Kuzum konuyu götürsen anlarsın beni belki. Arada yazdıklarımı görürsen en altlarda favla beniSana yasaklıyorum orayı sadece günlük neler yazıyor oku çık tamam mıAllah herkesi iyi etsin boşver sen böyle dua et iyilik eden iyilik bulsun
İnşallah tehlikeli bisey değildir canım yaBen yarın sabaha randevu aldım. 2 gündür garip yeşil bi akıntı geliyor vajinal akıntı gibi değil yapısı hiç. Yapışkan uzuyan garip bi şey.
Eşime diyince baya telaş yaptı evin yakınından bi doktora randevu aldım sabah erkenden gideceğiz bakalm.
Oyy seninde çok yaklaşmışBalayı bizim neyimize ki dedirtti sağ olsun.
İnşallah minnoşum, haberdar et beni de. Ben de cuma gideceğim.
Ya bu rahim tıkacı mukus denilen nane olmasından korktum ben daha çok. İnternette bakındım benzemiyor da ama endişelendim. Bi de ne bileyim hayatımda görmedim böyle bi şey o tedirgin etti.İnşallah enfeksiyon değildir, tehlikeli bir şey değildir çiçeğim.
Yok ben girmiyorum daha önce okuyup ağlamışlığım var dedim ne gerek var benim derdim bana yeterKuzum konuyu götürsen anlarsın beni belki. Arada yazdıklarımı görürsen en altlarda favla beni
Birine daha müdahalede bulunmuştum böyle kadıncağız bisey söylemiş sadece gerizekaliligindan tut cahilliğine kadar anam anam o an yazılan şeye karşı o kadar saygısız cevaplar vardı ki.
Dayanamıyorum bazen
Girmicem ya bu son olsun hakikaten üzülüyorum çok
İnşallah kuzum. Ya bi de sürekli değil 2 kere bi öğlen bi parça bi de yatarken bir parça gördüm yoksa her şey yolunda aslındaİnşallah tehlikeli bisey değildir canım ya
Mantar olabilir mi? Hiç yaşamadım ama öyle diyorlar?Ya bu rahim tıkacı mukus denilen nane olmasından korktum ben daha çok. İnternette bakındım benzemiyor da ama endişelendim. Bi de ne bileyim hayatımda görmedim böyle bi şey o tedirgin etti.
Yok ben girmiyorum daha önce okuyup ağlamışlığım var dedim ne gerek var benim derdim bana yetersadece bebek gelişimi okuyorum mutlu olup çıkıyorum uygulamayı verimli kullan
İnşallah kuzum. Ya bi de sürekli değil 2 kere bi öğlen bi parça bi de yatarken bir parça gördüm yoksa her şey yolunda aslında
Ne kaşıntı ne koku hiçbir şey yok ki. O iki parça harici vajinal akıntı da normal. Geri akan fitilin yoğunluğu kıvamı da normal. Bilemedim hiç o yüzden.Mantar olabilir mi? Hiç yaşamadım ama öyle diyorlar?
Yaabende basak burcuyum ama dunya umrumda degilis yerinde cok duzenli temiz tertipliyim ama evde bir o kdsr daginigim
Evet, heyecanlıyıııım inşallah cinsiyeti öğreniriz artık.Oyy seninde çok yaklaşmış
Balayı hic yaşayamamış olarak tabi burda da beklemiyordum
Ben de hiç karşılaşmadığımdan bilemedim minnoşum, tehlikeli olmasın da hayırlı haberlerle dön yarın inşallah.Ya bu rahim tıkacı mukus denilen nane olmasından korktum ben daha çok. İnternette bakındım benzemiyor da ama endişelendim. Bi de ne bileyim hayatımda görmedim böyle bi şey o tedirgin etti.
Ben de başak burcuyum, arap sabunu kankam, domestos sevgilimdir.Yaatüm Başak burçları aynı olacak diye bişey yok sizinde öyle olsun içinizden nasıl geliyorsa
İnşallah kuzucum. Ya mantar bile olsa çok şükür Her şeyin ilacı çözümü var. Bakarız bir çaresine.Ben de hiç karşılaşmadığımdan bilemedim minnoşum, tehlikeli olmasın da hayırlı haberlerle dön yarın inşallah.İnternet felaket tellalı, sağlıklı insanı hasta eder hiç bakma.
