Jel kullanıyorlar mı ki ?
Bir de biraz uğraşmak gerekiyor bence uğraşmak istemiyor olabilirler kimseyle. Bizim sağlık ocağında sözde hemşirem var ama akşama kadar otursun yesin pc başında. Tek derdi bu.
Gebeliği 3+3 te öğrendim bana diyor ki ben gebeliğinizi burdan başlatmıyorum kalp atışını duyunca haber verirsiniz. Gebeliğiniz sonlanırsa iptal etmem gerekir buradan. Pc başında sisteme girecek altı üstü. Ciddi ciddi bu cümleleri kurdu bana. Ulan yaa senin bi tuşa basıp sonlandırman mı olay gerçekten. ben kayıp yaşarken.
Sinirlendim yine hatırlayınca eşim zor çıkardı odadan o gün. Israr ediyo bi de kadın.
Zaten ne arıyorlar ne soruyorlar. Ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz iş telefonum diye numarasını verdi.
idrar testi bakılıyor mı diye mesaj atttım, 3 gün sonra bakılmıyor diye cevap verdi.
Duyuluyor yani kuzum merak etme stabil kendi kalp sesimiz gibi gümbür gümbür değil ama sakin bi atış sesi duydum sürekli olarak masaj yağıyla bile.
Akşam jel gelsin detay geçerim yine.
Bilmiyorum bu konuyu başka kremle dönüşümlü olarak kullanırsak belki başlangıç için uzun ömürlü olabilir

2-3 kutu kullanılır gibi geliyor bana