Meraba hanımlar , 5+5 günlük hamileyim ilk hamileliğim ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım sürekli kasık ağrım var ve bu ara ara şiddetleniyor 10-15 dk sürüp geçiyor doktorum iğne ile hamile kaldığım için düşük riskinin daha çok olduğunu ve bunun düşük belirtisi olduğunu söyledi. Aranızda şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı benim doktorum fazlamı abartıyor?
Meraba hanımlar , 5+5 günlük hamileyim ilk hamileliğim ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım sürekli kasık ağrım var ve bu ara ara şiddetleniyor 10-15 dk sürüp geçiyor doktorum iğne ile hamile kaldığım için düşük riskinin daha çok olduğunu ve bunun düşük belirtisi olduğunu söyledi. Aranızda şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı benim doktorum fazlamı abartıyor?
Benim de kasık ağrılarım, dizlerime vuran hafif ama kesintisiz regl ağrıları gibi ağrılar oluyor. Ayakta durduğumda da oluyor dinleniyorum soluma uzanıyorum iyi geliyor.
Bende iğneyle hamile kaldım . Benim 5+2 şuan arada bir benim de oluyor bazen baya keskin oluyor daha ilk defa bugün kontrole gidicem bende sormayı düşünüyorum ilk zamanlar mesajla sorduğumda normal demişti de bakalım tekrar sorcam
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz ilk olduğu için tecrübesizim doktor kontrolünden 1 hafta geçti sadece 1 haftam kaldı randevusuz almiyo zaten gittiğim hastane beklemekten bol su içmekten başka çarem yok çok sogol
Bilmem ki gecilmese daha iyi olur bence ben zati gecmiyorim eşim askeri personel olduğu için kimliği göster geç silah olduğu için x-ray a girmiyor bende peşinden