2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sana yasaklıyorum orayı sadece günlük neler yazıyor oku çık tamam mı 🤩 Allah herkesi iyi etsin boşver sen böyle dua et iyilik eden iyilik bulsun
Kuzum konuyu götürsen anlarsın beni belki. Arada yazdıklarımı görürsen en altlarda favla beni🤣🤣
Birine daha müdahalede bulunmuştum böyle kadıncağız bisey söylemiş sadece gerizekaliligindan tut cahilliğine kadar anam anam o an yazılan şeye karşı o kadar saygısız cevaplar vardı ki.
Dayanamıyorum bazen 🤣
Girmicem ya bu son olsun hakikaten üzülüyorum çok

Ben yarın sabaha randevu aldım. 2 gündür garip yeşil bi akıntı geliyor vajinal akıntı gibi değil yapısı hiç. Yapışkan uzuyan garip bi şey.
Eşime diyince baya telaş yaptı evin yakınından bi doktora randevu aldım sabah erkenden gideceğiz bakalm.
İnşallah tehlikeli bisey değildir canım ya 🙏🏻😔

İnşallah enfeksiyon değildir, tehlikeli bir şey değildir çiçeğim.🤲🏻
Ya bu rahim tıkacı mukus denilen nane olmasından korktum ben daha çok. İnternette bakındım benzemiyor da ama endişelendim. Bi de ne bileyim hayatımda görmedim böyle bi şey o tedirgin etti.
Kuzum konuyu götürsen anlarsın beni belki. Arada yazdıklarımı görürsen en altlarda favla beni🤣🤣
Birine daha müdahalede bulunmuştum böyle kadıncağız bisey söylemiş sadece gerizekaliligindan tut cahilliğine kadar anam anam o an yazılan şeye karşı o kadar saygısız cevaplar vardı ki.
Dayanamıyorum bazen 🤣
Girmicem ya bu son olsun hakikaten üzülüyorum çok
Yok ben girmiyorum daha önce okuyup ağlamışlığım var dedim ne gerek var benim derdim bana yeter 😅 sadece bebek gelişimi okuyorum mutlu olup çıkıyorum uygulamayı verimli kullan 🤣
İnşallah tehlikeli bisey değildir canım ya 🙏🏻😔
İnşallah kuzum. Ya bi de sürekli değil 2 kere bi öğlen bi parça bi de yatarken bir parça gördüm yoksa her şey yolunda aslında

Ya bu rahim tıkacı mukus denilen nane olmasından korktum ben daha çok. İnternette bakındım benzemiyor da ama endişelendim. Bi de ne bileyim hayatımda görmedim böyle bi şey o tedirgin etti.

Yok ben girmiyorum daha önce okuyup ağlamışlığım var dedim ne gerek var benim derdim bana yeter 😅 sadece bebek gelişimi okuyorum mutlu olup çıkıyorum uygulamayı verimli kullan 🤣

İnşallah kuzum. Ya bi de sürekli değil 2 kere bi öğlen bi parça bi de yatarken bir parça gördüm yoksa her şey yolunda aslında
Mantar olabilir mi? Hiç yaşamadım ama öyle diyorlar?

Ben de hiç karşılaşmadığımdan bilemedim minnoşum, tehlikeli olmasın da hayırlı haberlerle dön yarın inşallah.🥺 İnternet felaket tellalı, sağlıklı insanı hasta eder hiç bakma.

Ben de hiç karşılaşmadığımdan bilemedim minnoşum, tehlikeli olmasın da hayırlı haberlerle dön yarın inşallah.🥺 İnternet felaket tellalı, sağlıklı insanı hasta eder hiç bakma.
İnşallah kuzucum. Ya mantar bile olsa çok şükür Her şeyin ilacı çözümü var. Bakarız bir çaresine.
Ben aslında rahim ağzı konusunda bi şey var mıdır diye endişelendim biraz. Bi kaç gündür çok rahim sızlamalarım da oluyor hepsi birleşince bi irkildim .:))

İnşallah kuzucum. Ya mantar bile olsa çok şükür Her şeyin ilacı çözümü var. Bakarız bir çaresine.
Ben aslında rahim ağzı konusunda bi şey var mıdır diye endişelendim biraz. Bi kaç gündür çok rahim sızlamalarım da oluyor hepsi birleşince bi irkildim .:))
İyi ki hemen almışsın randevunu endişelenmen çok normal değil mi minnoşum şu an ben de endişelendim ama en fazla enfeksiyondur diye düşündüm, o bile olmaz inşallah. Gebelikte akıntıların renkleriyle ilgili bir yazı okumuştum, o enfeksiyon ihtimalini de oradan hatırlıyorum. O kadar derin bir problem değildir. İnşallah değildir çiçeğim. Sabah mı gideceksin?

