• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar hapşura hapşura bi hal oluyorum. nezle gibi ama nezle de değilim. Burnum tıkalı ve özellikle sabahları üst üste hapşuruyorum. Size hiç böyle bişi oldu mu? Hamilelikten mi çözmeye çalışıyorum
Ayt bende öleyim özeliklr sabahları kendimi grip gibi hissediyorum. Hapşur hapşur hasta oluyorum sanıyorum hep

Sen de yakında kullanmayı bırakacaksın :) Az kaldı az. Çamaşırlara özgürlük :KK53:
Yok kız valla bıraktırmayacak 🤣🤣 lekelenmelerin de kesildiği yok zaten anlamadım bu kadar kan nerde birikti, ak ak bitmiyor 🥲
Bu arada bel bacak ağrıların devam ediyor mu? Doktoruna soracaktın kalsiyum magnezyum durumunu sorabildin mi ?

K
Arkadaşlar 6+3te ilk muayeneme gittim. keseye baktık , kalbi dinledik. Herşey güzeldi. Gebelik ile ilgili yaptırman gereken birkaç test var dedi, onları ister burada ister sağlık ocağında yaptır dedi. Henüz ne testinden bahsediyor bilmiyorum o testleri yaptırmadım, çalışıyorum çok yoğunum izin alamıyorum iş yerinden. Şu an 7+1 im . 8+5 te falan yaptırsam bu testleri sorun olur mu ? Doktor ne testi istiyor ? Acil yapılması mı gerekiyor ? Napacağım bilmiyorum off. Siz kendi testlerinizden bahseder misiniz?

Vitamin değerlerine vs bakıyor sağlık ocağında da yapılıyor ya. Birde doktorum benden kızamık, işte bu sebzelerden meyvelerden geçen bir parazit varya onun testini istedi oda özelde yapılıyormuş

🤣🤣🤣🤣 Ahh canım keşke sorsa o benden daha çok çekiniyor o konularda

Ne kadar fazlaymış senin ilaçların en azından iğne 5 günde birmiş benim hergün iğne 😭

Canım ben hamileliğimi sağlık ocağına bildirdiğimde ayrıntılı kan testleri ve idrar testi yaptılar. Doktorum sorduğunda söyleyince tamam dedi

Aslında doktorlar söylüyor. Biz hiç sormadan bir sonraki gelişinize kadar ilişki yasak bir sonraki gelişinizde bakcaz duruma dedi 😂 doktorunda söylemesi lazım

Aslında doktorlar söylüyor. Biz hiç sormadan bir sonraki gelişinize kadar ilişki yasak bir sonraki gelişinizde bakcaz duruma dedi 😂 doktorunda söylemesi lazım
Tüp bebek tedavimi yapan doktorda kendi söylüyordu. Bakalım bu doktorda 2. Kontrolüm olacak belki söyler.
Benimki de çekiniyor ağzını bıçak açmıyor ama ben her şeyi konuşuyorum doktorumla, yanında kendimi çok iyi ve rahat hissediyorum, benim canım daktırım:KK68: o yüzden çekinmiyorum sanırım.😂
Tüp bebek tedavisinden sonra bu doktora yeni gitmiştim. İlk muayene biraz tanışma gibi oldu bundan sonraki süreç inşallah iyi ilerler

olabilir. Siz yaptırdınız mı bunları ? Hiç kan verdiniz mi ? değerlerinize bakıldı mı ? Enfeksiyon , kansızlık , toksoplazma, şeker vs. var mı dye ? Ben daha hiçbir test yaptırmadım. internetten baktım biraz. Acaba bunları mı istiyor ?
Evet büyük ihtimalle onlar eğer çalışıyorsanız hemen doktorunuzda kan verip yaptirabilirsiniz o size sonucları atar

olabilir. Siz yaptırdınız mı bunları ? Hiç kan verdiniz mi ? değerlerinize bakıldı mı ? Enfeksiyon , kansızlık , toksoplazma, şeker vs. var mı dye ? Ben daha hiçbir test yaptırmadım. internetten baktım biraz. Acaba bunları mı istiyor ?
Canım benim de doktorum geçen hafta gittiğimde istemişti testleri. toksoplazma, şeker, tsh vs bakacak. iki hasta sonra kontrole gel, kontrolden önce yaptırmış olsan yeter orada konuşuruz testleri demişti. Tahminimce onları istemiştir ben de yarın kan verip haftaya gideceğim bakalım doktora.

Tüp bebek tedavimi yapan doktorda kendi söylüyordu. Bakalım bu doktorda 2. Kontrolüm olacak belki söyler.

