın
Benim de mide bulantılarim çok yoğun bu günlerde canım nadiren bişey istiyor onu yiyebiliyorum biraz başka şeyler yerken sürekli bir bulantı şeklibir kaç kere de başıma kan şekeri düşüklüğü geldi sanırım 2 gün üst üste aynı saatlerde yemekten sonra aşırı bı baş dönmesi ve mide bulantısı oldu çikolata yedim zorla sonra kendime geldim bende uyku pek yok sadece akşam yemeklerinden sonra çok fena masayı bile toplamaya üşeniyorum gece olunca da uykuya zor dalıyorum sabah eşimi ise göndermek için kahvaltı hazırlamaya da zor kalkıyorum
Sorma ya benim de karnım çok sis eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğuma nasıl kilo alacaksın göbek ne hale gelecek diyorYaaa evet ben de kiloluyum zaten insülin direncim de var. Bu yeme olayını nasıl kontrol edeceğim bilemiyorumdevamlı bir şişkinlik, karnım taş gibi:/ hele yemeği de yiyince iyicd ağırlaşıyorum ve günün her saati yastıkla bütün yaşıyorum allah hepimizin yardımcısınolsın inşallah, güzel bir hamilelik dönemi geçirelim
AMan aman aman :) söylediklerime dikkat etmek gerekiyorNutella hiç fena fikir değil:) bende mi alsam ne :) küçük not : şuan çikolata yiyorum ve yetmiyor bana :) oğlan mi gelecek ne
Burda rahmi kalp şeklinde olan dört beş kişi varız bunun da dereceleri var sanırım bana bir sorun olmaz dedi zaten bi oğlum var onda bundan hiç bahsetmemişlerdi kağan kocatepe nin videosunu izleyin dr size her riski söylemek zorundaCanim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu
Insallah canim hepimiz hayrlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim saglicaklaDilini ısır sana kocaman maşallah diyorum güzel anne
Bunu her doktor göremeyebiliyor maalesef ya da anlamıyorlar tam olarak ne olduğunu. Birebir yaşadığım için biliyorum.
Bazı şeyler hayatımızın bir parçası oluyor maalesef. Ama bak önden öğrendin ve önlemini alabilirsin kendine daha iyi bakabilirsin bir de bu açıdan bak
Stres yapıp üzme kendini önce kendine dikkat et sonra tevekkül et hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle
Bir taraf dik durmk zorunda olunca oda biz oluyoruz :) ahajaja aman kovma lazim olurAynen benimde çevremden gördüğüm kadarıyla hep böyle, hatta bunun muhabbetini yapıp guluyorduk hepimiz eşim diyor ki çocuk doğduğunda ben çekilmem beni evden koymayın ahahah
Annelik içimizde hep varda babalık gercekten sonradan geliyor
Bakıyorum lohusa kadınlar daha dik duruyor mesela adamlar senin anlattığın gibi
Ben tatlı hala cekmedi canım sadece varsa yiyorum yoksa aramıyorum ama ilk çiğköfte asermistim geçen gün de ekmek arası köfteAMan aman aman :) söylediklerime dikkat etmek gerekiyorvalla sabah marketten sipariş ettim. Gözümün önünden gitmedi hiç sormayın. Ama bi ekşi çekiyor bi tatlı çekiyor canım Valla olumsuz bir durum yaşadıktan ve 1 sene uğraştıktan sonra hiç farketmez kız erkek, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok fena çok sanki 6 haftalık değil de 6 aylık hamileyimSorma ya benim de karnım çok sis eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğuma nasıl kilo alacaksın göbek ne hale gelecek diyoramiiin inşallah
Aynen öyle her gün mucizemiz büyüyor allahın izniyle güzel günler görelimTabi ki var maşallahı var hem deallahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hepimizin de inşallah
Ah ya bugünümüze şükürler olsun
Her gün her yeni hafta bir mucize gibi10. Haftaya giriş yapıyorum ben de artık allahım tamamına erdirsin
Aynen al benden de o kadar şuan 5 aylık hamile göbeği gibi bir de ben hamilelikten de önce gobekliydim kilom normaldi ama sadece göbeğim vardi hep hamile sanarlardi bazıları saklıyorum bile sanardiÇok fena çok sanki 6 haftalık değil de 6 aylık hamileyimbenimki de emin misin daha yeni hamile kaldığına diyor ayyy o kocaman göbüşlü halimizi de görmek bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Amin amin inşallah kuzucumAynen öyle her gün mucizemiz büyüyor allahın izniyle güzel günler görelim❤
Tekmesini gözüyle görmedikten sonra hadi ona da inanmaz bu adamlarKarnımız büyüsün bebek hareketlensin içeride inanırlar
Hahaha ay ne güldümmmBir taraf dik durmk zorunda olunca oda biz oluyoruz :) ahajaja aman kovma lazim olurkraldan cok kralci erkekler o konuda bi tek yerimize tasiyip doguramiyorlar oyle olsa onuda yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?