İyi ki hemen almışsın randevunu endişelenmen çok normal değil mi minnoşum şu an ben de endişelendim ama en fazla enfeksiyondur diye düşündüm, o bile olmaz inşallah. Gebelikte akıntıların renkleriyle ilgili bir yazı okumuştum, o enfeksiyon ihtimalini de oradan hatırlıyorum. O kadar derin bir problem değildir. İnşallah değildir çiçeğim. Sabah mı gideceksin?
Evet ben de öyle biliyorum canım. İnşallah bakalım ya. Dışarda tuvalete bile girmiyorum aslında evde de tuvaletler ayrı. İnşallah bakalım. Evet 8.45 te randevum bakalım bu doktora ilk kez gideceğim. Op dr ama yorumlar iyiydi deneyeceğiz artık. İstanbul’daki doktora gitmek cok zor oluyor böyle durumlarda randevu da bulamıyorum 15 gün dolu hep.

Evet ben de öyle biliyorum canım. İnşallah bakalım ya. Dışarda tuvalete bile girmiyorum aslında evde de tuvaletler ayrı. İnşallah bakalım. Evet 8.45 te randevum bakalım bu doktora ilk kez gideceğim. Op dr ama yorumlar iyiydi deneyeceğiz artık. İstanbul’daki doktora gitmek cok zor oluyor böyle durumlarda randevu da bulamıyorum 15 gün dolu hep.
Haklısın minnoşum böyle acil durumlar için yakında da bir doktorun olsa iyi olur, belki seversin bu doktoru, benim bulunduğum yerde hiç prof yok şu an, ama bak hiçbir prof dr’a değişmem canım doktorumu.😍

Bir an önce uyu ki daha çok düşünüp üzülme minnoşum, erkenden gidecekmişsn zaten.❤️

Haklısın minnoşum böyle acil durumlar için yakında da bir doktorun olsa iyi olur, belki seversin bu doktoru, benim bulunduğum yerde hiç prof yok şu an, ama bak hiçbir prof dr’a değişmem canım doktorumu.😍

Bir an önce uyu ki daha çok düşünüp üzülme minnoşum, erkenden gidecekmişsn zaten.❤️
Valla sevsem de değiştirsem keşke. Riskli bi gebelik geçirmesem hiç o kadar yol tepmem de işte mecburen. Doktor hasta uyumu yakalanması özel bir şey gerçekten ☺️
Uyumaya çalışayım ben. Stres yaptım. Kötü bir şey daha duyacak takatim kalmadı artık. Kötünün iyisi olarak enfeksiyondur inş diyorum 😅 daha da iyisi inş hiçbir şey yoktur ama sanmıyorum yeşil ne abi ya 🤣 sinirim bozuldu iyice 😅
İyi geceler kuzucum Allah rahatlık versin 💛

Ayy ben ekimi biliyorum neyse 😂 hayırlısıyla eylül sonu ekim başı gelince doğumlar başlayacak iştee ben onu biliyorum 😂😂
Burda yazan tarihten 11 gün önce doğum başlamıştı bende :) burdakilerin çoğu eylül annesi de olabilir :) sen de büyük ihtimal ekim ortası

Kızlar merhabalr ben devlette öğretmenim ve az önce bir yazdi geldj okul grubundan. Covid yasaklari kalkti fakat 24 hafta devam edecekmis. Gözümüz aydin...bence tüm memurlar için gecerlidir bu.
Bizim kurumda tüm idari izinler kaldırıldı acaba sizin bakanlıkta genel bir uygulama mi yoksa okula veya bulunduğunuz ile özel mi ? Genelgenin kaldirimasi birçok mağduriyet yaratacak gibi görünüyor farklı uygulamalar yüzünden

Doğumdan aşırı korkuyorum 😂 hayırlısı artık epidural normal doğum kulağıma hoş geliyor cocuk normal doğuma uygun olursa herhalde epiduralli yaparımm kesin 🤧😍😂
Ben o şekilde doğurdum oğlumu çok kolay oldu anlamadım bile ☺️Ki vajinal muayeneyi bile yaptıramayan bir insandım kasıyordum kendimi yine uygun ise bebek o şekil düşünüyorum.

Back
X