• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa bende var bi dışarı cktık haftsonu avm ye :) 1 buçuk ay sonra 😅 kalça kemiklerim ayrılacak gibi sarsılıyordum yürürken😅 bazen evde de yapmaya başladı o günden beri

Yani canım benim inşallah yoktur bir şey. Cok miktarda bi kanama mı ? Suan yapabileceğin en iyi şey ilaç da kullanmadığın için kadın doğumcusu olan bi hasteneye gidip progesteron hormonu yaptırmak ve istirahat etmek olur. İçini ferah tut Allah yardımcın olsun
Evet arada bende de oluyor cidden sancılı bir sey 🥲😂 ama araştırdım normalmis coğu gebe yasıyormus 😅

Evet arada bende de oluyor cidden sancılı bir sey 🥲😂 ama araştırdım normalmis coğu gebe yasıyormus 😅
Benim bugünkü imzada böyle bir şeyden bahsetmiş 😅her gebelik belirtisini sapına kadar yaşıyorum dün 2 kere kustum hazır ekmek tiksindirdi berbattı 😅 12. Haftadan sonra gelen bulantı da ne bileyim 🤣

Bu arada bazen sırt ağrıları hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni relaxin denilen doğumu kolaylaştırmak için salgılanan bir hormondur. Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler.

@KIR PAPATYASII Onesun Onesun -Sunshine -Sunshine hope2022 hope2022 @Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti😌 Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.
Oh çok şükür 🥰 gözün aydın canım

Canım günde bir içiyorsan 2 kere dene 2 kere içiyorsan 3 kere dene. Sabah bir öğlen bir akşam iki olmak üzere alabilirsin ilacı. Bana da günde bir kere tesir etmedi. Fikrimce dene belki de iyi gelir.
Evet öyle kullanılaniliyomus gunde 4 taneye kadar ama serumlari alınca iyi geldi şu an cok etkilenmedigim surece kusmuyorum bulantı var sadece oyle geciyor cok sukur

@KIR PAPATYASII Onesun Onesun -Sunshine -Sunshine hope2022 hope2022 @Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti😌 Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.

Ay çok şükür bebek iyi olsunda hiç birimiz yaşamayalım ama 9 ay kanama yaşayan varmış. Bir erkek daha geliyor o zaman hadi bakalım 😂 Doktorunla da daha detaylı görüşürsün için rahat eder iyice ♥️

Benim bugünkü imzada böyle bir şeyden bahsetmiş 😅her gebelik belirtisini sapına kadar yaşıyorum dün 2 kere kustum hazır ekmek tiksindirdi berbattı 😅 12. Haftadan sonra gelen bulantı da ne bileyim 🤣

Magnezyumu sen kullanıyordum demi canım ağrıların için yoksa başka birisi mi karıştırdımm mı

Magnezyumu sen kullanıyordum demi canım ağrıların için yoksa başka birisi mi karıştırdımm mı
Ben kullanıyorum canım ama kalsiyum magnezyum bir arada kullanıyorum ve hiç ağrım yok gerçekten. Öncesinde o kadar çoktu ki eşim her gece masaj da yapsa uyuyamıyordum belden ayaklarıma kadar komple ağrım oluyordu.
aslında benim şimdi yaşadığım şey daha çok yürürken kalça kemiklerim ayrılacak gibi zor tutuyorum sanki bir arada 😅 çok sık değil ama yeni olmaya başladı. Ekstra Hareketsizlikten oldum herhalde.

Eşim aradı işe giderken görmüş şokun BİM’in önünde sıra var diyor. Dedim keşke sen de girip alsan 😅 dün almadık banyo setini internet fiyatı da çıkmış yeniden 248 e 😅

Eşim aradı işe giderken görmüş şokun BİM’in önünde sıra var diyor. Dedim keşke sen de girip alsan 😅 dün almadık banyo setini internet fiyatı da çıkmış yeniden 248 e 😅
Onu yazmak için girdim banyo setini bitek alabildik bodyleri kaptırmış eşim😂

Canım çok sevindim geçmiş olsun, yat dinlen sürekli uzan, insallah atlaticaz bunlari 🙏🏻♥️

Ben kullanıyorum canım ama kalsiyum magnezyum bir arada kullanıyorum ve hiç ağrım yok gerçekten. Öncesinde o kadar çoktu ki eşim her gece masaj da yapsa uyuyamıyordum belden ayaklarıma kadar komple ağrım oluyordu.
aslında benim şimdi yaşadığım şey daha çok yürürken kalça kemiklerim ayrılacak gibi zor tutuyorum sanki bir arada 😅 çok sık değil ama yeni olmaya başladı. Ekstra Hareketsizlikten oldum herhalde.

Evet o hareketsizlikten yaa. Bende bugünden itibaren günlük yürüyüşlere başlıycam eşimle yoksa kendimi iyice tembelliğe alıştırdım yemek böyle ufak günlüm rutinler dısında da ev işi de yapmıyorum iyice hamladım. Bir gün dışarıya cıkayım bir şeyler almaya 2 gün bacağım ağrıyor 🤭🤭

Bihter34 Bihter34 canım bak benimde kahverengi pıhtı gelmişti banada ilaç vermemişti çook şükür her şey çok güzel ilerledi merak etme seninde harika ilerlicek ay erkek mi geliyor❤️

Ay sorma a101 de sıvı deterjan 29.90 a düşmüştü 3 lt gezmediğimiz bim kalmadı herkes diyorki koliyi açarken kaptılar😂

Çok fena çook 😅 ben evlilik zamanı düşmüştüüm bime işte çeyizlik şeylerine 2-3 kere gittim dedim en son gidiyim fazla vereyim mağazadan alayıım bildiğin aynı anda aynı şeye dokun elinden kapıyorlar ya 😂😂

acaba şeyden mi? Tıbbi bir açıklaması var mı bilmiyorum tabii ama belli bir zamandan sonra vücut doğuma hazırlandığı için kilo alınmasa bile kalça genişler , doğum için kemikler birbirinden ayrılır gibi genişler, ağrı yapar, çocuğun geçiş alanını genişletir derdi büyüklerimiz. Sen şimdi böyle deyince şimdi o aklıma geldi, belki ondandır :)

Back
X