• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öyle böyle 10+5 ettim ama daha çok uykum geliyor . Başka belirti yok demi kız:) benim kalcam masallah ağrıyor:) benim ekstra belirti. He bir de açlık mide bulantısı ve çok yemek... benim sanırım normal hamile statüsündeki 🤣😃😃🤣

Senin gene varmııs 3-4 tane daha 😅😅 ay neyse çok şüküür böyle hafif hafif şeylerle atlatalım inşallah 🙏🏻 Bulantısı vs olanada Rabbim inşallah tez vakitte normale döndürsün. Zor çünkü

Senin gene varmııs 3-4 tane daha 😅😅 ay neyse çok şüküür böyle hafif hafif şeylerle atlatalım inşallah 🙏🏻 Bulantısı vs olanada Rabbim inşallah tez vakitte normale döndürsün. Zor çünkü
Insallah canim:) bakalım neler olacak

Haklısın hemen alayım😂
Yastık aldın mı onu da alayım dedim her yerimi desteklesin😂
Evet yastık ihtiyacım da var o büyük yastıkların kullanışsız olduğu söyleniyor, bel destekleyen bir yastık var hem belini hem göbeğini rahat ettiriyor ebebekte gördüm yorumlar çok iyi, onu düşünüyorum. Yağı geciktirme zopaynan govalarım.

Eşime böyle bişey alıcam desem delirdin der o yüzden medicalden aldıramam anca netten 😂
Benimki bana ısrar etti ya yeterki içim rahat etsin diye 🤣 tek koyduğu kriter sesi biz dışarıdan duyacağız değil mi oldu 🤣 :rolleyes:

Boşver diloş kalsın vallahi, ne olacak... Onu da arada giydirirsin neticede hemen büyüyorlar.
Ya da ortalama bir renk al istersen yeşik sarı gibi.
Erkek deyip kız dedikleri de çok, kız deyip erkek çıkan da çok.
Ben de çok beğendim oğlan olsa da giydirsem mi diyorum 🙈🙈

Diyetisyen g5 masajı ve sporla aç kalarak verdim resmen o gelinliğe ince girmeliydim😂
Ben bugün tartıldım hiç kilo almamışım geçen ablam gelince 2 kilo almıştım verdim onu da😂
3 ayı kilo almadan kapatıcam sanırım inşallah doğuma kadar da almam ya da maksimum 5 6 kilo alsam süper olur zaten böyle devam ederse alamıcam bişey yiyemiyorum yiyebildiklerim de malum çıkıyor😷😷
Aman kendine dikkat et canım cok cok kötü olursan da vücut direncin düşer. Ama azmine kararlılığına hayran kaldım, hiç iradeli biri değilimdir. Bende bulantı yaşamadan bu kadar almayı başardım o bile bana çok iyi geliyor, şimdide yeni yeni bulantı türedi başıma özellikle akşam falan kaçırırsam ya da ağır gelirse artıyor geceleri, gündüz bisey yokta. Bende memlekete gidince bol bol annemle yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bu sıralar üstümde aşırı bi halsizlik var anlamadım gitti

İşte bana da kız demişti ya bir kaç arkadaşa söyledim. Yok canım sende dediler. Sakın dediğine güvenip alacağın şeyleri kıza göre alma o daha değişir dedi duyan herkes. Bende açıkçası gözüm korktu o yüzden çok bağlamamak lazım kendimizi. Sen de çok takılma cinsiyet işine şimdilik. Nasılsa ileriki haftalarımıza daha netleşir. Ha dediğin gibi değişecekse 20. haftadan sonra da değişir. Ama 22. haftada değişirse yani olmaz ki :KK70: geriye ne kalıyor zaten.
Bence değiştirme o tuluma bayıldım ben Diloşş :) Kız derse tekrar içinde kalacak. birisine hediye edersin eğer senin minnoş oğlan olursa. Tabi yine sen kendin bilirsin. Bende aldım kırmızı tulum kışlık valla erkek olursa da giyecek ben anlamam :KK70: Koca koca adamlar giyiyo pembe gömlekler falan..

Valla anneme kilitledim yemek işini o yüzden eve gidince çok işim olmuyor :) Haftasonları da evimin temizliği falan ayarlıyorum. Allahtan aynı şehirdeyiz yoksa çok zorlanırım. Bebeği de nasip olursa belli bir zaman sonra o bakacak.
Çok güzel stres atıyorum, yoksa bu bebişler bizim aklımızla oyun oynuyo :KK70:
Genelde şöyle oluyor detaylıya girmeyenlerinde ileri ki haftalarda iyice belli oluyor sanırım. Zaten detaylı ultrasonda görmek çok istiyordum iyice iştahım kabardı 😂
Ben de tuluma bayıldım degistirmeyecektim eşimde kız eşyası gibi dedi kafam karıştı ama olsun napayim artık 🙈
Ne güzel annen yardımcı oluyor ben çalışmasam da cok cok uzaktayım iş dolayısıyla ve tek kaldığım için gözüm korkmuyor değil inşallah güzelce atlatırız bu dönemi😍😍

Evet yastık ihtiyacım da var o büyük yastıkların kullanışsız olduğu söyleniyor, bel destekleyen bir yastık var hem belini hem göbeğini rahat ettiriyor ebebekte gördüm yorumlar çok iyi, onu düşünüyorum. Yağı geciktirme zopaynan govalarım.
Link atsana caniko bende ondan alayım benim alacağım sonra dandik çıkmasın 😂
Alıcam bugün yaa😅
Yarın doktora gidiyorsun dimi bende yarın mı gitsem kararsızım😍

Benimki bana ısrar etti ya yeterki içim rahat etsin diye 🤣 tek koyduğu kriter sesi biz dışarıdan duyacağız değil mi oldu 🤣 :rolleyes:
Erkekler çok saf ya dışardan duyulmasa bile sonra kendi de duyabilir üzülüyorum bu saf hallerine😂
Yok sadece anne duyabiliyor deseydin sjdjdjjxb

Erkekler çok saf ya dışardan duyulmasa bile sonra kendi de duyabilir üzülüyorum bu saf hallerine😂
Yok sadece anne duyabiliyor deseydin sjdjdjjxb
Yok öyle değil Dışarıya ses veriyor mu diye kastediyor daha çok 🤣 sadece ekranda kalp atışının yazmadığından emin olmak istedi 🤣

bu arada geçen kilo muhabbeti yapmıştık ben doktor bana kızar yakında demiştim ama bugün kilomuz da süper dedi😅 64 ile kalmıştım 67yim şuan 11 haftayı geçtik. Demek ki çok değilmiş. 😬

Aman kendine dikkat et canım cok cok kötü olursan da vücut direncin düşer. Ama azmine kararlılığına hayran kaldım, hiç iradeli biri değilimdir. Bende bulantı yaşamadan bu kadar almayı başardım o bile bana çok iyi geliyor, şimdide yeni yeni bulantı türedi başıma özellikle akşam falan kaçırırsam ya da ağır gelirse artıyor geceleri, gündüz bisey yokta. Bende memlekete gidince bol bol annemle yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bu sıralar üstümde aşırı bi halsizlik var anlamadım gitti
Benimde midem çok kötü. Doktora söyleyeyim mide ilacı şurubu bişey yazsın çok mutsuzum bişey yapasım gelmiyor cinsiyeti öğrenince biraz kendime gelirim gibi geliyor ama söylemeyecek kesin görse bile emin olmadan😒
Başka doktora mı gitsem cinsiyet için😂

Back
X