- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Az kaldı az, 12.haftadan ümitliyim.Bi azalıp bitse de rahatlasan canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı az, 12.haftadan ümitliyim.Bi azalıp bitse de rahatlasan canım ya
Anladım demekki senin baya şiddetli bulantın. Beni sabahları tutuyor ama ara ara hafif olabiliyor bazen. Devam ederse günde 3 veya 4 tablete çıkarın yaziyor ama fazlasını kullanmak istemedim çok gerek gormedimBana prilam hiç fayda etmedi canım suan zofer kullanıyorum bu biraz daha güçlü
İçeriği çok önemli bazı kimyasalların zarar verebileceğini okumuştum. Siz içeriğindeki kimyasalları doktorunuzla paylaşın o daha doğru yönlendirir.İyi aksamlar kızlar benim de aklıma şu takıldı sivilce kremi imex kullanmak bebeğe zarar verir mi acaba? Veya cilt bakımı ürünleri kullanmak maske gibi
Senin canın ne istedi bakimm belki yine bulurumAz kaldı az, 12.haftadan ümitliyim.![]()
Benim rahmetli babamda teraziydi kocamda terazi bebeğimde terazi olcak elalem iyileri,dengesizlikleri meşhurdurAy esin nasıl terazi burcunun özellikleriben korkmuyor değilim dengesiz olurlar diye
![]()
Eylül ortası başak oluyor.Eylül ortası ne oluyor ki![]()
Eylül 23 den sonra teraziEylül ortası ne oluyor ki![]()
Bende teraziyimdeBenim rahmetli babamda teraziydi kocamda terazi bebeğimde terazi olcak elalem iyileri,dengesizlikleri meşhurdur![]()
Canım sezeryanla 1-2 hafta önce alınabilir ama genelde 40-41 i bekliyorlarEylül ortası başak oluyor.
Benimde 8 ekim gösteriyor sata göre erken gelirse eylül ortaları başakta olabiliray 1 2 hafta önce gelebilir mi ki ya
![]()
Belki 23une kadar doğururuz zaten ekim başıyız bende ekim basi olanlar eylüle kayacak gibi herkes erken doğuruyorEylül 23 den sonra terazi![]()
Belki 23une kadar doğururuz zaten ekim başıyız bende ekim basi olanlar eylüle kayacak gibi herkes erken doğuruyor![]()
Söyleyemem, birilerinin canı isteyebilir.Senin canın ne istedi bakimm belki yine bulurum![]()
Sen sonusn mecbur terazi olcak erken doğursan 1 2 hafta ekim basi olur yine eylül sonu çok erken olur oda teraziBenim tahmini doğum 24 ekim gösteriyor ama ben niyeyse erken doğuracakmısım gibi hissediyorum şimdidenben 8. Ayın sonlarında doğmusum eşimde öyle doğmus kilolarımız da 2.600 ikimizinde öyle denk gelmiş o yüzden diyorum ben çok tutamam bu çocugu öyle hissediyorum diye
![]()
Bana çekerse bebiş ben 9 ay 20 günlüğüm gayet çıkmak istememişim ters gelmişim bide annemin her yeri parçalanmış benden sonra ameliyata almışlar nasıl rahat ettiysem ordaBenim tahmini doğum 24 ekim gösteriyor ama ben niyeyse erken doğuracakmısım gibi hissediyorum şimdidenben 8. Ayın sonlarında doğmusum eşimde öyle doğmus kilolarımız da 2.600 ikimizinde öyle denk gelmiş o yüzden diyorum ben çok tutamam bu çocugu öyle hissediyorum diye
![]()
Bende çok tutamam gibi zaten 155imBenim tahmini doğum 24 ekim gösteriyor ama ben niyeyse erken doğuracakmısım gibi hissediyorum şimdidenben 8. Ayın sonlarında doğmusum eşimde öyle doğmus kilolarımız da 2.600 ikimizinde öyle denk gelmiş o yüzden diyorum ben çok tutamam bu çocugu öyle hissediyorum diye
![]()
Benim normalde 1 Ekim ama sezeryan olacağı için 2 hafta geriye kayıyor. Bu hamilelik takvimi 40 haftayı hesaplıyorsa seninde Ekim başı olur büyük ihtimal canimEylül ortası başak oluyor.
Benimde 8 ekim gösteriyor sata göre erken gelirse eylül ortaları başakta olabiliray 1 2 hafta önce gelebilir mi ki ya
![]()
Yapma yaz meyveleri mi aşermeyen benim bile canım istiyor yokluyor aradaSöyleyemem, birilerinin canı isteyebilir.Biri yeşil biri turuncumsu.
![]()
Benim 1 Ekim gösteriyor gebelik takvimi 40 haftayı hesaplıyorsa 2 hafta önceden alınır sezeryanda Eylül 15 20 civarı olur başakla yolumuza devam o zaman benimEylül 23 den sonra terazi![]()
Tabii yaz meyveleri, her gün hayalini kuruyorum ikisininde, lütfen yaz gelsin.Yapma yaz meyveleri mi aşermeyen benim bile canım istiyor yokluyor arada![]()