- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Napicaz dünürrrAllahım hayır ya ahahahha yaaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napicaz dünürrrAllahım hayır ya ahahahha yaaaaaa![]()
Şok olur bide kız istiyor kızı duyunca iyice odaklandı ben hep erkek diyordum bakalım diye diye kız kalcak mı![]()
Allah gönlünüze göre versin ama sonradan sonradan değişip durmasın valla zorŞok olur bide kız istiyor kızı duyunca iyice odaklandı ben hep erkek diyordum bakalım diye diye kız kalcak mı![]()
Valla kuzum bizde şok olduk bi daha gittiğimde kız derse aaa yeter derimAnaaaam. Aayyy kuzucum sağlıkla gelsin bebiş. Beklemiyordum hiç ben de
Sopayla kovalıcam hepinizikendinizi strese sokmak için yer arıyorsunuz
defalarca yazıldı çizildi doktorlar söylüyor vücut hormonlara alışıyor belirtiler hafifliyor. Hem asıl göğüs hassasiyeti son zamanlarda yaşanıyor.. şimdi sabah ile akşamki göğüs hassasiyeti bile aynı olmuyor. Benim de bi gün var bi gün yok canınızı sıkıp durmayın yok yere..
Hayırlı olsunsağlıkla gelsin bebito
Hayır benim kızım olacak değişmeyecek
![]()
Hakket mi bende pek benzetemedim net değil yaKuzum o pipisi yakın çekim yapmış![]()
Ben görüntüyü bulamıyorumHakket mi bende pek benzetemedim net değil ya![]()
Ben görüntüyü bulamıyorum![]()
Ben kalp atışını duyamadım daha korkuyorum o yüzden heveslenmemeye çalışıyorum dün bir arkadaşla konuştuk burda belirtilerimiz aynı sol kasık ağrısı varmış benim gibi duyamamış kalp atışını etkilendim bende
Selam Kızlar Dün Kötü Bir Gece Yaşadım Gece Acildeydik Çünkü Bir ıslaklık hissettim ve lavaboya gittim adet olmuş gibi kan gelmiş ve gelmeyede devam ediyordu apar topar gittik,, Acilde kadın baktı içerde kanama alanı göremedi bebeğin kalbi atıyor dedi sebebini anlayamadı şuan biraz azalmaya başladı dedi alttan muayene etti eliyle.. kadın doktoruma bilgileri yazdı pazartesi doktoruma gidicem.. buarada ilaçta vermedi kanama alanı yok diye heralde,,, Devam ederse Gel dediNeden olduğunu Anlayamadım
Benim sali gününe kadar 160 di bugün 148di sonuç muammaKızlaar bu cinsiyeti öğrenenler ilk kalp atışı hızı kaçtı minnoşların140 ve üzeriyse kız , altıysa erkek teorisi tutuyor mu
![]()
Rabbim Hepimize Sağlıklı Gebelik YaşatsınÇoğumuzun kanaması dediğin gibi başladı. Bol bol yat canım ne güzel kanama alanı yokmuş. Doktorlar onun sebebini bilmiyor erkan haftada yerleşme diyen var, rahim genişliyor diyen var. Kendi doktoruna gidene kadar yat kalkma zaten kahverengiye dönüyor hemen bu sefer leke şeklinde geliyor. Haftan ileride Allahın izniyle hiç bir şey olmaz
Haber et tabii minnoşum duyuluyorsa koşar hemen alırım bir medikalden.2 güne teslim yazıyor deneyimleyp göreceğiz her birlikte tabi ki haber ederim![]()
Söyledim ya ne yapacağımızı arada kaynamış mı? Hollanda’da evlendireceğiz çocukları.Napicaz dünürrr![]()
Ay görmedim kuzum ahahaSöyledim ya ne yapacağımızı arada kaynamış mı? Hollanda’da evlendireceğiz çocukları.![]()
Kuzum bence o doğru sonuç vermez. Benim 7. Haftada 145ti doktorum bu daha artacak demişti. Haberim yoktu o zaman kaç olmalıydı. Gerçekten de 9. Haftada atış hızı 176 idi. Zamanla artması bekleniyor 12. Haftaya kadar. Gebeliğin sonuna doğru azalmaya başlıyor ortalama 140 larda seyrediyor zaten. Bence cinsiyetle alakası yokturKızlaar bu cinsiyeti öğrenenler ilk kalp atışı hızı kaçtı minnoşların140 ve üzeriyse kız , altıysa erkek teorisi tutuyor mu
![]()
Kargoya vermişler demin geldi bildirimiHaber et tabii minnoşum duyuluyorsa koşar hemen alırım bir medikalden.![]()
Diloş seninki pipili çıkınca ben de bir şüphelendim.Ay görmedim kuzum ahahasende bende emindik, şimdi senden de kız çıkmasın dünürlügümüz bozulmaz o zaman
![]()
Yavrum olay ne biliyor musun emin olamamakDiloş seninki pipili çıkınca ben de bir şüphelendim.Kız da çıkabilir.
![]()
16.haftaya kadar hem inanmamak hem alışveriş yapmamak gerek o zaman bebeğim.Yavrum olay ne biliyor musun emin olamamak
Ne biliyim ilkten erkeğe benzetmek bana daha kolaymış gibi geldi bi de kordonudur vs. Kız gibi diyince hakket boş bisey yok sanmistim
Evet daha çok olmadı salı günü dedi kız gibi diye aradan çok vakit geçse belki yine tamam diyicem de kısa sürede değişmesine de şok oldum16.haftaya kadar hem inanmamak hem alışveriş yapmamak gerek o zaman bebeğim.Kaptırmayalım kendimizi, hoş ben bile kaptırmış durumdayım, seni düşünemiyorum.
![]()