İyi ki hemen almışsın randevunu endişelenmen çok normal değil mi minnoşum şu an ben de endişelendim ama en fazla enfeksiyondur diye düşündüm, o bile olmaz inşallah. Gebelikte akıntıların renkleriyle ilgili bir yazı okumuştum, o enfeksiyon ihtimalini de oradan hatırlıyorum. O kadar derin bir problem değildir. İnşallah değildir çiçeğim. Sabah mı gideceksin?İnşallah kuzucum. Ya mantar bile olsa çok şükür Her şeyin ilacı çözümü var. Bakarız bir çaresine.
Ben aslında rahim ağzı konusunda bi şey var mıdır diye endişelendim biraz. Bi kaç gündür çok rahim sızlamalarım da oluyor hepsi birleşince bi irkildim .:))
Evet ben de öyle biliyorum canım. İnşallah bakalım ya. Dışarda tuvalete bile girmiyorum aslında evde de tuvaletler ayrı. İnşallah bakalım. Evet 8.45 te randevum bakalım bu doktora ilk kez gideceğim. Op dr ama yorumlar iyiydi deneyeceğiz artık. İstanbul’daki doktora gitmek cok zor oluyor böyle durumlarda randevu da bulamıyorum 15 gün dolu hep.İyi ki hemen almışsın randevunu endişelenmen çok normal değil mi minnoşum şu an ben de endişelendim ama en fazla enfeksiyondur diye düşündüm, o bile olmaz inşallah. Gebelikte akıntıların renkleriyle ilgili bir yazı okumuştum, o enfeksiyon ihtimalini de oradan hatırlıyorum. O kadar derin bir problem değildir. İnşallah değildir çiçeğim. Sabah mı gideceksin?
Haklısın minnoşum böyle acil durumlar için yakında da bir doktorun olsa iyi olur, belki seversin bu doktoru, benim bulunduğum yerde hiç prof yok şu an, ama bak hiçbir prof dr’a değişmem canım doktorumu.Evet ben de öyle biliyorum canım. İnşallah bakalım ya. Dışarda tuvalete bile girmiyorum aslında evde de tuvaletler ayrı. İnşallah bakalım. Evet 8.45 te randevum bakalım bu doktora ilk kez gideceğim. Op dr ama yorumlar iyiydi deneyeceğiz artık. İstanbul’daki doktora gitmek cok zor oluyor böyle durumlarda randevu da bulamıyorum 15 gün dolu hep.
Valla sevsem de değiştirsem keşke. Riskli bi gebelik geçirmesem hiç o kadar yol tepmem de işte mecburen. Doktor hasta uyumu yakalanması özel bir şey gerçektenHaklısın minnoşum böyle acil durumlar için yakında da bir doktorun olsa iyi olur, belki seversin bu doktoru, benim bulunduğum yerde hiç prof yok şu an, ama bak hiçbir prof dr’a değişmem canım doktorumu.
Bir an önce uyu ki daha çok düşünüp üzülme minnoşum, erkenden gidecekmişsn zaten.
Burda yazan tarihten 11 gün önce doğum başlamıştı bende :) burdakilerin çoğu eylül annesi de olabilir :) sen de büyük ihtimal ekim ortasıAyy ben ekimi biliyorum neysehayırlısıyla eylül sonu ekim başı gelince doğumlar başlayacak iştee ben onu biliyorum
Doğumdan aşırı korkuyorumAyy ben ekimi biliyorum neysehayırlısıyla eylül sonu ekim başı gelince doğumlar başlayacak iştee ben onu biliyorum
Bizim kurumda tüm idari izinler kaldırıldı acaba sizin bakanlıkta genel bir uygulama mi yoksa okula veya bulunduğunuz ile özel mi ? Genelgenin kaldirimasi birçok mağduriyet yaratacak gibi görünüyor farklı uygulamalar yüzündenKızlar merhabalr ben devlette öğretmenim ve az önce bir yazdi geldj okul grubundan. Covid yasaklari kalkti fakat 24 hafta devam edecekmis. Gözümüz aydin...bence tüm memurlar için gecerlidir bu.
Ben o şekilde doğurdum oğlumu çok kolay oldu anlamadım bileDoğumdan aşırı korkuyorumhayırlısı artık epidural normal doğum kulağıma hoş geliyor cocuk normal doğuma uygun olursa herhalde epiduralli yaparımm kesin
Ben hiç hamile gibi değilim kilo almayınca böyle oluyor sanırımGenetik de değil sanırım annemin ablamın hemen çıkarmış. Bakalım bizim ne zmaan çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?