Tüp bebek tedavisinden sonra bu doktora yeni gitmiştim. İlk muayene biraz tanışma gibi oldu bundan sonraki süreç inşallah iyi ilerler
Öyleyse çok normal biz iki senedir görüşüyoruz, zamanla alışırsanız enerjiniz de tutarsa süreç de güzel ilerler.😍

Canım benim de doktorum geçen hafta gittiğimde istemişti testleri. toksoplazma, şeker, tsh vs bakacak. iki hasta sonra kontrole gel, kontrolden önce yaptırmış olsan yeter orada konuşuruz testleri demişti. Tahminimce onları istemiştir ben de yarın kan verip haftaya gideceğim bakalım doktora.
Anladım doğumlarımız birlikte. O zaman en azından 1 hafta daha var gibi. Haftaya yaptırayım artık o zmaan bir şekilde başka çare yok. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar 6+3te ilk muayeneme gittim. keseye baktık , kalbi dinledik. Herşey güzeldi. Gebelik ile ilgili yaptırman gereken birkaç test var dedi, onları ister burada ister sağlık ocağında yaptır dedi. Henüz ne testinden bahsediyor bilmiyorum o testleri yaptırmadım, çalışıyorum çok yoğunum izin alamıyorum iş yerinden. Şu an 7+1 im . 8+5 te falan yaptırsam bu testleri sorun olur mu ? Doktor ne testi istiyor ? Acil yapılması mı gerekiyor ? Napacağım bilmiyorum off. Siz kendi testlerinizden bahseder misiniz?
Canım öncelikle merhaba. Ben o testleri 5+4te kese görününce yaptırdım. Ya bu hafta ya önümüzdeki haftalarda demişti doktor. Heeseye bakılıyor, idrarda enfeksiyon vs. Kanda ise kızamıkçık, aids, vitamin değerlerin, tiroid değerlerin falan bakılıyor. Tiroid tehlikeli olabilir yüksek vs. Olursa çok geciktirmeden hastanede yaptirmani öneririm

Seninde yolunda olmasi çok güzel canım bende ilişkiyi sormadım bizdede aralıktan berli yasak alıştık artık geçen eşime dedim soruyum doktora boşuna sorma serbest olsa bile bebeğime bişey olur korkarım dedi 😁

Offf bende çok istiyorum ya bir hafta kaldı bırakmama o aktıkça kan sanıyorum hala kıyafet değiştirmekten de bıktım 😵
Topiğimizin sorunu :) İnşallah bakalım haftaya bırakır rahat günlere erersin. Regl hissiyatıyla yaşamak rezil bişey.

Ne kadar fazlaymış senin ilaçların en azından iğne 5 günde birmiş benim hergün iğne 😭
Progestan ilk zaman her gündü, proluton 5 günde birdi; şimdi doktor progestanı 2 günde bire indirdi proluton 5 günde bir devam...
Maalesef ilaçlar çok, yoruldum aslında ilaç kullanımından. Kısmet nasip ya.

Yok kız valla bıraktırmayacak 🤣🤣 lekelenmelerin de kesildiği yok zaten anlamadım bu kadar kan nerde birikti, ak ak bitmiyor 🥲
Bu arada bel bacak ağrıların devam ediyor mu? Doktoruna soracaktın kalsiyum magnezyum durumunu sorabildin mi ?
Ya ben bebişin hareketlerini görünce unuttum sormayı magnezyum ve kalsiyumu. :KK67: Bel ağrılarım devam ama önemsemiyorum artık dinlenince azalıyor. Havalar düzelseydi yürüyüşe başlayacaktım nasip olmadı.

Ya ben bebişin hareketlerini görünce unuttum sormayı magnezyum ve kalsiyumu. :KK67: Bel ağrılarım devam ama önemsemiyorum artık dinlenince azalıyor. Havalar düzelseydi yürüyüşe başlayacaktım nasip olmadı.
Ben not defterine bir sürü soru kaydettim unutmam inşallah ona rağmen 🤣
Benim tavsiyem ufak bi kutu al dene kendini. Benim su an ağrım sancım 0. İnşallah güzel haberdir. 😅 Yatmama rağmen bel ağrım da yok hiç. Ben tamamen kalsiyum magnezyuma bağlıyorum.
Allahım o yürüyüşler bana da nasip olcak mı olsun lütfennnn 😂

Canım benim bir miktar sıkıntılı geçiyor maalesef 😞
7+5 olduk bugün çok şükür 🤲🏻
ama kese gördüğümüz muayeneden beri Yaklaşık 5+4 dü sanırım azar azar kanamam oluyor 😞
4 farklı doktora gittin hiç biri kese etrafında kanama odağı görmedi ama düşük tehtidi diyorlar bu kan nereden geliyor hiç biri neT bir şey söylemiyor 😞
Tüp bebeğimi yapan doktor progestan dexi falan kanamayı bildiği halde kesti 🤷🏻‍♀️
Progestan fitil kullanıyorum sadece ve dua ediyorum rabbim yavrumu korusun diye 🤲🏻
Bilmiyorum gebeliği böyle kanamalı geçip haftası ilerleyenler de var mı 🤷🏻‍♀️
Sen nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl Ne kadarlık oldunuz 😊 motherofcatss motherofcatss
biz de yarın 10 haftalık olacağız canım maşallah senin bebişin de büyümüş burada kanaması olupta gebeliği sağlıkla devam eden arkadaşlarımız var korkma rabbim korusun miniğini inşallah haftalar ilerledikçe daha da rahat nefes alacağız biraz daha sabır🤲🏻🥰🥰

9.haftaya girdiğimden beri benim de bel ağrılarım var arkadaşlar doktora sordum son muayenede rahim genişlediği için bel ağrıları normal dedi ama ben anladım ki yatış şeklimden kaynaklı ağrıyor sanırım belimiz sırtımız daha hassas bu dönemde yanlış bi pozisyonda yattığımda hemen ağrıyor

Back
X